- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.141
Tamam 10-12 taneyse normalhahaha bebüşüm pasta tabağı dolusuydu hani küçük düz tabaklar var ya yani gerçi kanat bir kilo diyince göze çok geldi farkettim ede toplam 10-12 tane kadardı diyim .ayyy bu kanat beni uçurur
aferin çekirge kes cezanı :)Kız aynen öyle vallahi. Yedim mi hepten yiyorum ama cezalı ben bugun. Yemeyecektim o kadar icli kofteyi
8 tanemi betüş olsa kovasınıda yerdi..Tamam 10-12 taneyse normal
Biz ünivesitedeyken malum fast foodculardan alırdık bi kova kanat, benim maksimum yedigim 8 olurdu, dedim 1 kiloyu nasıl yedi
Ya biz de pazar günü 3 saat falan rötarla gelebildik sabiha yüzünden. Ne sacma bi havaalanı. Senin durum direkt şirketten kaynaklı tabi de, bi antipatim olustu oraya ister istemez.
Gunaydııın
Bravo sanaZaten menülerinde biraz ilerleme var, ilk menülerin faciaydı resmen
Kız nerelerdesin hani dünkü menü nerde? Artık takibe aldım hepinizi, ona göre
Su ne kadar?Dün neler ettim
Sabah
Açma
Nescafe
Akşam
1 tabak Yoğurtlu Makarna
yarım kaseden az mercimek çorbası
Bol salata
3 lokmalık ramazan pidesi
Spor
Jillian 6w6p
30 dk hızlı yürüyüş koşu bandında
10 dakika abs
Koşturmaca koşturmaca
Hala keyfim hiç yerinde değil hala deliler gibi yemek istiyorum.
Öf
tarçın koy suyuna iştahını biraz bastırır ....Dün neler ettim
Sabah
Açma
Nescafe
Akşam
1 tabak Yoğurtlu Makarna
Bol salata
Spor
Jillian 6w6p
10 dakika abs
Koşturmaca koşturmaca
Öf
valla merakla bekliyorum ne zaman menülerinde sebze yemeği,salata yada sağlıklı bişey görcem acaba diye ama hala göremedimDün neler ettim
Sabah
Açma
Nescafe
Akşam
1 tabak Yoğurtlu Makarna
Bol salata
Spor
Jillian 6w6p
10 dakika abs
Koşturmaca koşturmaca
Öf
Tabi o zamanlar daha da az yiyordum8 tanemi betüş olsa kovasınıda yerdi..
Atıcam atıcamAh ah ördekim. Bugün ceza verdim kendime de. Ama şu tatil boyunca bir el atı ver bana yaaa.
Ay suyu unutmuşum 2ltden fazladır. mataramı 2 kere doldurdum çünküSu ne kadar?
Valla canım sen kilo veriyorsun bi sekilde ama menülerin cok saglıksız ya... Böyle olunca versen de gene geri alırsın ki
Ay salata var var :)valla merakla bekliyorum ne zaman menülerinde sebze yemeği,salata yada sağlıklı bişey görcem acaba diye ama hala göremedim
Yahu çıldıracak gibiyim bana ne oldu böle anlamadım yainannınki şu an bende çok aç hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok tutucaz boğazımızı ay geçen çarşıda bir elbiseler gördüm yazlık rengarenk vitrinden baktım sadece içeri girip almak istedim çok ya moralim bozuldu resmen....
Muhtemelen hareketli bi yasam tarzın oldugun icin almıyorsundur o zaman. Dedigim gibi saglıgına cok zararlı ama.. Sabah kahvaltı ediyorum diyorsun da yedigin acma, en yaglısı hamur islerindenAy suyu unutmuşum 2ltden fazladır. mataramı 2 kere doldurdum çünkü
Ya benim beslenme şeklim hep boyleydi. Hiç ay öle sebze yiyim böle şurdan vitamin alayım diye yemedim. Alışkanlık işte.Sabah kahvaltısını hiç sevmem mesela. Yapmasam da olur. Hatta eskiden yapmıyordum ama o zamanda öğlen çok yiyorum diye artık yapıyorum.
Geçen sene 10 kilo verdim ama 3 kilo aldım o 3 kiloyuda son 2 ayda aldım zaten.
Geri öle almıyorum hemencecik
Hareketliyim zaten. tüm gün oturmuyorum.
Yapamıyorum öle yemekler ben. evde ne varsa o.
Ha dünki menüm için evet çıldıracak gibiydim kaç gündür dehşet iştahım var. moralim alt üst ondan sanırım. öle işte
Tabi o zamanlar daha da az yiyordum57-58 kg civarındaydım hep. Simdi maksimum 10 yerim heralde yanında baska bir sey olmadan. Evlendikten sonra midem büyüdü
Atıcam atıcam
Bak ne güzel gidiyordun oysa ki, 70'li sayılara da düstün. Tut kendini ya. Ya da hadi kacamak yaptın diyelim 1 tane ye, senin kacamakların miktarı da cok oluyor.
Evet tabi ki götür. Ne zaman gidiyordun tam olarak? Bu hafta mı?Söz veriyorum size kaçamak ta olsa 1 de kalmayi bilecem. Ama tatlım boyunca sağlıklı beslenecegim. Tartı mi götüren dimii
bencede almamam imkansız işinmi çok hareketli ? yoksa kilo sorunun yok...Yahu çıldıracak gibiyim bana ne oldu böle anlamadım ya
Durmaksızın yemek istiyorum
Napsakki
götür canım sorun olmasın:)Söz veriyorum size kaçamak ta olsa 1 de kalmayi bilecem. Ama tatlım boyunca sağlıklı beslenecegim. Tartı mi götüreyim dimii
inannınki şu an bende çok aç hissediyorum kendimi ama yapacak bişey yok tutucaz boğazımızı ay geçen çarşıda bir elbiseler gördüm yazlık rengarenk vitrinden baktım sadece içeri girip almak istedim çok ya moralim bozuldu resmen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?