Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kötü olmuş canım yaaa ne yaptın peki

Kizlar ayni anda olmasina imkan olmayan bütün olasiliklari gerçekleştirip tam bir survivor yasayip ucaga binmis bulunuyorum..artik inince de trabzondan bi selam cakarim size merak etmeyin beni iyiyim tek parca inerim insallah
İyi bari mesajı yeni gördüm senin adına sevindim inşallah iyi geçmiştir yolculuğu n

Tatlım benide yakın takibe bu ara gevşemiş durumdayım ilgilenmiyon hiç benimle
Bugün kuşana başladım.... Küserim bak mor baykuşum....
E sen menü yazmıyordun ki bugune kadar neyini takip edeyim? :) Yaz da edelim :)
Ay bi de ne alıngan hatunsun yahu
Evet canım oruç tutuyordum ama pazar günü kötü oldum biraz o yüzden ara verdim birkaç gün.Aynen bugün full dikkat ediyorum ama
Tamam canım cumaya kadar dengelersin zaten cok var
Bundan sonra miktarları da yaz bi zahmet ya, mesajını okuyunca kucuk bi şok gecirdim

Bende dun sana msj attım ama cevap vermedin canım ya...
Bugün kuşana başladım kesin ve net....
Ne kuşhanmış anacım 2 aydır başladık başlıcaz dAha tamtakır yapan yokkk kızzzz listeye nasıl bağlı kalıcan bütün 1 domatesle dururumdaa biri liste dedimi illakiii içimdekiii şeytannn dürtüklerrr beniiiiyeee diye diyee beynimin etini yerrrr bende yerimmm bozuldu gitti listee yapma evladım çoçuğum git protein diyeti yap senin oralarda doğal dolaşan hayvennn doludur kes kesızgarada yeee en az 5 günde 2 kilo garantiii

aaaa sendemi ninesin

ne kaaa ayıp....

bende yerim no problemo 3 kiloya kadar problem yok :))

ninemi ? cık cık cık bir kadının en güzel yaşları 30 dan sonra başlar bi kerem dimi btlbetul

aklının başına geldiği yaşlar bence....

evet kadının en güzel yaşları 30 dan sonra ama ....
yanında koca olunca geçerli ooo adam olmadan en güzel yaşta olsanız ne olcek......
kime güzel neye güzel diye sorarlar adama....

niye bizi ezikliyosun.... Allah ın dediği olur demek ki bize yazmamış napalım....

takılıyorum @denhizx kızma

ben küstüm sana.......... böyle dudağımıda büktüm böölee kafamıda attırdım geriye..... ekran başında trip yapıyorum sana...

tabi takılıyorum kızlara 30 lu yaşlar bir kadının en güzel yaşları ister evli ister bekar farketmiyor....

hade hade lafları söle söle sonra kıvır.....

provokasyon yapmayalım lütfen birazdan burası savaş alanına döner yoksa

vur bacım vur.....

Yaaaa kızlar benim cadııı almış yastığını yorganını kalk sen babacıkla yatcam dedi dün gece hava soğuk cizzzz (siz diyemiyor) ikiniz birlikte yatın ısının ben niye tek yatıyorum canlarım yerimmm sizi ortanızda yatıcam dediii leylek bacaklarını sağ sol yaptı iki hamlede ortamıza girdiiii bundan sonra ortanızda yatıcam yazın giderim odama çokk sıcakda çekemem cizzziii diyor bende hayır 3 müz sığmayız dedim o zaman edi büdü oooo sen çıkdın git başka yerde yat diyorrrrbu akşam bakdım bizim yatakda yastık 3 lenmişhiç rahat edemedim dün geceeeeheryerim tutulmuşşimdi onu ikna projesi bulmam lazım ama nasıl neyse menümü yazayım kollontai morordek nilsub
Sahur
1 dilim ekmek
Valla uyku sersemine ne yediğimide hatırlamıyom bazen sanırsam çatal ucuyla peynir yedim
1 tane domates
İftar
1 kase ezogelin çorbası
Dünden kalma kurufasulyeee etli 1 küçük tabak
Salata
1 dilim ekmek
3 litre su
45 dk zumbaaa
Bugünnn acayip yorgun hissediyorum çokkkk uykum var aranızdan biri benim mutfağı toplayabilirmilütfeeeennn

şok geçirdiğin nokta ne ördekcim bir kiloya yakın tavuk kanadı yemem mi yoksa az yediğimi düşünmen mi valla oruç kafa anlamadım

bugun başlıyorum canım ya sabahı ve öğleni yedim tam uydum hadi hayırlısı :)
valla başladım hiçbir güç beni durduramaz:)
aaa niye vuruyo benim yaşım sizden küçük ama nikah büyüklüğüm var .....

kızlar ben nasip olursa 14 gün boyunca yapıcam inşallah faydasını görürüm 60 lı rakamlara düşerim zor bir diyet değil evde olanlar hazırlayıp yapabilirler bende işe yararsa isteyen yapar bakalım....

canım benim yaaaaa..... akşam tavuk etini 200 gr veriyolar 1 kiloyu görünce tabi şok olur mor baykuşşş.......
hahahahahaha yok be bir kilo dedim ama sonra düzelttim fakat algıda seçicilik o kiloyu gördük bi kere aldlığımda bir kiloydu iki gündür yiyordum 10-12 tane kadar sanırım bir küçük pasta tabağını doldurdum ....bir de saf protein varsa işin içinde ne kadar yersen o kadar kilo verirsin eski bir dukancı olarak benden demesi

Anam senin kaçamaklarında fena....millet 1kare bitter yiyiyor kaçamak diye sende içli köftelerin şerbetli tatlıların dibine dibine vuruyon....

Kız aynen öyle vallahi. Yedim mi hepten yiyorum ama cezalı ben bugun. Yemeyecektim o kadar icli kofteyi

o zaman adet olarak versene yahuuu 10 -12 tamam derisini çıkarınca ne kalıyor zaten:)

Dün neler ettim
Sabah
Açma
Nescafe

Akşam
1 tabak Yoğurtlu Makarna
yarım kaseden az mercimek çorbası
Bol salata
3 lokmalık ramazan pidesi

Spor
Jillian 6w6p
30 dk hızlı yürüyüş koşu bandında
10 dakika abs
Koşturmaca koşturmaca
Hala keyfim hiç yerinde değil hala deliler gibi yemek istiyorum.
Öf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…