- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.181
Kimsecikler yok sanirsam. Kızlar sizleri ozledim ama sık giremiyorum nete.
Netim yok
Ben çok iyiyim annemde iyi gidiyor maşallah.
Ben gelirim yine.
Hadi öpüldünüz.
Begendim menunu organigimiyi akşamlar hanımlar menüm :)
kollontai morordek
kahvaltı 1kk peynir 4 zeytin 40 gr kepek ekmeği ( 2 küçük dilim )
ara 2 ceviz 1 incir sade türk kahvesi
öğlen semiz otu salatası 1 haş yumurta ile keten tohumu attım üzerine
ara 1 bardak ayran 1 hurma
akşam 1 but fırında 2-3 kaşık yoğurt
su 2 lt
1 lt yeşil çay maden suyu kürü
spor 45 dk yürüyüş
Begendim menunu organigim
Benim 10 günde yediğimcanım benim yaaaaa..... akşam tavuk etini 200 gr veriyolar 1 kiloyu görünce tabi şok olur mor baykuşşş.......
Yeşil çay kahve iç anında kesiyor yeme isteğini bende bi ara reflüye iyi geliyormuş diye çörek otu yağı içiyordum sabah aç karnına bir yemek kaşığı aman allahım diyim canım hiçbirşey istemiyor allah allah ne oldukiii bana diyorum 2-3 kiloda verince hımmm çörekotu yağından dedim çokda kötüüü tadı yaaaYahu çıldıracak gibiyim bana ne oldu böle anlamadım ya
Durmaksızın yemek istiyorum
Napsakki
sağol mor baykuşum bndan sonra hep böyle menülerle gelicemBegendim menunu organigim
İki çocugun var sanırım kaç yaşlarındalar canimhadi kızlar ben oğluşumu uyutucam uykusu gelince sinirli oluyo paşam..:)
Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesinkızlar dun ki menum yalan oldu, esimin teyzesinin kayınpederi oldu 72 yasındaymıs ben tanımıyodum ama dun aksam taziyeye gittik pide verdiler yemesek ayıpmecbur yedimbugunde taziye evindeylm proya yarın baslıycam o yuzden :)
Seninki de güzeldi canım. Nilgün özel ilgi istedi diye ona özellikle yazdım :) Sana da yazarım tabi kiBenimkini beğenmedin mi yaa
Hiç sorma tatlım sinirlerim bozuldu benimde yeter artık bu nedir yaaArkadaslar İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama olmus. Gece gece moralimiz bozuldu yine. Bitsin artık ya bu nedir
Bizden kimse etkilenmemistir herhalde degil mi?inatettimolacak sabah Sabiha Gökçen'deydi, varmıstır herhalde memleketine.
Kelimeler kifayetsiz kalıyor artık cidden. Ne diyecegimi bilemiyorum. Sacma sapan bir ülke olduk iyice.Hiç sorma tatlım sinirlerim bozuldu benimde yeter artık bu nedir yaa
Seninki de güzeldi canım. Nilgün özel ilgi istedi diye ona özellikle yazdım :) Sana da @inatettimolacabi ki
Arkadaslar İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama olmus. Gece gece moralimiz bozuldu yine. Bitsin artık ya bu nedir
Bizden kimse etkilenmemistir herhalde degil mi?inatettimolacak sabah Sabiha Gökçen'deydi, varmıstır herhalde memleketine.
Aynen canım annemle babam bile korkudan gelme diyorlar artık kardeşimin nişanı var geleceksen bayramda gel dedi kardeşimde annem gelme dedi korkudanArkadaslar İstanbul Atatürk Havalimanı'nda patlama olmus. Gece gece moralimiz bozuldu yine. Bitsin artık ya bu nedir
Iyi geceler kizlar neler dokturmussunuz oyle 250 mesaj var bi göz atip geliyorum hemen..bu arada evimde yuvamdayim trabzondan hepinize sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?