Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kizlar nasilsiniz bugün.. bişey sorucam bizim @d_mndc bizim insradakilerden duygu dimi baska duygumuz yoktu bizim?? Oyleyse bi instadan yazalim dün resim atmış bizi mi unuttu acaba??
tatlım valla sen boşuna zehir hafiye değilsin instram da ki duygu olması lazım bi sorsana ordan

Ay kızlar toplanın gelin halı yıkayacağım bugün...:)
eline sağlık canım kayseri bu günlerde yağışlı hiç hali falan kurumaz yıkama ya verecektim bir tane halıyı oda bayram ağzı çok dolu diye yıkayıp dedim ama silecegim

Bende tartılayım liste altından devam edeyim.Yoksa bu işin sonu kötü :))
Sen nasıl koruyorsun hayatım.Çok zormuş.
Valla canım uzun süredir ben de tartılmadım. Ramazan falan girdi bi de tam regl öncesi şu an çok şişim zaten.
Genel mantıgım kacamak yapıyorsam (ki maalesef yapıyorum) miktarını az tutmak ya da sporla, diger ögünle dengelemek. Bi ara 60'ın uzerine cıkmıstım ama sonra gene indim 59'lara bu sekilde.

Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum. Bir bıraktım pir bıraktım.

kizlar spordan sonra bir yeriniz fena hamladiginda ne yapiyorsunuz gecen ic bacak hareketini biraz abartmisim fena hamladim esniyorum ama fayda etmiyor,siz napiyorsunuz, inatla ustune mi gitsem?

***5. Takım 472. Etap***

d_mndc (76,4/) izne ayrılmak istiyor.
tatlitambak (78,9/)
savurgan (69,9/)
denhizx (70/)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93/)
inatettimolacak (79,5/)
Ozaly (58,2/)

5. takım ortalaması:

umutlayasasen (76,1/)
tugce1325 (62,9/61,8/1,1/%1,75) yeni üye başlangıç 22 haziran, başlangıç kilo 64, hedef 56 kg
essam_027 (81/) yeni üye başlangıç 23 haziran, başlangıç kilo 81, hedef 55 kg
ohmyvenus (97/) yeni üye başlangıç 29 haziran, başlangıç kilo 97, hedef 58 kg

nilsub (76,4/)
ebrusonmez (59/)
btlbetul (65,3/)

hoşgeldin Canım, çok güzel vermişsin. buranın seni desteklemesiyle diyete tam gaz devam edersin çok da güzel kilo verirsin. ben de 2,5 ayda 10 kilo verdim şu sıralar çeşitli sebeplerle diyeti askıya aldım gibi.şöyle bir toparlanmam lazım. boyum 1,73 kilo ise 70,1

ne kadar azimlisin maşallah. senin sporların gözümden kaçmıyor hatta özellikle takip ediyorum.hem çalışıp hem eğlenip hem de spor yapıyorsun ya maşallah. sporun de yarım saatlik bir şey değil yani 5 mil Leslie kayla ...

Kızlaaar sormayın başıma geleni bugün yemeği eşim yapmak istedi çok sever yemek yapmayı haydi dedim yap ama vazgeçilmezidir.bol yağ bir yemek yaptı ki sormayın yemeğin üzerinde bir parmak yağ yedim mi.yedim çok üzgünüm ama yedim ya ne güzel deli.gibi eksiye düşmüşken yediiiimmmmama yemezsem yemek kötü olmuş diye bir daha yapmıyo üzülüyorum napiiiimmm bir de turşu yanağına boooool yarına 180 kg olurum artııııık

bugun ki menum

saf pro 1. gun
toplam 494 kalori

sabah
2 has yumurta
30 gr peynir

oglen
15 gr yulaf kepegi
200 gr yogurt

aksam
150 gr yogurt

spor
leslie 3 mile
su 2 lt
kaptanım ben de yapayım saf proyu demiştim ama yokkk bu menüyle yapmam imkansız yani.Nasıl dayanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…