- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.601
iyi geceler ,sana da çok tatlı rüyalar :)Ay çok yoruldum herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
ayy ben doymazdım bunlarla çok güzel olmuş :)Akşam menim
İki kepçe susuz etli kuru fasulye
1 bardak ayran
Bir ilim kadar kavun
3 litre su
Spor tempolu ev temizliği
Samsunu bilmiyom ama buralar yagmur topragimminatettimolacak hemşerim naber nasıl oralar bende 20gün sonra samsuna gidicem nasip olursa sahil kenarında annemin evi bol bol denize giricem
gerçekten çok güzel görünüyorlar ohh mis mis taze taze .afiyet olsun canımEki Görüntüle 1855491
Evet hanımlar peynirlerimi aldım büyük olanlar peynir küçük leğendekiler lor
Peynirin suyunu kaynatınca lor oluyor ay çok güzel oldular bize afiyet olsun...
Bende vardımda benim olmadı malesefKizlarrr bayram hazirligi evi topla kendini topla derken anca gelebildim..ordekim yazmis hakkaten nerde.bildirimler..huuu kimlerle tutmustuk biz bu listeyi gecmisi kurcalatmayin bana kendini biliyo herkes dökelin bakem
78 dedim 78 oldum ben hemi de annene ragmenyarin guzel cicilerin icinde daha datlus olicimmm ins
Ses verin bakem kim vardi listede
btlbetul ebrusonmez nilsub T tatlitambak kollontai morordek nilsub
Kiizzzz nasil yemek yemek oooooKızlar bende menümü yazayım.ramazanın son günü son iftarıda abimlerde yaptığımdan biraz cozuttum başyan söyleyeyim :)
kollontai morordek nilsub
Sahur:2 adet yağda yumurta +1/2 kk peynir+domates,salatalık,biber+ 1dl pide+5 zeytin+1,5 bardak ayran
İftar:1 kase çorba+3 kaşık ciğer+4 kaşık mantı+patlıcan salata+yarım dl de pide yedim
Su:2 lt ti geçmiştir
Spor:yok
Şükür bu sene orucumu tutabildim sabredebildim,sağlıkla bitirebildim :) yarından itibaren normal düzene giriyorum.herkese iyi mutlu huzurlu bayramlar
Kiizzzz nasil yemek yemek ooooocekip vuraydin kendini yarin portlesin bayramlik cicilerinden heryerinde gör sen
Eline sağlık canım güzel duruyorlarEki Görüntüle 1855491
Evet hanımlar peynirlerimi aldım büyük olanlar peynir küçük leğendekiler lor
Peynirin suyunu kaynatınca lor oluyor ay çok güzel oldular bize afiyet olsun...
Sana da iyi uykular...Ay çok yoruldum herkese iyi geceler tatlı rüyalar...
Sadece susuyorum canım bide midem küçülmüş tıkanıyor anında sadece bol bol su içiyorum üstelik emziriyorumayy ben doymazdım bunlarla çok güzel olmuş :)
Bayramdan sonra telafi edersin artık canım sporlason vuruş oldu resmen napim yapmış yengem çok canım çekti dayanamadım bu sefer.
Canim hedefine ulaştığın icin yarin bir porsiyon kacamak benden sana ödül:)Kizlarrr bayram hazirligi evi topla kendini topla derken anca gelebildim..ordekim yazmis hakkaten nerde.bildirimler..huuu kimlerle tutmustuk biz bu listeyi gecmisi kurcalatmayin bana kendini biliyo herkes dökelin bakem
78 dedim 78 oldum ben hemi de annene ragmenyarin guzel cicilerin icinde daha datlus olicimmm ins
Ses verin bakem kim vardi listede
btlbetul ebrusonmez nilsub T tatlitambak kollontai morordek nilsub
savurgan toplight M melampusefe
ooo Allah bağışlasın , emziriyorsan daha kolay verirsin kiloları :)Sadece susuyorum canım bide midem küçülmüş tıkanıyor anında sadece bol bol su içiyorum üstelik emziriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?