Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bu bitki çaylarını 5dk dan fazla demlemek zararlı diye okumuştum ben

Som kızlarrr dün tartıldığımda 69.700 düm bu sabah 70 gösterdiçok su içtim ondan herhalde morordek nilsub inatettimolacak menumu yazayim oruç tuttum bugün 7 gün borcum var bu haftada veremiyebilirim önce oruç borcumu bitereyim
Sahur
2 dilim kepek ekmeği
3 yemek kaşığı yağsız kıyma kavurdum
3 zeytin
2-3 çatal peynir
Akşam az önce yaptım
Biber yoğurtlusu
2 tavuk çöp şiş
2 kaşık konserve mısır
Tatlı olarak 45 kalorilik bebek mamasıeşim kocaman pastayı karşımda götürdüondan bende bebek maması yedim bide eşim görmesin diye gene kavanozdan tabağıma koydum o ne bee diye soran beyefendiye elma rendeledim üzerine tarçın dökdüm dedim
700 ml bardak yeşil çay
2.500 lt su
Daha yeni oturdum kahve içiyorum sporuda 30 dk yapıcam kesinsakın ceza faleeeeeennn vermeyin

Bayramdan önceki hafta 61.8 dim bayram dönüşü 62 cuma bildirim de 61.3 bugün de 61 geldim canim

afiyet olsun canım tamam tamam yap sen sporunu birazdan yediklerini eritirsin

afiyet olsun canım tamam tamam yap sen sporunu birazdan yediklerini eritirsin
Sağol bebişimayyy tatlım akşam yediklerim nasıl iyimi kız öğleye kadar sayıkladım sadece smoothie içiçem diye ezana az kala gözüm döndübende zararsız ne varsa buzlukda bakdım tavuk çöp şiş çıkarıp ızgarada hemen kızarttım yanınada onları ekledim yemesem ölcem sankim aç gözlülük işte

yok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsun

ızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…