- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.421
canım bu bitki çaylarını 5dk dan fazla demlemek zararlı diye okumuştum bencanım ben 10 gündür falan tartılmıyorum artık bugunden başlasın listem
geldim geldim evi kaldırdım bankamatiğimi bulamadım deli olucam yahu
ben yeni bir formul buldum kızlar kabızlık gibi metabolizma yavaşlığına sonn reklam gibi oldu
1 lt lik kavonaza veya sürahiye bir kaç parça kabuk tarçın koyuyorum sonra 2 tane veya 3 tane 5 'i bir arada çay sonra 3çk yeşil çay koyuyorum 10 dk demleyip süzüyorum dolapta soğutup içine limon sıkıp içiyorum gün içinde acayip faydalı kızlar haberiniz olsun
olsun liste dışı bizede katıl
aferin kız takımın uyumluğu bıdığı seçiyorum senibana uyar :)
10 dk ideal ya 5 dk demi iyi çıkmıyor olsun isteyen 5 dk yapsıncanım bu bitki çaylarını 5dk dan fazla demlemek zararlı diye okumuştum ben
isteyen ne yaparsa yapsın ben senin sağlığından bahsediyorum10 dk ideal ya 5 dk demi iyi çıkmıyor olsun isteyen 5 dk yapsın
canım önceki hafta kaçtın ,kaç kilo verdin 1 haftada :)
ay ay bak sen sen sen olcan sen sonunda benim ortim olcanisteyen ne yaparsa yapsın ben senin sağlığından bahsediyorumyarar sağlıycam diye zarara uğrama da :)
afiyet olsun canım tamam tamam yap sen sporunu birazdan yediklerini eritirsinSom kızlarrr dün tartıldığımda 69.700 düm bu sabah 70 gösterdiçok su içtim ondan herhalde morordek nilsub inatettimolacak menumu yazayim oruç tuttum bugün 7 gün borcum var bu haftada veremiyebilirim önce oruç borcumu bitereyim
Sahur
2 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yağsız kıyma kavurdum
3 zeytin
2-3 çatal peynir
Akşam az önce yaptım
Biber yoğurtlusu
2 tavuk çöp şiş
2 kaşık konserve mısır
Tatlı olarak 45 kalorilik bebek mamasıeşim kocaman pastayı karşımda götürdü ondan bende bebek maması yedim bide eşim görmesin diye gene kavanozdan tabağıma koydum o ne bee diye soran beyefendiye elma rendeledim üzerine tarçın dökdüm dedim
700 ml bardak yeşil çay
2.500 lt su
Daha yeni oturdum kahve içiyorumsporuda 30 dk yapıcam kesin sakın ceza faleeeeeennn vermeyin
eeeeeeeeeeeeee kıskandıkBayramdan önceki hafta 61.8 dim bayram dönüşü 62 cuma bildirim de 61.3 bugün de 61 geldim canim
Aynen kankiii bi inemedik kız kadro çıkardık yaaa buraya abovvvvvv anca özeniyoz işte bi ilerleme yukkk in çık modundayızaferin kızzz bende gelicem inşallah o rakamlara
güzel ablacım adetim yeni bitti onunda etkisi vardır eminimeeeeeeeeeeeeee kıskandık
beni bu güzel sözlerle tavlayamazsınay ay bak sen sen sen olcan sen sonunda benim ortim olcan
Sağol bebişimafiyet olsun canım tamam tamam yap sen sporunu birazdan yediklerini eritirsin
sorma bacım ama sen bana bakınca iyisin maşallah benim 70 inmem için 7 kilo vermem lazımAynen kankiii bi inemedik kız kadro çıkardık yaaa buraya abovvvvvv anca özeniyoz işte bi ilerleme yukkk in çık modundayız
oooo 800 gr çok iyi beybi böyle devam et cuma 1kg ı geçer :)Bayramdan önceki hafta 61.8 dim bayram dönüşü 62 cuma bildirim de 61.3 bugün de 61 geldim canim
yok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsunSağol bebişimayyy tatlım akşam yediklerim nasıl iyimi kız öğleye kadar sayıkladım sadece smoothie içiçem diye ezana az kala gözüm döndü bende zararsız ne varsa buzlukda bakdım tavuk çöp şiş çıkarıp ızgarada hemen kızarttım yanınada onları ekledim yemesem ölcem sankim aç gözlülük işte
aa işimiz zor o zamanbeni bu güzel sözlerle tavlayamazsın
olsun canım motive olursun iştegüzel ablacım adetim yeni bitti onunda etkisi vardır eminim
ızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)Sağol bebişimayyy tatlım akşam yediklerim nasıl iyimi kız öğleye kadar sayıkladım sadece smoothie içiçem diye ezana az kala gözüm döndü bende zararsız ne varsa buzlukda bakdım tavuk çöp şiş çıkarıp ızgarada hemen kızarttım yanınada onları ekledim yemesem ölcem sankim aç gözlülük işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?