- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.681
Ayıp ayıp sabah sabah başka birşey bulamadın mı... Yemek için ?Allahım sabah sabah baklava yedim üstelik tabağa 2 tane koydumda birini yemeden bıraktım , morbid obez olacam yakında , neyse yanında kola içmediğime seviniyorum, grubun en kötü üyesi benim
Geçmiş olsun rakibem, kendine dikkat et, cabucak dön aramizaİyi geceler kızlar. Bayraminiz mübarek olsun. Hepimizin iyi geçmiştir umarım. Tatlı sadece 1 dilim yedim bayram boyunca
Azıcık da sarma 10 15 adet kaçamak olarak.
Yogunluktan zaten kahvaltı da çay ve biraz peynir zeytin bile zor atiyirdum ağzıma
Öğlen dışarıda gelen ikramlardan en masumlarindan bir iki atiyordum ağzıma akşamları da yemedim.
Çok düzensiz beslendim ve benim için çok yorucu geçti bayram biz sehirdişindan geldigimiz için bayağı yoğun geciyor
Fena hasta oldum. Başta sadece boğaz agrisiydı. Sonra cigerlerime kadar vurdu. Çabuk toparlarim umarım.
Sizden naber ?
Çok kaçamak yaptınız mi
Ahahah supersin hadi bakalim oralarin kaptanı da sen olSlm kızlarmorordek kaptan yardımcım sen burda ben evde kaptanım anacım kız ne kadar tontiş teyzecukler var topladım geldim türk eve yapalım spor dedim kız bedava zayıflatıyom milleti anacım hep arıza çıkarıyor yaa bunlar en son burhan altıntop hesabı çıldırttılar beni benim trainer ben ne dersem o dedim geçirdik çöp poşetleri içimize çektik spor kıyafetleride üzerine evi salladık kızzz bundan sonra her akşam 45 dk spor yapucukkkk kaçamak yapanı oyarım uleeeennn dedimm yok kızartmasız olmazmış niye anacum totoyu dahada büyütmek içinmi dedim sonunda o kadar mücadele karşılığında anlaştık aliye teyzeyleee evi zayıflama kampına çevirdim olcak bu iş veeee eski defterimi buldum akşam 5 den sonra yemiyerek 2 ayda 10 kilo vermişim geçen yıl yine başladım
Iyi tarafindan bakalim: en azindan sabah yemissin, gun icinde yakman daha rahat olur ama tabi ogle ve aksam abartmazsanAllahım sabah sabah baklava yedim üstelik tabağa 2 tane koydumda birini yemeden bıraktım , morbid obez olacam yakında , neyse yanında kola içmediğime seviniyorum, grubun en kötü üyesi benim
inşallah :)Geçmiş olsun rakibem, kendine dikkat et, cabucak dön aramiza
Ahahah supersin hadi bakalim oralarin kaptanı da sen ol
Iyi tarafindan bakalim: en azindan sabah yemissin, gun icinde yakman daha rahat olur ama tabi ogle ve aksam abartmazsanseni de alistiracagiz cekirge
Ayıp ayıp sabah sabah başka birşey bulamadın mı... Yemek için ?
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın tabiki oldu kaçamaklar da devamlı kilo kontrolü yaptım çok şükür almamış im önümüzde koca bir hafta var hepimiz diyetlerimize daha sıkı uyup iyi sonuçlar alırız inşallah. .İyi geceler kızlar. Bayraminiz mübarek olsun. Hepimizin iyi geçmiştir umarım. Tatlı sadece 1 dilim yedim bayram boyunca
Azıcık da sarma 10 15 adet kaçamak olarak.
Yogunluktan zaten kahvaltı da çay ve biraz peynir zeytin bile zor atiyirdum ağzıma
Öğlen dışarıda gelen ikramlardan en masumlarindan bir iki atiyordum ağzıma akşamları da yemedim.
Çok düzensiz beslendim ve benim için çok yorucu geçti bayram biz sehirdişindan geldigimiz için bayağı yoğun geciyor
Fena hasta oldum. Başta sadece boğaz agrisiydı. Sonra cigerlerime kadar vurdu. Çabuk toparlarim umarım.
Sizden naber ?
Çok kaçamak yaptınız mi
Bende 2.5 ayda akşam 7 den sonra bişey yemeyerek 10 kilo vermiştim canım çok işe yariyorSlm kızlarmorordek kaptan yardımcım sen burda ben evde kaptanım anacım kız ne kadar tontiş teyzecukler var topladım geldim türk eve yapalım spor dedim kız bedava zayıflatıyom milleti anacım hep arıza çıkarıyor yaa bunlar en son burhan altıntop hesabı çıldırttılar beni benim trainer ben ne dersem o dedim geçirdik çöp poşetleri içimize çektik spor kıyafetleride üzerine evi salladık kızzz bundan sonra her akşam 45 dk spor yapucukkkk kaçamak yapanı oyarım uleeeennn dedimm yok kızartmasız olmazmış niye anacum totoyu dahada büyütmek içinmi dedim sonunda o kadar mücadele karşılığında anlaştık aliye teyzeyleee evi zayıflama kampına çevirdim olcak bu iş veeee eski defterimi buldum akşam 5 den sonra yemiyerek 2 ayda 10 kilo vermişim geçen yıl yine başladım
İyi eğlencelerGünaydın herkese...
Pazartesi'ye kadar düğün var pek gelemicem kaçamak yapayım demeyin..
Bencede kesinlikle ise yariyor
Bende 2 ayda vermisim bakdimda ogle sabah ekmek falanda yemisimsadece aksami hafif tutmusum 2 ayda 10 kilo gitmis super bence yeniden basladim bakalim kac kilo
bu niye böyle çıktı ya
Bencede kesinlikle ise yariyor"tugce1325, post: 47207619, member: 666057"]Bende 2.5 ayda akşam 7 den sonra bişey yemeyerek 10 kilo vermiştim canım çok işe yariyor
bayağı irade istiyor kendine bir saat koyup o saatten sonra yememek. ben yapamazdım takıntılıyım ben yiyceğim yoksa da yerimBencede kesinlikle ise yariyor
Bende 2 ayda vermisim bakdimda ogle sabah ekmek falanda yemisimsadece aksami hafif tutmusum 2 ayda 10 kilo gitmis super bence yeniden basladim bakalim kac kilo vercem
canım sen çok iyi gidiyorsun, tamamen dikkat etmen zor ama biraz da olsa dikkat etmelisin. sonra toparlaması çok zor oluyor. tecrübeyle sabittir 1 ay önce bende şehir dışı sebebiyle bırakmıştım daha da toparlanamadım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?