- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.441
İyi bari rahatladımyok yok iyi butun gün açmışsın ben beğendim pilav makarna ekmek yok daha ne olsun
İnşallah canım inşallahoooo 800 gr çok iyi beybi böyle devam et cuma 1kg ı geçer :)
Evet oluyorum daha çok dikkat edesim geliyoraa işimiz zor o zaman
olsun canım motive olursun işte
Tavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerrızgara tavuk yemişsin canım,daha sağlıklı ne yiyceksin ,güzel olmuş bence :)
adamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişlerTavuk zaten arap kasabından aldım hiç yağ yok kupkuru birşeydi iki ot atıp çöp şişe dizmişler beceruksuzzz şeylerrmısırla yoğurtlu çokmu diye düşündüm
ama değilmiş rahatladım
Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyoradamlar anlamış diyet yaptığını yağsızından vermişler
Ay evet gurbetin en kotu yanı ..Yukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyorgerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar marketlerde süperleri varda helal değil ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz
Adam nasıl bıktıysa kilolarımdanKızlar eşim kitap almış bana içinde çok güzel protein diyetleri var
Eki Görüntüle 1859301 Eki Görüntüle 1859302 Eki Görüntüle 1859303
niye helal değil marketlerde ki bilmediğim bişey mi var bana da söyle kız . şu diyet uğruna ot gibi besleniyoruzYukkkk kızzz hiçbirşeyden anladıkları yok kocaman yazıyla koftee yazmışlar adı koftee içinde sadece maydanoz koymuşlar ayol bu koftemi dedim adam hemen tarif istiyorgerçi ben maydanozlu olandan alıyorum bari maydanoz doğramaya uğraşmıyorum geriki malzemeyide ekliyorum çöp şişleri tüm etleri öyle yahuu iki ot bide baharatladık diye fazla paraya satıyorlar marketlerde süperleri varda helal değil ondan mecburrrrrr kuru kuru yiyozzz
hahahahahah koptumAdam nasıl bıktıysa kilolarımdan
Kızım çok cilveden olmasın adam kiloları unutmadan gözüne gözüne sokuyorumhahahahahah koptumben dedim adama az cilve yap gözü bişey görmez diye dinlemedin al şişte
haaaa oda olabiluuuuuKızım çok cilveden olmasın adam kiloları unutmadan gözüne gözüne sokuyorum
haaaa oda olabiluuuuu
tabi ben ne anlarım evli bilem değilim ,sevgilim bilem yok ,ot gibi yaşıyorum demiiiortasını bulmak lazım bu cilve işinin yalnız senin dediklerine uymamak lazım
Tamam anladık evli değilsin ama sevgilin niye yok yahu al betuşu vur Feyzayatabi ben ne anlarım evli bilem değilim ,sevgilim bilem yok ,ot gibi yaşıyorum demiii
yok işte napıyımTamam anladık evli değilsin ama sevgilin niye yok yahu al betuşu vur Feyzaya
Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin decanım ben 4.takımda yarışıyorum bu takıma misafir olarak uğruyorum
Pardon canim yeni katilan arkadaslardan sandim senin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?