- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.121
Kötü olmuş canım yaaa ne yaptın pekiGunaydin kizlar..havaalaninda sürünüyorum.. parasini odedigim bileti anadoli jet iptal etmis ama bilet hala aktif gozukuyo.ama ucaga binemedim çünku para iadesi yapmışlar ama ben oyle bisey yapmadim. Su anda elime kesici delici bi alet alip herkesi dogramak istiyorumdiyorum cozum siz baska bilet alin biz dosya oluşturuyoruz size sonra doneriz diyolar..mal bunlarin hepsi aksama haberlerde izlersiniz kizlar cinnet geciren kimligi belirlenemeyen genc kiz sabihayi yakti diye
İyi bari mesajı yeni gördüm senin adına sevindim inşallah iyi geçmiştir yolculuğu nKizlar ayni anda olmasina imkan olmayan bütün olasiliklari gerçekleştirip tam bir survivor yasayip ucaga binmis bulunuyorum..artik inince de trabzondan bi selam cakarim size merak etmeyin beni iyiyim tek parca inerim insallah
E sen menü yazmıyordun ki bugune kadar neyini takip edeyim? :) Yaz da edelim :)Tatlım benide yakın takibe bu ara gevşemiş durumdayım ilgilenmiyon hiç benimle
Bugün kuşana başladım.... Küserim bak mor baykuşum....
Tamam canım cumaya kadar dengelersin zaten cok varEvet canım oruç tutuyordum ama pazar günü kötü oldum biraz o yüzden ara verdim birkaç gün.Aynen bugün full dikkat ediyorum ama
Bundan sonra miktarları da yaz bi zahmet ya, mesajını okuyunca kucuk bi şok gecirdimyoo yiyorum kalem sayısı az ama mesela tavuk kanatlarımı yağsız ızgaraladım derilerini çıkardım ama neredeyse bir kiloya yakındı,saf protein olduğu için eksi bile getirebilir...sahurda canım istemiyor ama iftarda da suyu içtikten sonra tek çeşit o kanatlar bitince aşırı şiştim düşün..
fakat dikkat edeceğim yinede sağol
Ne kuşhanmış anacım 2 aydır başladık başlıcaz dAha tamtakır yapan yokkkBende dun sana msj attım ama cevap vermedin canım ya...
Bugün kuşana başladım kesin ve net....
aaaa sendemi ninesin
ya bir kilo dediysem piştiğinde bir kiloydu ama iki gündür yiyordum ben protein çok tüketiyorum malum bir de kanattan bahsediyoruz derisi çıktığında minik bir et kalıyor ben de erinmeden ayıklayıp yiyorum hepsini.
evet kadının en güzel yaşları 30 dan sonra ama ....
yanında koca olunca geçerli ooo adam olmadan en güzel yaşta olsanız ne olcek......
kime güzel neye güzel diye sorarlar adama....
takılıyorum @denhizx kızma
tabi takılıyorum kızlara 30 lu yaşlar bir kadının en güzel yaşları ister evli ister bekar farketmiyor....
provokasyon yapmayalım lütfen birazdan burası savaş alanına döner yoksa
şok geçirdiğin nokta ne ördekcimE sen menü yazmıyordun ki bugune kadar neyini takip edeyim? :) Yaz da edelim :)
Ay bi de ne alıngan hatunsun yahu
Tamam canım cumaya kadar dengelersin zaten cok var
Bundan sonra miktarları da yaz bi zahmet ya, mesajını okuyunca kucuk bi şok gecirdim
1 kg.ya yakın tavuk kanadı yemen :)şok geçirdiğin nokta ne ördekcimbir kiloya yakın tavuk kanadı yemem mi yoksa az yediğimi düşünmen mi valla oruç kafa anlamadım
valla başladım hiçbir güç beni durduramaz:)Ne kuşhanmış anacım 2 aydır başladık başlıcaz dAha tamtakır yapan yokkkkızzzz listeye nasıl bağlı kalıcan bütün 1 domatesle dururumdaa biri liste dedimi illakiii içimdekiii şeytannn dürtüklerrr beniiii yeee diye diyee beynimin etini yerrrr bende yerimmm bozuldu gitti listee yapma evladım çoçuğum git protein diyeti yap senin oralarda doğal dolaşan hayvennn doludur kes kes ızgarada yeee en az 5 günde 2 kilo garantiii
aaa niye vuruyo benim yaşım sizden küçük ama nikah büyüklüğüm var .....ben küstüm sana.......... böyle dudağımıda büktüm böölee kafamıda attırdım geriye..... ekran başında trip yapıyorum sana...
hade hade lafları söle söle sonra kıvır.....
vur bacım vur.....
hı hııı az yemişsin 2 kilo yeseydinşok geçirdiğin nokta ne ördekcimbir kiloya yakın tavuk kanadı yemem mi yoksa az yediğimi düşünmen mi valla oruç kafa anlamadım
hahaha bebüşüm pasta tabağı dolusuydu hani küçük düz tabaklar var ya yani gerçi kanat bir kilo diyince göze çok geldi farkettim ede toplam 10-12 tane kadardı diyim .ayyy bu kanat beni uçurur1 kg.ya yakın tavuk kanadı yemen :)
canım benim yaaaaa..... akşam tavuk etini 200 gr veriyolar 1 kiloyu görünce tabi şok olur mor baykuşşş.......
hahahahahaha yok be bir kilo dedim ama sonra düzelttim fakat algıda seçicilik o kiloyu gördük bi kerecanım benim yaaaaa..... akşam tavuk etini 200 gr veriyolar 1 kiloyu görünce tabi şok olur mor baykuşşş.......
Anam senin kaçamaklarında fena....millet 1kare bitter yiyiyor kaçamak diye sende içli köftelerin şerbetli tatlıların dibine dibine vuruyon....
o zaman adet olarak versene yahuuu 10 -12 tamam derisini çıkarınca ne kalıyor zaten:)hahahahahaha yok be bir kilo dedim ama sonra düzelttim fakat algıda seçicilik o kiloyu gördük bi kerealdlığımda bir kiloydu iki gündür yiyordum 10-12 tane kadar sanırım bir küçük pasta tabağını doldurdum ....bir de saf protein varsa işin içinde ne kadar yersen o kadar kilo verirsin eski bir dukancı olarak benden demesi
Kiz anamin yanina gidiyom islerimi toparlamaya calisiyodum basima bin tane is geldi..aklimdasin ama toparlan bakiym nerden cikti bu salma kizarim yine bak heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?