- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.161
Evet tabi ki götür. Ne zaman gidiyordun tam olarak? Bu hafta mı?
götür canım sorun olmasın:)
ay evet tatilden dönünce 75 falan olsan süper olurdu dimi
tamam canım yazarım :)saf protein yaptığın zamanların listesini burayada yazsan olmaz mı canım listeni merak ettim. ertesi gün aynı listeyi bende yapayım(senin gibi dayanabileceğimi zannetmiyorum ama denemeye değer)
başın saolsun tatlımkızlar dun ki menum yalan oldu, esimin teyzesinin kayınpederi oldu 72 yasındaymıs ben tanımıyodum ama dun aksam taziyeye gittik pide verdiler yemesek ayıpmecbur yedimbugunde taziye evindeylm proya yarın baslıycam o yuzden :)
kızlar dun ki menum yalan oldu, esimin teyzesinin kayınpederi oldu 72 yasındaymıs ben tanımıyodum ama dun aksam taziyeye gittik pide verdiler yemesek ayıpmecbur yedimbugunde taziye evindeylm proya yarın baslıycam o yuzden :)
kızlar sabah kadın doğuma gittim normalde reglim haftasonuna gelecekti dr muayene ederken regli oldum
utandım ama elimden gelen bişey yok
Aaa gormedim, ya harikasin bence. Kushan cok basarili diye dusunuyorum ben ciddenDaha doğrusu kuşanımsıya
Nilgun sen halledersin yaDaha doğrusu kuşanımsıya
Muskaaaaam nerelerdesiiin? Cok ozledik seni.Kimsecikler yok sanirsam. Kızlar sizleri ozledim ama sık giremiyorum nete.
Netim yok
Ben çok iyiyim annemde iyi gidiyor maşallah.
Ben gelirim yine.
Hadi öpüldünüz.
Canım çok özledik seni...Kimsecikler yok sanirsam. Kızlar sizleri ozledim ama sık giremiyorum nete.
Netim yok
Ben gelirim yine.
Hadi öpüldünüz.
Bizde seni özledik :) sevindim herkesin iyi olmasına dahada iyi olursunuz inşallahKimsecikler yok sanirsam. Kızlar sizleri ozledim ama sık giremiyorum nete.
Netim yok
Ben gelirim yine.
Hadi öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?