Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimsecikler yok sanirsam. Kızlar sizleri ozledim ama sık giremiyorum nete.
Netim yok
Ben çok iyiyim annemde iyi gidiyor maşallah.
Ben gelirim yine.
Hadi öpüldünüz.

Annenin iyi olması çok güzel haber canım. Özledim ben de seni

Dün çok yediğim için sahur yapmadim.

Iftarda ise
4 kuru erik ve su icip bir muddet sonra bu salatayi bir dilim ekmekle yedim.

ara olarakta yoğurt kuru yapacam.
şu 2lt geçer
spor yok

inatettimolacak @kollontai morordek nilsub

Eklentiler

• 20160628_201023.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 37
iyi akşamlar hanımlar menüm :)
kollontai morordek
kahvaltı 1kk peynir 4 zeytin 40 gr kepek ekmeği ( 2 küçük dilim )

ara 2 ceviz 1 incir sade türk kahvesi

öğlen semiz otu salatası 1 haş yumurta ile keten tohumu attım üzerine

ara 1 bardak ayran 1 hurma

akşam 1 but fırında 2-3 kaşık yoğurt

su 2 lt
1 lt yeşil çay maden suyu kürü

spor 45 dk yürüyüş

Begendim menunu organigim

canım benim yaaaaa..... akşam tavuk etini 200 gr veriyolar 1 kiloyu görünce tabi şok olur mor baykuşşş.......
Benim 10 günde yediğim ben bu diyete başladığımda öğlen 100 gr yedim çok nadir 150 gr yedim yazıkkk kızcağızda kötü hissetti herkesin bünyesi farklı mesela ben 2 gün aç durabilecek bünyeye sahibim ama annem kardeşlerim anında açıkıyorlar yaaa babam 1 hafta 2 domatesle durur acım demez işte herkes farklu farklı parkbyull canım fazla proteinlede kilo veremezsin özellikle tavuk kanadını hiç iyi değil diyorlar ben bu yaşa kadar hiç yemedim burda doktorlar çoçuklarınıza sakın yedirmeyin dediklerin ürünlerin başında geliyor kanat erken regl olmA gögüslerin erken çıkması göbekde yağlanma gibi etkileri var dedihatta öğretmenlik okurkende araştırma ödevi olarak vermişlerdi korkmuştum sen neymişsin be kanat demiştim

Yahu çıldıracak gibiyim bana ne oldu böle anlamadım ya
Durmaksızın yemek istiyorum
Napsakki
Yeşil çay kahve iç anında kesiyor yeme isteğini bende bi ara reflüye iyi geliyormuş diye çörek otu yağı içiyordum sabah aç karnına bir yemek kaşığı aman allahım diyim canım hiçbirşey istemiyor allah allah ne oldukiii bana diyorum 2-3 kiloda verince hımmm çörekotu yağından dedim çokda kötüüü tadı yaaaiçebilirsen iç faydasını görürsün hatta su şişenin içine limon kes at bak oda kesiyor benim cam şişem var ağzıda büyük limon kesip attım yarı soğuk yarıda sıcak su doldurdum içtim oda acayip keserdi iştahımı

Başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

Hiç sorma tatlım sinirlerim bozuldu benimde yeter artık bu nedir yaa

Seninki de güzeldi canım. Nilgün özel ilgi istedi diye ona özellikle yazdım :) Sana da @inatettimolacabi ki

Ya ben kaç gündür catal dim ben burada tatil dönemi benimle yakından ilgilenen biri olsun diye. Yoksa kendimi frenliyemem diye korkuyorrum. inatettimolacak anasinin yaninda ben bile aklina gelmem
beni yakin takibe al lütfeenn ama

Benim de aklıma özge geldi. O sabah gitti galiba. Insanlar moral bırakmadilar ki. Yarın bizde izne ayrılıyoruz ama içim buruk gidiyorum. Kim bilir ailelerinin yanına bayrama gidiyorlardi belki

Aynen canım annemle babam bile korkudan gelme diyorlar artık kardeşimin nişanı var geleceksen bayramda gel dedi kardeşimde annem gelme dedi korkudanherkes korkuyor yeterrrr biri dur desin ne olurrrburda gitmeyin diyorlar kendi vatanımaza girmeye korkar olduk allah belalarını versin rabbim bu mübarek günde vatanıma bayrağımazı göz dikenlerin kökünü cehennemine alsın inşaallah amin

Iyi geceler kizlar neler dokturmussunuz oyle 250 mesaj var bi göz atip geliyorum hemen..bu arada evimde yuvamdayim trabzondan hepinize sevgiler

Gel kiz sensiz yapamıyorum bak ben. Hele beni tatilde yalnız bırakırsan dağılımı ben yahuu..
bırakma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…