Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet kızlar ben bugün oruca yeniden döndüm o yüzden iftardan önce tartıldım
kollontai morordek nilsub
Nihayet beklediğim an geldi vee 70 barajını kırdım
Geçen hafta:70 kg güncel kilo:69.7 kg fark:300 gr %0,43
Belki çok bi rakam değil ama ben 70 lerden kurtulduğum için inanılmaz mutluyum :) sanki bundan sonrası daha kolay olacak gibi geliyor.Çok canım sıkılmıştı ilerleyememekten ama olduu

evet canım o benim sanırım benim sorunum ilacımın dozunun az gelmesi gittiğim doktor okuduğum şehirde ve zaten 3 ay sonra gelmemi istiyor ama ben pek ilgilenmediğini düşünmeye başladım başka bir doktora gideceğim olmafı bayramdan sonra ama o da diğer endok. la devam et diyebilir bilemedim inşallah canım sanırım annem ramazanda sırf oruçla kilo verince kıskandım biraz bir de yoksa ramazanın ilk haftası iftardan sonra kahve ile 4 hurma filan yemiştim sapıtmıştım o ara

***5. Takım 472. Etap***

d_mndc (76,4/) izne ayrılmak istiyor.
tatlitambak (78,9/)
savurgan (69,9/)
denhizx (70/69.7/0.3/%0,43)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93/)
inatettimolacak (79,5/)
Ozaly (58,2/)

5. takım ortalaması:

umutlayasasen (76,1/)
tugce1325 (62,9/61,8/1,1/%1,75) yeni üye başlangıç 22 haziran, başlangıç kilo 64, hedef 56 kg
essam_027 (81/) yeni üye başlangıç 23 haziran, başlangıç kilo 81, hedef 55 kg
ohmyvenus (97/) yeni üye başlangıç 29 haziran, başlangıç kilo 97, hedef 58 kg

nilsub (76,4/)
ebrusonmez (59/)
btlbetul (65,3/)

evet ama bu aralar ne zaman et ya da tavuk yesem iki gün mide ağrısından yataktan kalkamıyorum sırtıma filan vuruyor anlamadım cidden böyle bir sorunum yoktu önceden gerçi hiç aram yoktur bir aralar vejeteryandım ama resmen gaz sancısı filan çekiyorum bir lokma alıyım bu da yeni çıktı

Öğrencisin ve ailenden uzakta okuyosun anladığım kadarıyla.yaz tatilinde değerlerini takip edecek bir endo. uzmanı bul mutlaka.Yeni bir doktora gidebilirsin bencede aklında kalacağına teyit etmiş olursun.Tabi hormonlarla ilgili tedavilerde ilaca başlanınca genelde doktorlar düşük dozla başlıyorlar, vücudun tepkisini ölçerek dozu ayarlıyorlar ve doğru olanda bu.Zamanla tedavinde rayına girecektir moralini bozma.Kilo vermende devam edecektir.En önemlisi sağlıklı beslen ve düzenli yaşa, çünkü doğuştan gelen bir organ problemin yoksa ne yazıkki hormonal problemler bizim sağlıksız yaşantımızın sonuçları oluyorlar çoğunlukla.Ve bunları düzeltebilirsin.

Et yemek zorunda değilsinki canım, yumurtanın birini öğlen yiyebilirsi ,yada peynir, yada yoğurt gibi alternatifleri dene

ramazanda sahurda filan aldım ilacı saati çok şaştı sanırım ondan bakalım 1-2 hafta iyi hissetmezsem düzenli kullanma ile kesin gideceğim bırrakacak kadar kötü hissetmiyorum ama ah 1-2 kilo vermeye bşlasam keyfim yerine gelecek

Seni anlıyorun canım ama senin durumunda öncelikli amacın sağlığın olmalı.sağlığına kavuşunca emin ol kilolar gidiyor.ben 5 yıldır insülin direnciyle uğraşıyordum,kilo alıyordum azcık verip üstüne koyuyordum ve çok canım sıkılıyordu.Malesef hormonal bir sıkıntı olunca vücut normal çalışmıyor.En son 80 kg daydım ve sinirlerim de bozuktu moralimde.Dedimki bu sefer ben sağlıklı beslencem yanlışları çıkarcam öcelikle hayatımdan, ayd a1 kg versemde olur 1, 0 dan iyidir dedim ve 1 1 gitti tam 10 kg ocaktan beri uğraşıyorum.en güzeli ne biliyomusun?martta yaptırdığım tahlillerim çok iyi çıktı ne direnç,ne hipoglisemi var dedi doktor süper herşey dedi.şimdi devam ediyorum evet arada kaçamaklarım oluyo, ama ben kendime sürekli uygulayabileceğim bir beslenme tarzı oluşturuyorum diyet değil.uzun zamana yayılacak bir serüven ama en azından hayatımda bir daha verdiğim kiloları görmeyeceğimi düşünüyorum.İnan sende başaracaksın bende umutsuzdum dikkat etmeye başladığım ilk ay tartı kıpırdamadı :) sonra tıkır tıkır indi.tabi benimde hala vermem gereken kilolarım var ilk hedefim 65 bu yaz bitmeden 65 olmak istiyorum.sonrasına bakıcam bakalım.çok konuştum galiba

Canim çıktın mi yola nasil gidiyo yolculugunuz özel ilgilerimi gönderiyorum sana aklimdasin canim rakibecim T tatlitambak

Ay canım sorma ya çok yorgun ve bitkinin oruçlu yüz diye gece yolculuk yapalım dedik malum hava çok sıcak. Gündüz yolculuk çekilmez. Sağdaki geldik mersinemersine a çoook uykum vaaarrr

Ay canım sorma ya çok yorgun ve bitkinin oruçlu yüz diye gece yolculuk yapalım dedik malum hava çok sıcak. Gündüz yolculuk çekilmez. Sağdaki geldik mersinemersine a çoook uykum vaaarrr
Dikkatli gidin canim esinr destek ol uyuma sen de..kilo bildiricek misin naptin tartilabildin mi iftardan once yoksa seferilik modunda misiniz..unutma bildirim yapmayı canim

***5. Takım 472. Etap***

d_mndc (76,4/) sabah kilo bildiricem dedi
tatlitambak (78,9/)
savurgan (69,9/)
denhizx (70/69.7/0.3/%0,43)
melampusefe (70,1/)
parkbyull (93/)
inatettimolacak (79,5/78/1,5/%1,88)
Ozaly (58,2/)

5. takım ortalaması:

umutlayasasen (76,1/)
tugce1325 (62,9/61,8/1,1/%1,75) yeni üye başlangıç 22 haziran, başlangıç kilo 64, hedef 56 kg
essam_027 (81/) yeni üye başlangıç 23 haziran, başlangıç kilo 81, hedef 55 kg
ohmyvenus (97/) yeni üye başlangıç 29 haziran, başlangıç kilo 97, hedef 58 kg

nilsub (76,4/)
ebrusonmez (59/)
btlbetul (65,3/)

evet benim de insülin direncim var baya düşmüştü çok sevindim,inşallah biraz hızlı olur bir yerden sonra açılacağına ben de inanıyorum ama yavaş olsada eyvellah demek ki uğraşmasam bir de üstüne ekleyeceğim bu hafta sanki çok vermişim gibi düşüneceğim sanırım biraz da düşünce gücü bakalım buraya yazdığım inci rakam ne olacak

Dikkatli gidin canim esinr destek ol uyuma sen de..kilo bildiricek misin naptin tartilabildin mi iftardan once yoksa seferilik modunda misiniz..unutma bildirim yapmayı canim

Kız tartı mi aldım yanıma ama gel gör ki eşim Valiz leri arabaya taşırken ay canım acaba sarj
altını aldım mi diye valilere tekrar bakayım dedim. Ve ne olsun tam da kapının önünde valiz de ne varsa kapının önüne darmadağın oldu. E tabi tartı da gitti. Esim bu ne sanki orada tarti yok mu alma diye geri cikardi.Ablam da tartı var ama kayinvalide de yok. eve gidene kadar mecburi izne ayrılacağım galiba napacam ki başka. Ya da sabıt mi yazsam çünki 18 temmuz de evimdeyim

canım çalışıyormu bari o da ders
yok kaptanım yaa anca uyuyo evde sabaha kadar oturuyo aksama kadar yatıyo, bugun konustuk zaten bosanıyorum sınava kadar buradayım duzenim bozulmasın diye sonra yolculuk istanbul bu arada duzelmezse sonuc bu gibi duruyo, mal paylasımını bile yaptık, ben boyleyim degismem diyo isine geliyosa diyo bende eyvallah dedim bosanıyoruz yani ama daha iyi hissediyorum tabi evden ayrılınca ne kadar iyi olurum bilmiyorum bikac ay aglama seansları yaparım artık :)
kaptanım ben de yapayım saf proyu demiştim ama yokkk bu menüyle yapmam imkansız yani.Nasıl dayanıyorsun?
aclıktan geberiyorum :)))) yapma canım zaten ben sok olsun diye bi gun yaptım onu bugun normal yedim sabah tansiyonum dustu aclıktan :))

Ne yaptın kaptan biraz hızlı olmadımı bu boşanma işi tatlım biraz bekleseydin belki rayına otururdu düzenin evliliğin ilk yılları bizde eşimle ne fırtınalar atlakdık şimdi çok mükemmel olmasada birbirimizi kırmadan incitmeden yolumuza devam ediyoruz çok şükür lütfen iyi düşün sonra pişman olma bir kere dağılırsa yuvanıx bir daha bir araya gelmeniz çok zor olur hakkında hayırlısı olsun ama çoookkk çokkk iyi düşün

Kızlar dün akşam bildirim yapamadım malum arkadaşları toplu davet ettim gece 1 e kadar oturdukmenü morordek nilsub
Sahur
2 dilim ekmek
Peynir
Yumurta
Zeytin
3-4 yuvarlak ince kesilmiş sucuk
İftar
Şehriyeli domates çorbası 1 kase
Taze fasulye
Salata
Tavuk fırında
Diğer yiyeceklere sadece bakdım tadına bile bakmadım
3litre su içtim
Kızlar yeşilkahveyi kestim artık alıştı bünyem diye aman allahım afedersiniz 1 haftadır wc ye çıkmadımkarın ağrılarım oluyor çok
Spor yok zaten zamanımda yokdu işten gel sil süpürbide yemek hazırla topla çay servisi yap çene yarıştır gece 1 oldu
2 haftadır sabit gelen kilom
69.900
Bu hafta69.500 olmuşum
Bayramdan sonra acil toparlanmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…