Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gencecik yaşta tansiyon kilo troid filan nelerle uğraştım canım ben tek olayım sana sınırsız çekiştirme hakkı veriyorum

sonuna kadar kullaniciğim bu hakkımı.... muska77 bana pisleşebilme izni vermişti vaktı zamanında.....

boy 1,7 kalkmış buraya gelmiş şimdi kıl olmiyimda napiim.....
Boyu uzun olanlar kilo veremez diye kural mı koydun kız Betüş :)
Tiroidin az calısması da kesinlikle kilo yapıyor canım. İnsülin direnci sanırım yediklerinle düzeltilebiliyor @denhizx arkadasımız öyle anlatmıstı, o da o şekilde yenmiş.
Bende de Hasimoto tiroidi var, direkt hipotiroidi olmasa da dikkat etmezsem ilerleyen yıllarda hipotiroidi olabilirim

Ya ben artik menu yazacagim beni de listeye alin, bana da yorum yapin
Sporum cok iyi, beslenmem de baya iyi bence ama su an reglim o yuzden tartilmak istemiyorum bu sabah ayakkabimi giyemedim cunku o derece sisim

Neyse dunku menum:

Sabah:
Hindi fumeli, cheddar peynirli, yulaf ekmegiyle yapilmis ufak sandvic,
1 bardak nar suyu

Ara:
1 hurma

Ogle: Somon fumeli salata

Ara: 1 hurma

Ara: 1 hurma
Aksam: Tavuklu, avokadolu, yumurtanin beyazlisi ile salata.

Spor: 1 saat bacak antrenmani (600 bacak hareketli kayla challenge antrenmani) + 5mil leslie
Su: 3 litre olmustur.

Tatilde de yazacagim kizlar bu arada, haftaya
Ben de bir sonraki cuma listeye adayim ayrica

kız son günler nasıl kıydında bıraktın hiiiii...... artık bayramda fosur fosur uyurum ben :)))
kız keyfimden bırakmadım regli oldum o yüzden bıraktım hatta az önce pantolon falan mahvolmuş rezil oldum
bende izin dönüşü artık listeye gireyim diyom olmayacak böyle blanche cim

Ya senin menülerin iyi zaten, sporun da öyle :) Ben ondan yorum yapmıyordum sana. Yapacagım yorum hep aynı zaten: cok iyi

kız keyfimden bırakmadım regli oldum o yüzden bıraktım hatta az önce pantolon falan mahvolmuş rezil oldum

bende izin dönüşü artık listeye gireyim diyom olmayacak böyle blanche cim

ayy bi kere benimde başıma gelmiştiiiii çok fena çarşılarda rezil olmuştum :))

evet şekeri çıkardım hayatımdan ve de meyveyi de azalttım baya düştü çok şükür o hallediliyor ama troid problemleri büyük sorun her 3 ayda kontrol lazım.

evet şekeri çıkardım hayatımdan ve de meyveyi de azalttım baya düştü çok şükür o hallediliyor ama troid problemleri büyük sorun her 3 ayda kontrol lazım.
Evet ben simdilik 25 mg.lik ilac kullaniyorum, daha yeni cıktı bende de zaten. Bir kutu bitince yeniden kontrol. Bakalım nasıl olacak

selam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık

muskamm
ne güzel annen de iyi imiş seninde iyi oolmana çok ama çokk sevindim
gecmis olsun kaptanım

hosgeldin canım ben de takım kaptanıyım 152 boy su sıralar 65 kilolarda geziyorum evliyim yakında boşiyciiiim kocamı insallaaaaaah :))) cocuk yok 25 yasındayım :)

naber kızlar çok yoğundum bugun menüm biraz düzensiz oldu ama olsun yinede kaçamak yapmadım evde değildim ondan böyle oldu:)
kollontai morordek

kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin 1,5 kk peynir şekersiz çay

ara 1 nektari sonra alışverişe çıktık 11 gibiydi

16,00 gibi geldik çok acıktım arkadaşlarım ve çocuklar dışarda yedi ama ben yemedim gelince

1 küçük kase taze fasulye 4-5 kaşık yoğurt fırınlanmış 2 kanat 1 dilim köy ekmeği

18,30 gibide 1 nektari kapadım dükkanı

su doğru düzgün içemedim yatana kadar 2 lt içerim

spor 3 saat yürüyüş ayaklarım ağrıdı:)

gecmis olsun kaptanım

hosgeldin canım ben de takım kaptanıyım 152 boy su sıralar 65 kilolarda geziyorum evliyim yakında boşiyciiiim kocamı insallaaaaaah :))) cocuk yok 25 yasındayım :)
Hoşbulduk canım aklıma bir tanıdığımız geldi kocasını boşadı tığ gibi oldu resmen 10 yaş gençleşti kadın

Ben de diyorum nerelerde bu hatun :)
Menün de gayet güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…