Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler kızlar. Bayraminiz mübarek olsun. Hepimizin iyi geçmiştir umarım. Tatlı sadece 1 dilim yedim bayram boyunca
Azıcık da sarma 10 15 adet kaçamak olarak.
Yogunluktan zaten kahvaltı da çay ve biraz peynir zeytin bile zor atiyirdum ağzıma
Öğlen dışarıda gelen ikramlardan en masumlarindan bir iki atiyordum ağzıma akşamları da yemedim.
Çok düzensiz beslendim ve benim için çok yorucu geçti bayram biz sehirdişindan geldigimiz için bayağı yoğun geciyor
Fena hasta oldum. Başta sadece boğaz agrisiydı. Sonra cigerlerime kadar vurdu. Çabuk toparlarim umarım.
Sizden naber ?
Çok kaçamak yaptınız mi

Slm kızlar morordek kaptan yardımcım sen burda ben evde kaptanım anacım kız ne kadar tontiş teyzecukler var topladım geldim türkeve yapalım spor dedim kız bedava zayıflatıyom milleti anacım hep arıza çıkarıyor yaa bunlar en son burhan altıntop hesabı çıldırttılar beni benim trainer ben ne dersem o dedimgeçirdik çöp poşetleri içimize çektik spor kıyafetleride üzerine evi salladık kızzzbundan sonra her akşam 45 dk spor yapucukkkk kaçamak yapanı oyarım uleeeennn dedimmyok kızartmasız olmazmış niye anacum totoyu dahada büyütmek içinmi dedim sonunda o kadar mücadele karşılığında anlaştık aliye teyzeyleeeevi zayıflama kampına çevirdimolcak bu iş veeee eski defterimi buldum akşam 5 den sonra yemiyerek 2 ayda 10 kilo vermişim geçen yıl yine başladım

Akşam 5 den sonra bir şey yememeniz hangi aylara denk gelmiş.yazın hava geç kararır saat 19:00 son yemek olur .

Allahım sabah sabah baklava yedim üstelik tabağa 2 tane koydumda birini yemeden bıraktım , morbid obez olacam yakında , neyse yanında kola içmediğime seviniyorum, grubun en kötü üyesi benim

Geçmiş olsun rakibem, kendine dikkat et, cabucak dön aramiza
Ahahah supersin hadi bakalim oralarin kaptanı da sen ol
Allahım sabah sabah baklava yedim üstelik tabağa 2 tane koydumda birini yemeden bıraktım , morbid obez olacam yakında , neyse yanında kola içmediğime seviniyorum, grubun en kötü üyesi benim
Iyi tarafindan bakalim: en azindan sabah yemissin, gun icinde yakman daha rahat olur ama tabi ogle ve aksam abartmazsan seni de alistiracagiz cekirge

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın tabiki oldu kaçamaklar da devamlı kilo kontrolü yaptım çok şükür almamış im önümüzde koca bir hafta var hepimiz diyetlerimize daha sıkı uyup iyi sonuçlar alırız inşallah. .

Bende 2.5 ayda akşam 7 den sonra bişey yemeyerek 10 kilo vermiştim canım çok işe yariyor

"tugce1325, post: 47207619, member: 666057"]Bende 2.5 ayda akşam 7 den sonra bişey yemeyerek 10 kilo vermiştim canım çok işe yariyor[/QUOTE]
Bencede kesinlikle ise yariyor
Bende 2 ayda vermisim bakdimda ogle sabah ekmek falanda yemisimsadece aksami hafif tutmusum 2 ayda 10 kilo gitmis super bence yeniden basladim bakalim kac kilo vercem

[/QUOTE] Bencede kesinlikle ise yariyor
Bende 2 ayda vermisim bakdimda ogle sabah ekmek falanda yemisimsadece aksami hafif tutmusum 2 ayda 10 kilo gitmis super bence yeniden basladim bakalim kac kilo vercem [/QUOTE]
bayağı irade istiyor kendine bir saat koyup o saatten sonra yememek. ben yapamazdım takıntılıyım ben yiyceğim yoksa da yerim

"tugce1325, post: 47207619, member: 666057"]Bende 2.5 ayda akşam 7 den sonra bişey yemeyerek 10 kilo vermiştim canım çok işe yariyor
Bende 2 ayda vermisim bakdimda ogle sabah ekmek falanda yemisimsadece aksami hafif tutmusum 2 ayda 10 kilo gitmis super bence yeniden basladim bakalim kac kilo vercem [/QUOTE]
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırsın inşallah canim

bayağı irade istiyor kendine bir saat koyup o saatten sonra yememek. ben yapamazdım takıntılıyım ben yiyceğim yoksa da yerim[/QUOTE]
Alışınca miden bişey istemiyor canim çünkü miden küçülüyor

Bende 2 ayda vermisim bakdimda ogle sabah ekmek falanda yemisimsadece aksami hafif tutmusum 2 ayda 10 kilo gitmis super bence yeniden basladim bakalim kac kilo vercem
bayağı irade istiyor kendine bir saat koyup o saatten sonra yememek. ben yapamazdım takıntılıyım ben yiyceğim yoksa da yerim[/QUOTE]
Alışınca miden bişey istemiyor canim çünkü miden küçülüyor[/QUOTE]

bende de öyle olur inşallah :) bizim grup kilo bildirimi yapıcak mı bugün ? kimse yapmamış daha

Yok canım tamamen salmadim kendimi tabi ki. Dikkat ediyorum tabiki ama evimde ki gibi değil. Bayram da bitti tatlı faslı da bitti. Mesela dün ki tek fazla olan şey sütlaç ti o da nefese foncanlaromda yapılmıştı ama tam dolu degildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…