- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.321
tatlım valla sen boşuna zehir hafiye değilsin instram da ki duygu olması lazım bi sorsana ordanSelam kizlar nasilsiniz bugün.. bişey sorucam bizim @d_mndc bizim insradakilerden duygu dimi baska duygumuz yoktu bizim?? Oyleyse bi instadan yazalim dün resim atmış bizi mi unuttu acaba??
eline sağlık canım kayseri bu günlerde yağışlı hiç hali falan kurumaz yıkama ya verecektim bir tane halıyı oda bayram ağzı çok dolu diye yıkayıp dedim ama silecegimAy kızlar toplanın gelin halı yıkayacağım bugün...:)
59'lardayım.şekerim kaç kilosun söyle bakalım
Evet canım sen de iftar öncesi tartıl kilonu bildir :)Oruç tutanlar iftar öncesi mi tartışıyorsunuz acaba????
Bende tartılayım liste altından devam edeyim.Yoksa bu işin sonu kötü :))Evet canım sen de iftar öncesi tartıl kilonu bildir :)
T tatlitambaksavurgan parkbyull inatettimolacak kızlar siz de tartılmayı unutmayın
Valla canım uzun süredir ben de tartılmadım. Ramazan falan girdi bi de tam regl öncesi şu an çok şişim zaten.Bende tartılayım liste altından devam edeyim.Yoksa bu işin sonu kötü :))
Sen nasıl koruyorsun hayatım.Çok zormuş.
Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum. Bir bıraktım pir bıraktım.Valla canım uzun süredir ben de tartılmadım. Ramazan falan girdi bi de tam regl öncesi şu an çok şişim zaten.
Genel mantıgım kacamak yapıyorsam (ki maalesef yapıyorum) miktarını az tutmak ya da sporla, diger ögünle dengelemek. Bi ara 60'ın uzerine cıkmıstım ama sonra gene indim 59'lara bu sekilde.
Ya ilk zamanlar diyetten cıkmanın verdigi heyecanla illa ki oluyor :)Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum. Bir bıraktım pir bıraktım.
Tebrik ederim canım cok iyi
İnşallah inşallah çok mutlu oldum bu rakamı gorunceTebrik ederim canım cok iyi
Umarım bu sekilde devam eder.
geçmiş olsun Canım, oğluşum şimdi Nasıl?düzelmiştir inşallahselam kızlar benim oğluş hastaydı sabahleyin hastanedeydik beta çıktı gözünde de arpğacık onun nazıyla uğraştık
muskamm
ne güzel annen de iyi imiş seninde iyi oolmana çok ama çokk sevindim
hoşgeldin Canım, çok güzel vermişsin. buranın seni desteklemesiyle diyete tam gaz devam edersin çok da güzel kilo verirsin. ben de 2,5 ayda 10 kilo verdim şu sıralar çeşitli sebeplerle diyeti askıya aldım gibi.şöyle bir toparlanmam lazım. boyum 1,73 kilo ise 70,1selam kızlar toplight ın daveti üzerine geldimyaklaşık 7 aydır uğraşıyorum kilo vermek için ve 20 kilo kadar verdim ama daha çoook yolum var şuan 97 yim ve boyum 1.70 hedefse 58 hipotroidim var ilaç kullanıyorum ama bu aralar durdu kilo vermem nedense desteklerinizi bekliyorum var mı bu topikte benim kiloma yakın birisi
ne kadar azimlisin maşallah. senin sporların gözümden kaçmıyor hatta özellikle takip ediyorum.hem çalışıp hem eğlenip hem de spor yapıyorsun ya maşallah. sporun de yarım saatlik bir şey değil yani 5 mil Leslie kayla ...Ya ben artik menu yazacagim beni de listeye alin, bana da yorum yapin
Sporum cok iyi, beslenmem de baya iyi bence ama su an reglim o yuzden tartilmak istemiyorum bu sabah ayakkabimi giyemedim cunku o derece sisim
Neyse dunku menum:
Sabah:
Hindi fumeli, cheddar peynirli, yulaf ekmegiyle yapilmis ufak sandvic,
1 bardak nar suyu
Ara:
1 hurma
Ogle: Somon fumeli salata
Ara: 1 hurma
Ara: 1 hurma
Aksam: Tavuklu, avokadolu, yumurtanin beyazlisi ile salata.
Spor: 1 saat bacak antrenmani (600 bacak hareketli kayla challenge antrenmani) + 5mil leslie
Su: 3 litre olmustur.
Tatilde de yazacagim kizlar bu arada, haftaya
Ben de bir sonraki cuma listeye adayim ayrica
kötü düşünme kaptanım ya 1 kutu sonra çağırdıysa düzelecek gibidir. ben ilaç kullanmayı bıraktım meselaEvet ben simdilik 25 mg.lik ilac kullaniyorum, daha yeni cıktı bende de zaten. Bir kutu bitince yeniden kontrol. Bakalım nasıl olacak
kaptanım ben de yapayım saf proyu demiştim ama yokkk bu menüyle yapmam imkansız yani.Nasıl dayanıyorsun?bugun ki menum
saf pro 1. gun
toplam 494 kalori
sabah
2 has yumurta
30 gr peynir
oglen
15 gr yulaf kepegi
200 gr yogurt
aksam
150 gr yogurt
spor
leslie 3 mile
su 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?