Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçenlerde bi arkadaş aranızda insülün direnci olan varmı diye sormuştu? Kimdi o kusura bakmasın çok yoğundum o zaman cevap yazamamıştım.Merak ettiklerini cevaplayayım

Valla sezeryandan kalıyo sanki hocam ya genel kanı bu ;(( ama bende normal doğum yapmayı çok istedim yaaa olmadı ;(

Sizin için uygunsa bi problem olmaz bizim için bence morordek :)

günaydın hanımlar,
kollontai nilsub morordek toplight ebrusonmez
umarım güzel hafta sonları geçirmişsinizdir..
cumartesi menüm
iftar:
mangal
ekmeksiz
3 litre su
sahur:
ayran
kavun
bir litre su

pazar menüm:
iftar:
ızgara tavuk
bamya çorbası
yoğurt
2 litre su
sahur:
2 haşlanmış yumurta beyazı
avuç içi kadar pide
yarım litre ayran
1 litre su

Dünkü menum u yazıyım
İftar(dışarda açtık iftari)
Bir kase mercimek corba
Kuzu kavurma 5 6 kaşık
4 kaşık pilav
Yoğurt
Sutlac
Malesef bir bardak kola

Sahur
Bir kupa çay
Bir tost
Salatalık

2 litre su
Yarım saat yuruyus

Kızlar biliyorsunuz 4 aylık kızım var emziriyorum geçen doktorumuza sordum yeşil çay içebilrmiyim diye bana kesinlikle diyet yapmıyorsunuz özellikle ilk altı ay dedi yeşil çay içmeyin dedi nette araştırıyorum kimi doktorlar öneriyor kimileri aslaaaaa napiiiimmm sizce yeşil çay çok iyi geliyor bana ama şimdi içmeye cesaret edemiyorum

ilaç kullanıyomusun canım. insilün direnci için.

ilaç kullanıyomusun canım. insilün direnci için.
Yok ben hiç ilaç kullanmadım.Benim 4 yl önce başlamıştı diyet verdi doktor ilerleme olmadığından ilaç vermemişti.Ama 3 ay önce son kontrolümde yendiğimi gördük.Aslında insülün direnci düzenli ve sağlıklı beslenmeyle yenilebiliyor.Bide kilo vermek lazım tabi.Paketli tüm gıdalardan uzak duracaksın,tatlılardan ,kola gibi içeceklerden,hamur işinden kızartmadan ki ben bunların hepsini 3 ay hayatımdan çıkardım düzelme oldu

boşanma gızzz kocalar karaborsa bak :)))

ya ben bir hafta oldu diyete gireli ve o dediğin herşeyi çıkardım hayatımdan ancak doktorum insülin direnci olduğu için kilo vermemin çok zor olduğunu soylüyor. yani verirsin ama çok zorlanırız diyor ilaçda kullanmak istemiyorum senin kilo vermen nasıl oldu rahatmıydın.

evet insülün direnciyle kilo vermek çok zor canım ama asla pes etme.öncelikli hedefin insülin direncini kırmak olsun.Benimde çok zor oldu kilo vermem ocaktan beri sadece 10 kg verebildim.Banada doktorum ayda 1 kg ver yeter dedi.Hatta fazlasını vermemek gerekiyor fazlasını vermek vücudu yorardiye.Sende sabret bak ben şimdi diyorum sabretmeseydim hala 10 kg fazla olacaktı hatta daha fazlası.Bu direncin en kötü tarafı sürekli yedikçe yediriyor kendini zor tutuyorsun , sürekli tatlı yemek istiyorsun bir kere yedimmi sonu gelmiyor, kilo alıyorsun doğal olarak kilo aldıkça direnç artıyor böyle birbirine bağlı devam ediyor.Benim mesela diyetlerim 6 öğündü şikayetim devam etmişti 8 öğün vermişti diyetisyen yine işe yaramadı. baktım olacak gibi değil kendimce bişeyler denedim.3 ana öğünde yediklerime dikkat ettim sabah mutlaka yumurta yedim, öğlen ve akşam ekmek yada hamur işi yemedim.Paketli herşeyi hayatımdan çıkardım. Ve inanılmaz düzelme oldu testlerim süper çıktı

aynı şeyler işte inşallah veririm ne diyimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…