- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.961
bende içmedim canım emzirirken içme bencede kasma kendini çok canım yaaa normal diyetine ara öğünleri dikkat et şekeri ve ekmek türlerini kes zaten verirsin emzirdiğin için daha şanslısın....Kızlar biliyorsunuz 4 aylık kızım var emziriyorum geçen doktorumuza sordum yeşil çay içebilrmiyim diye bana kesinlikle diyet yapmıyorsunuz özellikle ilk altı ay dedi yeşil çay içmeyin dedi nette araştırıyorum kimi doktorlar öneriyor kimileri aslaaaaa napiiiimmm sizce yeşil çay çok iyi geliyor bana ama şimdi içmeye cesaret edemiyorum
ay kimler gelmiş mor baykuşum hoşgelmiş .....Gunaydınlaaar
Ben verdiysem sende verirsin merak etme.Spor olarakda en iyi spor yürüyüş insülin direncini yenmek için.Birde ben karatayın kitabını okumuştum.Tam karatay diyeti yapmadım ama temel bilgilerini yaptım.Sadece sabah yedim ekmeği, meyveyide günde max 1 porsiyon yedim mesela.Bu ara benimde kilo vermem durdu ama spor yapamıyorum ramazandan dolayı ondan kaynaklanıyor.Düzenli spor yaparsan emin ol daha fazla verirsin kilo ,spor derken dediğim gibi en azından günde 1 saat yürüyüş çok ağır spor yapmana gerek yokaynı şeyler işte inşallah veririm ne diyimki
bencede canım dediklerine %100 katılıyorum yürüyüş bile olur ama muhakkat spor şart...Ben verdiysem sende verirsin merak etme.Spor olarakda en iyi spor yürüyüş insülin direncini yenmek için.Birde ben karatayın kitabını okumuştum.Tam karatay diyeti yapmadım ama temel bilgilerini yaptım.Sadece sabah yedim ekmeği, meyveyide günde max 1 porsiyon yedim mesela.Bu ara benimde kilo vermem durdu ama spor yapamıyorum ramazandan dolayı ondan kaynaklanıyor.Düzenli spor yaparsan emin ol daha fazla verirsin kilo ,spor derken dediğim gibi en azından günde 1 saat yürüyüş çok ağır spor yapmana gerek yok
Çok içme canım günde bir fincan iç limon karanfil tarçın elma karışımı yapabilirsinKızlar biliyorsunuz 4 aylık kızım var emziriyorum geçen doktorumuza sordum yeşil çay içebilrmiyim diye bana kesinlikle diyet yapmıyorsunuz özellikle ilk altı ay dedi yeşil çay içmeyin dedi nette araştırıyorum kimi doktorlar öneriyor kimileri aslaaaaa napiiiimmm sizce yeşil çay çok iyi geliyor bana ama şimdi içmeye cesaret edemiyorum
günaydın kızlarr
btlbetul geçmiş olsun şekerim
kızlar haftasonu okudum ama yazamadım bende bu hafta regli olacam şiştim iyice ama henüz olamadım dün gece de uyku tutmadı en son saate baktığımda 5 ti bugün sersem gibiyim
günaydın hanımlar,
kollontai nilsub morordek @toplight @ebrusonmez
umarım güzel hafta sonları geçirmişsinizdir..
cumartesi menüm
iftar:
mangal
ekmeksiz
3 litre su
sahur:
ayran
kavun
bir litre su
pazar menüm:
iftar:
ızgara tavuk
bamya çorbası
yoğurt
2 litre su
sahur:
2 haşlanmış yumurta beyazı
avuç içi kadar pide
yarım litre ayran
1 litre su
günaydın kızlar akşam döktürmüşsünüz......
Size de günaydın kizlarrGunaydınlaaar
kolay gelsin canımSize de günaydın kizlarrben temizliğe koyuldum bayram yakın hadi bana kolay gelsin bugün ku sporumuz bu olsun
Geldim valla buralardayım artık :)ay kimler gelmiş mor baykuşum hoşgelmiş .....
günaydın...
Bana mı yazdın canım bunu bilemedim de.. Aslında sen baya iyi gidiyordun, sporun falan gayet iyiydi. Ne oldu ki acabanerelerdesin canım yaa mumla aradım seni ne yapsam kuşana başlasammı yine sen ne yapıyon?
yada kuşanımsı işte acil kilo vermeye başlamam lazım
Hoşgeldin canım :)günaydın kızlar, biraz moral toplayıp evime döndüm,diyete biraz ara vermiş gibiydim şimdi kahvaltıma dikkat ederek başladım.doğum kilolarımı verince zayıflamış hissettim kendimi eski halime döndüm dedim ama eski Halimde kilolu.neyse tekrardan buradayım
Piştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneee
Böyle denirmi yahuuu olan var olmayan var ayıp amaPiştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneeeyalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii
Ben son cümleye koptumPiştttt canummmm korkutma bakimmm kızı bikerem her koca öyle değil ben türkiyelere giderim gezer tozar gelirim evliyim diye oturamam yaneeeyalnız adam dk başı liseli aşık gibi arar bi ara annemi sabahın köründe arayıp çıldırtmışlığı var yavrummm oğlumm bitanem internet varmı oralarda eşimde var anne dedi eee o zaman niye bakmıyorsun türkiyede saat kaç diye heee diye fırça atmıştı valla yalan yok ne yapmak almak istediysem eşim sağolsun tamam dedi şimdi burun estetiği istiyorum arada vazgeçiyorum adam onu araştırıyor en iyi doktor kim diye hiç bir şeyime itiraz etmedi hiçbir fikrimi aman bu ne biçim fikir demedi bide ağaç kovuğundan çıksaydı dadundan yenmezdiiii
Cok güzel menünBugunde bitti 1 iftari daha geride birakdik
kollontai morordek nilsub
Sahur
Peynirli omlet
Domates
Salatalık
Zeytin
İftar
Yarım dilim ekmek
Kurufasulye etli
Cacık
Azıcıkda havuçlu biber küçüçük salatalı turşu yedim
3 litre su içtim dışarsı buz gibisuyuda içince titreme geldi
Birazdan 45 dklık zumbaaa sınıfına gidiyorum
Eee ne edeyim rakibim betüşü korktular toplucaaa bu gidişle başımıza kalcak çoçuk zanedecek tüm erkiklerrr aynı benimkiii avrupa fonksiyonlu arada türk damarıda tutuyorBöyle denirmi yahuuu olan var olmayan var ayıp ama
hiç...Böyle denirmi yahuuu olan var olmayan var ayıp ama
Eee ne edeyim rakibim betüşü korktular toplucaaa bu gidişle başımıza kalcak çoçuk zanedecek tüm erkiklerrr aynı benimkiii avrupa fonksiyonlu arada türk damarıda tutuyorbu kızı çoşturup biran önce gitsin diye yapıyorum aramızda çaktırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?