- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.261
hoş geldin canım ben nilgün kaptan yardımcısıyım her zaman yardıma hazırız....Hoşbulduk canım aklıma bir tanıdığımız geldi kocasını boşadı tığ gibi oldu resmen 10 yaş gençleşti kadın
ay sokağa çıkınca canavarlaşıyorlar resmen görmen lazım çok feciydi tek benimkiler değilki 2 arkadaşım onların çocukları :)Kendin yemedigin gibi onlara da yedirme bak zararlı
Organik hatunsun cocuklarını da organik besle
hadi bakalım hayırlı olsun 1. günün:)bugun ki menum
saf pro 1. gun
toplam 494 kalori
sabah
2 has yumurta
30 gr peynir
oglen
15 gr yulaf kepegi
200 gr yogurt
aksam
150 gr yogurt
spor
leslie 3 mile
su 2 lt
Ayy sorma canim cok sasirdilar burda kullanmadigim bi suru kiyafet vardi hepsini giydim annem cok sasirdi..bi de gelisimde surprizdi iyice sasirdilar :) babamda cok sasirdi geldim hepsini tartiya cikardim hepimiz tontik ailesiydik gizli hedefim rn zayif olmakti babamda kilo vermis biraz 1kiloyla kacirdim..kendimi iyi hissediyorum gercekten bi de gitmeye devam ediyo kilolar 4temmuz hedefine yaklastim bileinatettimolacak canın ailenin verdiği tepkiyi çok merak ediyorum. ne dediler, aldığın tepkiler nasıldı, moralin tavan yaptı mı? o ilk anı anlat bakayım
Hosgeldin canim en kucugumuz olucaksin galiba..ben özge 25yasindayim bekarim bende yuksek yuksek lisanslarda genetik ogrencisiyim ifsa olmazsin sen de korkma21 yaşındayım bekarım üniversite öğrencisiyim bölümümü ve okulumu öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirim ifşa olmayımdaha önce çok güzel kilo vermiştim ama nazar değdi geri geldi hepsi fazlasıyla hem de diyetime çok dikkat ettiğim halde gerçi sporu bırakmıştım şimdi de hipotroidi hastası olduğumu öğrendim sanırım bu yüzden metabolizman sağlıklı bir insanın 4 katı yavaş çalışıyormuş,insülin direncim de vardı ama verdiğim kilolarla azaldı yok artık sanırım hatta
Benimde hayatımda ilk defa buraya geldiğimin ikinci yılı sınıftayız kız birşeyler durmaksızın geçiyor içimden ders bitti arkadaşım türk vardı kız bitti okul haydi ne bekliyon dedi kalkamam herkes gitsin sonra kalkcam dedim niyekii derdemez anavatan kan ağlıyor dedim hırkamı totoma bağladım evde yakın allahdan arkadaş arkamdan geliyor yampiri yampiri eve gittik ne rezil oldum ama heee çok utanmıştımayy bi kere benimde başıma gelmiştiiiii çok fena çarşılarda rezil olmuştum :))
Anammm kaptan nasıl güzel takip etmilsin böyleHazır 4 Temmuz hedefleri demisken bi hatırlatayım istedim, belki son günlerde bi gaz olur size
ebrusonmez : 55 (sanırım imkansız artık 60'a dayanmısken :) )
btlbetul : 63 (peh peh peh)
savurgan : 68 (1,9 kg kalmıs olur mu acaba? )
inatettimolacak : 78 (bence bu kız bu azimle yapar )
toplight : 68,9 (galiba kaptanım da elenenlerden )
T tatlitambak : 78 (ben tambaktan da bi sürpriz bekliyorum)
Y Yuppiyayye : 68 (sporsuz gecen bir ramazan ve aradaki kacamaklar... ne olacak acaba)
d_mndc : 75,9 (belki de hedefine ulastı bile ama biz kendisine ulasamıyoruz :/ )
M melampusefe : 68 (bu hatun da bebisini alır kosmalara cıkar bi sey yapar ulasır diye tahmin ediyorum)
nilsub : 72 (maalesef bu hatuna da peh peh peh diyebiliyorum)
Evet kızlar bugünkü menüm
sabah
3 yumurta ile yapılmış yumurta salatası
bir k.k peynir
1 domates
1 salatalık
öğlen
1 bardak süt(ço k acıkmadım)
ara
yarım armut
akşam
5 yk taze fasulye
1 kase yoğurt
1 tabak salata
şimdi de yoğurt kürüm var onu yiyeceğim 1 kase
1 fincan yeşil çay,2 bardak da maydonoz kürü yapıyorum çok ödemim var onu içtim 2 fincan da Türk kahvesi.
2-2.5 litre su
spor olarak
20 dk egzersiz bisikleti
leslie sansone 1 mile
7 minutes work out uygulamasını yaptım.
Çok mu yiyorum sizce kızlar?
ahahaaa bu iyiymis :)))Hoşbulduk canım aklıma bir tanıdığımız geldi kocasını boşadı tığ gibi oldu resmen 10 yaş gençleşti kadın
açııııım resmen iki kase yogurt 1 parca peynir 2 has yum yedim butun gunhadi bakalım hayırlı olsun 1. günün:)
Çok zorluyosun kendini.bu kadar kasma yavaş yavaş gitsin kalıcı gitsin,sağlıklı gitsin.bu kadar az yiyerek hasta olunur ancakahahaaa bu iyiymis :)))
açııııım resmen iki kase yogurt 1 parca peynir 2 has yum yedim butun gun((
sanki kahvaltı biraz fazla geldi sağlıklı şeyler ama veremiyorum hala porsiyonları mı küçültmeliyim diyorum.Yok canim cok güzel menün cok guzel bence neden fazlaymis gibi dusundun ki??
Hadi bakalım insallah, o mucizelere acıgız tabiAnammm kaptan nasıl güzel takip etmilsin böyleneyse daha 4 gün var belki bir mucize oluverir kimbilir
Kahvaltıdan kısmak yerine ögle ve aksamlardan kısabilirsin canım. Bugunku menüne dayanarak söylemedim bunu (ki zaten oglen bir sey yememissin :) ), genel olarak diyorum. Kahvaltı en önemli ögün oldugu icin oradan kısacagına diger yerlerden azaltsanki kahvaltı biraz fazla geldi sağlıklı şeyler ama veremiyorum hala porsiyonları mı küçültmeliyim diyorum.
evet normalde ben de öğleyi atlamam ama Ramazanda oruçluyken alışkanlık kalıyor sanırım gündüz yenmiyor gibi aynen o yumurta fazlaKahvaltıdan kısmak yerine ögle ve aksamlardan kısabilirsin canım. Bugunku menüne dayanarak söylemedim bunu (ki zaten oglen bir sey yememissin :) ), genel olarak diyorum. Kahvaltı en önemli ögün oldugu icin oradan kısacagına diger yerlerden azaltYa da örnegin öglen de bir seyler yiyip aksamı azaltabilirsin. Bir de zamanla kahvaltıdaki yumurta sayısı düsebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?