- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.641
yaparlar ama biz yermiyiz yemeyiiiiiiiizzzzzz (şekerlere içim gitmedi değilKomplo kuruyor işte 4.takımla yarışıyoruz ya alttan alttan beynimizi kodluyor şeker yiyin çok güzeller diye...
bende yedim yedim ama kendimi bugün kuş gibi hafif hissediyorum ,psikolojik olarak zayıfladım galibaay sıcaktan bende birşey yemedim dün akşam 3-4 dilim karpuz 1 kk peynir yedim sadece çok hafif oldu...
ay tatlı bende hiç yemedim şeker çikolata ağzıma sürmedim
26 olcam bennnnGünaydın herkese inşallah hepinizin bayramı güzel geçiyordur.. Allah ağzımızın tadını hiç bozmasın birde hepimiz 38 beden olalım ....
AMİN.....AMİN...AMiNNNN.....
benim diyetim böyle yiyerek veriyorum ben deseydingünaydın kızlar, yiyemediğiniz o baklava tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyleben birazcık kaçırdım tatlıdan ama neyse yarın tam anlamıyla diyet tekrardan başlasın artık. baya bir süre mola vermiş gibi hissediyorum zaten. eşimin de dikkatini çekmiş diyette mısın değil misin karar ber diyor. kararımı veriyorum da irade yok diyemedim işte. irade de var artık başka yolu yok çünkü.bayramda diyet Nasıl gidiyor kızlar? geçmişi bir okuyayım da kimlerden Nasıl tepkiler aldığınızı okuyayım. en çok da onu merak ediyorum doğrusu
hizmeti bile spora çeviririz bizBenim saçma sapan gidiyor.Baklava tarzı tatlıları çok sevmediğimden tatlı yemedim topalmda 1 adet şeker, 1 adet çikolata yedim.Ama öğünlerim bi saçma oldu akşam zaten sadece salata yiyebildim.Ne yediğimide anlamadım hem öğünlerim şaştı hem yediklerim.Bide çok misafirimiz geldi onlara getir götür yapmakta spor gibi oldu :)
Ben de ailemin degerini evlendikten sonra anlamıştım :) herkes uzak kalinca anlıyor sanirim..Hayırlı bayramlar kızlarr 2 gündür yazmıyorum depresyona girdim resmen yaa kendimi fındıklı çikolataya verdimferdi falan takılıyorum bildiğiniz gibi değil canımı sıkan ne onuda bir bilsem çözüm arıyacam ama bilmiyorum işteee belkide biliyorum sanırsam bayramlar bana dokunuyor neyseee yarın tekrar sil baştan başlıyorum olmuyor böyle ipin ucu kaçtımı çorap söküğü gibi devamı geliyor yooo yoooo tekrar eski halime dönemem yarın kesinlikle tam gaz yola devam edicem zaten yarın bayramda biter içimin hüzünüde geçer ailenizin kıymetini bilin tamammı ben anneme kızdığım ergenlik zamanlarımda offf beee liseyi bitirip üniversite gidicem oda bitsin sizden kurtulcam derdim çoooooookkkkk yalnışmışşş çoklkkkk öpüldünüz
Biz de sizlerin bayramini kutluyoruz, sevgiler
ol anacım ol olma diyen mi varrr ..............26 olcam bennnn
ama sen hepiniz 36 olun dedinol anacım ol olma diyen mi varrr ..............
herkes istediği beden olsun diye dua ettiydim ama sen anlamamışsın daha ayılamadın galibaama sen hepiniz 36 olun dedin
haa doğru söylüyosun uykuluyum ondandırherkes istediği beden olsun diye dua ettiydim ama sen anlamamışsın daha ayılamadın galiba
ee dün yediğin tatlılar rehavet yapmıştır .....haa doğru söylüyosun uykuluyum ondandır
nerden biliyon tatlı yediğimi onuda mı söyledim ,ne zaman yazdım alla alla gizli tutuyorum sanıyodum ,çenem ne düşük çıktı benim deee dün yediğin tatlılar rehavet yapmıştır .....
ben seni takip ediyorum gizli gizli haberin yokmu .....nerden biliyon tatlı yediğimi onuda mı söyledim ,ne zaman yazdım alla alla gizli tutuyorum sanıyodum ,çenem ne düşük çıktı benim de
tüh deşifre oldum bende söylemicektim ne kadar düşük çenem ...
kolay gelsin :)hadi kızlar birazdan gelirim işleri var öptüm herkesi
sağol şekerim yardıma gel dicem ama sen daha bana iş çıkarırsınkolay gelsin :)
herkes niye öyle diyo bana yasağol şekerim yardıma gel dicem ama sen daha bana iş çıkarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?