Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hahaha bebüşüm pasta tabağı dolusuydu hani küçük düz tabaklar var ya yani gerçi kanat bir kilo diyince göze çok geldi farkettim ede toplam 10-12 tane kadardı diyim .ayyy bu kanat beni uçurur
Tamam 10-12 taneyse normal
Biz ünivesitedeyken malum fast foodculardan alırdık bi kova kanat, benim maksimum yedigim 8 olurdu, dedim 1 kiloyu nasıl yedi

Ah ah ördekim. Bugün ceza verdim kendime de. Ama şu tatil boyunca bir el atı ver bana yaaa.

Su ne kadar?
Valla canım sen kilo veriyorsun bi sekilde ama menülerin cok saglıksız ya... Böyle olunca versen de gene geri alırsın ki

tarçın koy suyuna iştahını biraz bastırır ....

valla merakla bekliyorum ne zaman menülerinde sebze yemeği,salata yada sağlıklı bişey görcem acaba diye ama hala göremedim

8 tanemi betüş olsa kovasınıda yerdi..
Tabi o zamanlar daha da az yiyordum 57-58 kg civarındaydım hep. Simdi maksimum 10 yerim heralde yanında baska bir sey olmadan. Evlendikten sonra midem büyüdü
Ah ah ördekim. Bugün ceza verdim kendime de. Ama şu tatil boyunca bir el atı ver bana yaaa.
Atıcam atıcam
Bak ne güzel gidiyordun oysa ki, 70'li sayılara da düstün. Tut kendini ya. Ya da hadi kacamak yaptın diyelim 1 tane ye, senin kacamakların miktarı da cok oluyor.

Su ne kadar?
Valla canım sen kilo veriyorsun bi sekilde ama menülerin cok saglıksız ya... Böyle olunca versen de gene geri alırsın ki
Ay suyu unutmuşum 2ltden fazladır. mataramı 2 kere doldurdum çünkü

Ya benim beslenme şeklim hep boyleydi. Hiç ay öle sebze yiyim böle şurdan vitamin alayım diye yemedim. Alışkanlık işte.Sabah kahvaltısını hiç sevmem mesela. Yapmasam da olur. Hatta eskiden yapmıyordum ama o zamanda öğlen çok yiyorum diye artık yapıyorum.
Geçen sene 10 kilo verdim ama 3 kilo aldım o 3 kiloyuda son 2 ayda aldım zaten.
Geri öle almıyorum hemencecik
Hareketliyim zaten. tüm gün oturmuyorum.
Yapamıyorum öle yemekler ben. evde ne varsa o.
Ha dünki menüm için evet çıldıracak gibiydim kaç gündür dehşet iştahım var. moralim alt üst ondan sanırım. öle işte

inannınki şu an bende çok aç hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok tutucaz boğazımızı ay geçen çarşıda bir elbiseler gördüm yazlık rengarenk vitrinden baktım sadece içeri girip almak istedim çok ya moralim bozuldu resmen....

Yahu çıldıracak gibiyim bana ne oldu böle anlamadım ya
Durmaksızın yemek istiyorum
Napsakki

Muhtemelen hareketli bi yasam tarzın oldugun icin almıyorsundur o zaman. Dedigim gibi saglıgına cok zararlı ama.. Sabah kahvaltı ediyorum diyorsun da yedigin acma, en yaglısı hamur islerinden

Söz veriyorum size kaçamak ta olsa 1 de kalmayi bilecem. Ama tatlım boyunca sağlıklı beslenecegim. Tartı mi götüreyim dimii

Tutmaliyiz tabiki de canım. Izin dönüşü daha bomba başlayacağım.
zaten bizimkiler e dedim hamur işi Kızartma tarzı yemekleri bende eşimde yemiyoruz dedim. Zaten bizimkiler tatlı da tüketmez çünki şeker hastaları var hep ailede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…