- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.941
Valla sezeryandan kalıyo sanki hocam ya genel kanı bu ;(( ama bende normal doğum yapmayı çok istedim yaaa olmadı ;(Ne farkı varki ben hala anlamışdeğilim. Vucud fazla kanı (veya her neyse içerdeki :)) ) atmıyormu sezeryanla
Ayy ama şimdide noırmal doğum yapmak bir ayrıcalık oldu. Özel hastanede sürekli sezeryan yapıyor.
Sizin için uygunsa bi problem olmaz bizim için benceHanımlar biliyorsunuz 5 Temmuz bayram ve 8 Temmuz da cuma oldugundan bildirim günü ancak bayram tatili cok uzun o cuma herkes memleketinde vs olabilir. Bu yuzden o hafta ve sonraki haftayı birlestirmek icin oylama acıldı gruplar arasında. Yani 8 Temmuz'da bildirim yapılmayacak, 2 haftalık bildirim 15 Temmuz'da yapılacak. Hepiniz icin uygunsa bu etap birleştirilme durumu icin "Evet" oyu kullanalım :)
Kısmet canim ne kadar çok istesende doğum anı herşey değişebiliyor ben iki çocuğumuda normal yaptımValla sezeryandan kalıyo sanki hocam ya genel kanı bu ;(( ama bende normal doğum yapmayı çok istedim yaaa olmadı ;(
Hahahahayt valla da bende sabittim misafirlikteydim spor falan da yapamadım şükür ediyorumkızlar bugun tartıldım ama sabitim ki 2 gündür çokda dikkat ediyorum diyet yapsakta spor yapmadan olmuyor .......
Benimki tam şeker hastalığı değil canım hipoglisemi ve insülün direnci var , bi sonraki aşaması şeker hastalığı yani.Hepimiz potansiyel şeker hastasıyız.Düzensiz ve yanlış beslenmekten kaynaklanıyor.Evet kilo vermem lazım benim aslında 10 kg verdim baya rahatladım,en son tahlillerimde normal çıkmıştı ona güvenerek oruca başladım.Ya dün tansiyonumu ölçtük ablamlarda davetteydik oda yüksek tansiyon hastası malesef, tansiyonum baya düşük çıktı 9,5 gibi iftardan 1 saat sonra.Belkide tansiyondan dolayı göz kararması olmuştur bilemiyorum.Ama ben şeker düşmesinden çok çektiğimden ilk ondan korktum :)
Yok ben hiç ilaç kullanmadım.Benim 4 yl önce başlamıştı diyet verdi doktor ilerleme olmadığından ilaç vermemişti.Ama 3 ay önce son kontrolümde yendiğimi gördük.Aslında insülün direnci düzenli ve sağlıklı beslenmeyle yenilebiliyor.Bide kilo vermek lazım tabi.Paketli tüm gıdalardan uzak duracaksın,tatlılardan ,kola gibi içeceklerden,hamur işinden kızartmadan ki ben bunların hepsini 3 ay hayatımdan çıkardım düzelme olduilaç kullanıyomusun canım. insilün direnci için.
günaydın kızlarr
btlbetul geçmiş olsun şekerim
kızlar haftasonu okudum ama yazamadım bende bu hafta regli olacam şiştim iyice ama henüz olamadım dün gece de uyku tutmadı en son saate baktığımda 5 ti bugün sersem gibiyim
ay anacım beni delirtmeye çalışıyo, ha boşandım boşancam modundayım, bide evde sürekli fenalık bastı valla 15 gündür !!!!
ben evet oyunu kullandım tatlım paylaşımda, bide takım içi oylamayla uğraşmayalım diye :)
Yok ben hiç ilaç kullanmadım.Benim 4 yl önce başlamıştı diyet verdi doktor ilerleme olmadığından ilaç vermemişti.Ama 3 ay önce son kontrolümde yendiğimi gördük.Aslında insülün direnci düzenli ve sağlıklı beslenmeyle yenilebiliyor.Bide kilo vermek lazım tabi.Paketli tüm gıdalardan uzak duracaksın,tatlılardan ,kola gibi içeceklerden,hamur işinden kızartmadan ki ben bunların hepsini 3 ay hayatımdan çıkardım düzelme oldu
evet insülün direnciyle kilo vermek çok zor canım ama asla pes etme.öncelikli hedefin insülin direncini kırmak olsun.Benimde çok zor oldu kilo vermem ocaktan beri sadece 10 kg verebildim.Banada doktorum ayda 1 kg ver yeter dedi.Hatta fazlasını vermemek gerekiyor fazlasını vermek vücudu yorardiye.Sende sabret bak ben şimdi diyorum sabretmeseydim hala 10 kg fazla olacaktı hatta daha fazlası.Bu direncin en kötü tarafı sürekli yedikçe yediriyor kendini zor tutuyorsun , sürekli tatlı yemek istiyorsun bir kere yedimmi sonu gelmiyor, kilo alıyorsun doğal olarak kilo aldıkça direnç artıyor böyle birbirine bağlı devam ediyor.Benim mesela diyetlerim 6 öğündü şikayetim devam etmişti 8 öğün vermişti diyetisyen yine işe yaramadı. baktım olacak gibi değil kendimce bişeyler denedim.3 ana öğünde yediklerime dikkat ettim sabah mutlaka yumurta yedim, öğlen ve akşam ekmek yada hamur işi yemedim.Paketli herşeyi hayatımdan çıkardım. Ve inanılmaz düzelme oldu testlerim süper çıktıya ben bir hafta oldu diyete gireli ve o dediğin herşeyi çıkardım hayatımdan ancak doktorum insülin direnci olduğu için kilo vermemin çok zor olduğunu soylüyor. yani verirsin ama çok zorlanırız diyor ilaçda kullanmak istemiyorum senin kilo vermen nasıl oldu rahatmıydın.
evet insülün direnciyle kilo vermek çok zor canım ama asla pes etme.öncelikli hedefin insülin direncini kırmak olsun.Benimde çok zor oldu kilo vermem ocaktan beri sadece 10 kg verebildim.Banada doktorum ayda 1 kg ver yeter dedi.Hatta fazlasını vermemek gerekiyor fazlasını vermek vücudu yorardiye.Sende sabret bak ben şimdi diyorum sabretmeseydim hala 10 kg fazla olacaktı hatta daha fazlası.Bu direncin en kötü tarafı sürekli yedikçe yediriyor kendini zor tutuyorsun , sürekli tatlı yemek istiyorsun bir kere yedimmi sonu gelmiyor, kilo alıyorsun doğal olarak kilo aldıkça direnç artıyor böyle birbirine bağlı devam ediyor.Benim mesela diyetlerim 6 öğündü şikayetim devam etmişti 8 öğün vermişti diyetisyen yine işe yaramadı. baktım olacak gibi değil kendimce bişeyler denedim.3 ana öğünde yediklerime dikkat ettim sabah mutlaka yumurta yedim, öğlen ve akşam ekmek yada hamur işi yemedim.Paketli herşeyi hayatımdan çıkardım. Ve inanılmaz düzelme oldu testlerim süper çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?