- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.881
Sezeryan mı oldun benimde oyleAyyyy beni tarif etse keşke doğumdan sonra göbeğim benden üç adım önde ilerliyor
Sezeryan canıııımmm içerde bi beş aylık daha kalmış sankimmmSezeryan mı oldun benimde oyle
İyi baksalardı doktorlarSezeryan canıııımmm içerde bi beş aylık daha kalmış sankimmm
Kızz evde civcik bakılırmı deluuuuu......
Büyüyünce ne yapacaksın...
Sezeryan canıııımmm içerde bi beş aylık daha kalmış sankimmm
Evet hanımlar ben yürüyüşe çıkıyorum öptüm sizi gelince görüşürüz...
Haahhhaaaaaaevet hiç susmadılar bende iade ettim.... önce oturdum yere aldım onları önüme baktım paçamdan içeri girmeye çalışıyolar biri diğerinin altına girmeye çalışıyo analarını arıyolar resmen.... sündüler sustular ama iki dakka ayrıl yırtıyolar ortalığı... bir de kokuyolar minnacık şeyler... verdim geri bu da bana ders olsun.... ne çok ders aldım bu hafta sonu çok eğitici oldu :))))
Evet istikrarlıyım şimdi geldim totomda ter aktı valla uffffff bu ne sıcak....görüşürüüüüzzz...... aferim istirarlısın.....
Anacım sen havadan kaptım sudan kaptım diye diye doğurucan bir tanebende var kız bi beş aylık havadan kaptım herhalde :)))
Anacım sen havadan kaptım sudan kaptım diye diye doğurucan bir tane
Evet istikrarlıyım şimdi geldim totomda ter aktı valla uffffff bu ne sıcak....
KIZLAR NETTE TEST ÇÖZDÜM ÇIKAN CEVABA BAKIN ÇOK GÜLDÜM......BU KADARMI DOĞRU OLUR....
Verdiğin cevaplara göre senin alter-egon da, egon da, süper-egon da yemeğe takıntılı. Belki yemesini seviyorsun, belki mutfakta yemek hazırlamayı, belki de mis gibi yemeklerin kokusuna meftunsun orasını bilmiyoruz ama şu kesin senin bilinçaltın yemek yemek diye bağırıyor. Ancak bilinçaltınızı sadece bununla açıklamak tam olarak yeterli sayılmaz. Bilinçaltın diyor ki sen düzenli yaşama alışkın evini seven bir insansın. Rutini bozmak pek sana göre değil. Ayrıca sevgililerine her zaman sadıksın. Bilinçaltın öyle diyor
bennnnnnnnnn...................acıkanlar parmak kaldırsın.....
bennnnnnnnnn...................
gurubun fesadı hasedi pis boğazı biziz haklısın ne yapalım bunların hepsini atalım ikimiz kalalımve bennnn..... grubun pisboğazı biziz galiba :)))
gurubun fesadı hasedi pis boğazı biziz haklısın ne yapalım bunların hepsini atalım ikimiz kalalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?