Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar toplight ın daveti üzerine geldimyaklaşık 7 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ve 20 kilo kadar verdim ama daha çoook yolum var şuan 97 yim ve boyum 1.70 hedefse 58 hipotroidim var ilaç kullanıyorum ama bu aralar durdu kilo vermem nedense desteklerinizi bekliyorum var mı bu topikte benim kiloma yakın birisi

Slm kızlar sabah sabah üzüldük istanbul için az önce buranın kanalı hem türkiyeyi hemde burda caminin önündeki arabaları ateşe vermişler benzin döküp televizyon yangın bombası (fire bomb )diye söyledi şimdide onun için üzüldüm ölen yada yaralanan yokmuş çok şükür içerde 100 den fazla insanlar varmış namaz kılmak için gitmişlerdir insancıklarrabbim bizi bu zor günlerden ferahlığa çıkarsın bizleri korusun aminnn kollontai morordek nilsub
Sahur
Hiçbirşey yemedim
Akşam
Çok acayip acıkdım baş dönmesiyle titreme geldi heran çıkarmamak içinde zor tuttum kendimi acayipde migrenim tuttu herşeye saldırcam diyee çok bol limonlu domates çorbası içtim ilk başta midemi bastırsın diye 2 dilim kızarmış ekmek yedim
Salata
Acıbiber yoğurtlusu
Izgarada ekşili soslu tavuk gögüs onuda çok az yedim bir iki çatallık birşey
2 litre su
30 dk buz gibi havada deli gibi hiçbirşey düşünmeden kulaklarım kızarana kadar yürüdüm eve geldiğimde burnum tıkandıiftardan sonra sıcak birşeyler içtim yeniden canlandımkızıma ders yaptırdım 10 km yürümekden daha beter azıcık birşey desem yapmak bak diyor sankiii bana yapıyor yahuuubugün uykusu gelmiş kuzumun arkadaşıyla sınıftaki minderlerin üzerine yatıp tam uyuyacaklarmışkiii öğretmene yakalanmışlar oda çok kızmışerkenden yattı kuzum kızlar çokmu erken verdim okula daha 5 yaşına yeni girdi buranın kanunlarına göre o yaşda başlaması lazım eğer ben hayır istemiyorum deseydim gitmezdi kızım tanıdığım doktor öğretmen avukat arkadaşlar aynı yaşda olan çoçuklarını vermediler içlerinde tek benim kızım gidiyor bugünde uykum vardı diyince yarı canım gitti meleğime hatamı yaptım acaba diye

Hoşgeldin tatlım senin kilona uygun biri olmasa bile burası tontişler topiğibirlikde destekle zayıflıyoruz yalnız o boya o kilo olmaz 168 boyla ben bile 64 istiyorum yaneee hele burda bi btlbetul var benden duymuş olma acayip kıl oluyor boyu uzun olanlara hele bide şu kiloya incem dersen fırçayı yersinbol şans ve sabır diliyorum diyet arkadaşım

selam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık

muskamm
ne güzel annen de iyi imiş seninde iyi oolmana çok ama çokk sevindim

Geçmiş olsun kaptanım

Hoşgeldiiiinnnnn
7 ayda 20 kilo vermişsin maşallah canım
Diğerleride şıpır şıpır gider inşallah

teşekkürler,en tombiğiniz benim tamamdır58 kilo olmasa da 36 beden bir elbisem vardı kilo almadan önce onun içine girmek istiyorum ama tabi ki bu şuan için daha uzak hedefim ilk hedefim 8li sayıları görmek şuan kaçıncı sayfalara bakarsam sizi tanıyabilirim okumaya çalıştım ama pek anlayamadım açıkçası

Geçmiş olsun kaptanım

Hoşgeldiiiinnnnn
7 ayda 20 kilo vermişsin maşallah canım
Diğerleride şıpır şıpır gider inşallah
Geçmiş olsun kaptanım

Hoşbulduk inşallah canım anladığım kadarıyla bu topiktekiler hep buraya yazıyor sonra da kaptan yarışma topiğine yazıyor değil mi?

Hoşgeldin canım. Ben kaptan yardımcısıyım, bu takımdan nisanda mezun oldum. Şimdi de buralarda korumaya calısıyorum kilomu :)
Takımımızda yarısmaya baslamak icin ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. 2 hafta deneme süresi oluyor, günlük menülerimizi, su ve spor miktarını yazıyoruz ve yorum yapıyoruz birbirimize :)
Senin kilona yakın parkbyull var aslında o da emin adımlarla ilerliyor kilo verme sürecinde. Birbirimize destek olup insallah en kısa zamanda sen de istedigin kilona ulasırsın
Sırayla herkes sana kendini tanıtır zaten, sen de biraz kendinden bahset istersen ne iş yaparsın, evli misin okuyor musun vs :)

canım yaa kızına kıyamadım ben de şimdi ama tr ye dönmeyi düşünmüyorsanız ordaki şartlara göre okula gitmesi iyi ama gene de küçük kuzu bunlar yaaa
hoşgeldin tatlım ben takımın eski kaptanı bende mezun oldum yaklaşık 1 sene önce maalesef koruyamadım
izinden sonra belki bende listelere girerim

boy 1,7 kalkmış buraya gelmiş şimdi kıl olmiyimda napiim.....

21 yaşındayım bekarım üniversite öğrencisiyim bölümümü ve okulumu öğrenmek isteyenler olursa özelden yazabilirim ifşa olmayım daha önce çok güzel kilo vermiştim ama nazar değdi geri geldi hepsi fazlasıyla hem de diyetime çok dikkat ettiğim halde gerçi sporu bırakmıştım şimdi de hipotroidi hastası olduğumu öğrendim sanırım bu yüzden metabolizman sağlıklı bir insanın 4 katı yavaş çalışıyormuş,insülin direncim de vardı ama verdiğim kilolarla azaldı yok artık sanırım hatta

kabul ettim gitti bu akşam bugün neler yaptım yazacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…