- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.901
doğru gelen giden yok onlar bizi bıraktıda bizim mi haberimiz yokgelmiyolar zaten boşver ne uğraşçaz aynı zaman da tembeliz biz :)))
evet kızlar korktuğum başıma geldi yarın misafir gelicekmiş yemeğe eşim bu akşamdan yap şam balı tatlısını istediler yarına dedi ayyyyyyyyyyyyyy ne korkunç bir durum yapınca yemeden durabilsem bari
doğru gelen giden yok onlar bizi bıraktıda bizim mi haberimiz yok
dediğin gibi oldu galibahiç o açıdan bakmamıştım deli bunlar deyip gitmiş olabilirler :)))
ay çokda güzel yaparım taş gibi olur daha önce yedikleri için istemişler zaten....o ne gıııı yeme ben yemezken sen yemee :)))) hadi ye ye bi parça....
kolay gelsin camım....Kızlar ben bu ara yoğunum. Valiz hazırlıkları başladı bence oruç olunca gündüz baygın yatıyorum diyebilirim. Akşamları da çocuklardan kalan vakitte hazırlık işte. Ütü ler dağ gibi oldu. Hiç yapasim yok ama. Üstüne iştahım çok açık. Yedim yine şeker pare hemde 3 tane
Ordek yavrusu alaydın sana beni hatırlatırdıpazara gittik herhalde nabalım :) civcik aldım enee çok bağarıyo bunlar beee evden attırcekler beni.... halt ettim....
Evet ya bavul hazırlamayı da boşaltmayı da sevmiyorum. Gerci ben hicbir ev isini sevmiyorum, cok tembelim bu konudaKolay gelsin canıııımmm tatilin en sevmediğim yanı bavul boşaltmaaaak
Ordek yavrusu alaydın sana beni hatırlatırdı
Evet ya bavul hazırlamayı da boşaltmayı da sevmiyorum. Gerci ben hicbir ev isini sevmiyorum, cok tembelim bu konuda
Adamı zengin ettin desenevardı çok baktım onlara da aman iyiki almamışım ve iyiki geri aldı adam gerçi verdiğim parayı geri almadım zaten ondan almıştır herhalde :)
Sıcakdanda halsizlik yapar bebiş yoksa ben vallahi bugün ne işler yaptım ne işlerKızlar ben bu ara yoğunum. Valiz hazırlıkları başladı bence oruç olunca gündüz baygın yatıyorum diyebilirim. Akşamları da çocuklardan kalan vakitte hazırlık işte. Ütü ler dağ gibi oldu. Hiç yapasim yok ama. Üstüne iştahım çok açık. Yedim yine şeker pare hemde 3 tane
Ay zor tutuyorum kendimi gercekten baktım saldırcam bişeyler aldım önüme hurma ceviz yedimkolay gelsin camım....
ama yeme yaneeeeeeeee.....
Sıcakdanda halsizlik yapar bebiş yoksa ben vallahi bugün ne işler yaptım ne işlerkomple dolapları indirdim sildim katladım ütüledim yerleştirdim zaten bi çorap kepazeliği var evde sorma biri tekir biri bekir arada bul birleştir kıZımın oyun odası bommmbeee atılmış gibiydi anniş bunlar niye ortalıkda diyorum ben böyle seviyorum ali veli naz ela sevmiyor sepette durmayı diyor oyuncak bebekler için ama yalan yok son dk bayılcak gibi oldum eşim sağolsun aldı elime süpürgeyi heryeri çekti makineyle nasıl alıştırmışsam tüm koltuk altlarınıda sildi süpürdü hava sıcakken camışşş gibi yatarım bende hiç bir iş yapmam ütüler birikir çamaşır yetecek kadar yıkarım o yüzden deniz kenarına gidiyorum bariiii güneş girsin vucüdüma kızımda kumda oynayıp yüzüyor
Ayyy benimde bugün öyleydi tüm gün yattım dünde çok iyi değildim ama bugün fenaydım.benim bide şekerim düşerDediğin gibi sıcaktan da olabilir ama kılmayı açıp oturuyorum. Ilk defa ramazan beni zorladı.
Ayağa her kalkmam da gözlerim kapkara oluyor ve baş dönmesi galiba tansiyonum düşüyor
Asıl olacak o tatlım benim için farketmez ama 1 hafta mola fena olmaz :)Hanımlar biliyorsunuz 5 Temmuz bayram ve 8 Temmuz da cuma oldugundan bildirim günü ancak bayram tatili cok uzun o cuma herkes memleketinde vs olabilir. Bu yuzden o hafta ve sonraki haftayı birlestirmek icin oylama acıldı gruplar arasında. Yani 8 Temmuz'da bildirim yapılmayacak, 2 haftalık bildirim 15 Temmuz'da yapılacak. Hepiniz icin uygunsa bu etap birleştirilme durumu icin "Evet" oyu kullanalım :)
Kız nerede bakacaksın civcive :)))pazara gittik herhalde nabalım :) civcik aldım enee çok bağarıyo bunlar beee evden attırcekler beni.... halt ettim....
Bende hiç sevmem yaa :))Kolay gelsin canıııımmm tatilin en sevmediğim yanı bavul boşaltmaaaak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?