- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.481
takılıyorum tatlım işi oluyodur ee sen evdemisin tatil boyunca çalışmıyormusun ?bida senide etiketlerim gelirsin ,ama hemen kaçıyo ,tutamıyomki :)
hahahhahaaneeemmm bırak bırakk ondan gelin olmaz ,her gün vayy benim bahtsız oğlum diye ağlarsın
eylülde okula başlıycam başlamadan zayıflayım diye uğraşıyorum. evdeyim yani :)takılıyorum tatlım işi oluyodur ee sen evdemisin tatil boyunca çalışmıyormusun ?
kolay gelsin hadi bakalım akşama bekleriziş çok bu gün akşama gelirim inşallah...
aneeemmm bırak bırakk ondan gelin olmaz ,her gün vayy benim bahtsız oğlum diye ağlarsın
diyo diyo oğluna onu alma beni al diyo ne yapsamkiaaa aaaaaaa bak seeen arkamdan neler de diyo.... alırım ayağımın altına kız seni :)
yalansa yalan de bebeğimaaa aaaaaaa bak seeen arkamdan neler de diyo.... alırım ayağımın altına kız seni :)
Canım bugün iki saattir temizlik yapıyorum ütü yapacam birazdan akşam düğün var spor a zaman kalır mı bilmiyorum yoksa stepper aletine bineyim diye düşünüyordum üstelik kızım hastatugce1325 kız bugün hangi sporları yapıcaksın :)
benim kızımda dünden beri öksürmeye başladı feci hemen ilaç içirdim canımCanım bugün iki saattir temizlik yapıyorum ütü yapacam birazdan akşam düğün var spor a zaman kalır mı bilmiyorum yoksa stepper aletine bineyim diye düşünüyordum üstelik kızım hastaboğazı dolu ve burnu tikali uyku uyuyamıyor ondan kalan zamanda ev işi yapiyorum
kızına çok geçmiş olsun canım . ev işide spor üzülme sen :)Canım bugün iki saattir temizlik yapıyorum ütü yapacam birazdan akşam düğün var spor a zaman kalır mı bilmiyorum yoksa stepper aletine bineyim diye düşünüyordum üstelik kızım hastaboğazı dolu ve burnu tikali uyku uyuyamıyor ondan kalan zamanda ev işi yapiyorum
senin kızınada çok geçmiş olsun canım . stepper çok güzel bişey bugün bende başlıycam ona . bayağı kalori yaktırıyorbenim kızımda dünden beri öksürmeye başladı feci hemen ilaç içirdim canım
şu stepper aleti güzelmi?
Allah yardımcın olsun canım hayırdır bilmediğim için soruyorum neden iptal oldu
hımmm güzele benziyo kaça aldın bende eliptik bisiklet yerine bundan mı alsam daha az yer kaplar sanki..Düzenli yaparsan çok işe yarıyor bence özellikle basen ve kalca icinEki Görüntüle 1859346 benimki bundan
Teşekkür ederim canım o iyileşsin de tekkızına çok geçmiş olsun canım . ev işide spor üzülme sen :)
geçmiş olsun yavruna ablabenim kızımda dünden beri öksürmeye başladı feci hemen ilaç içirdim canım
şu stepper aleti güzelmi?
alsammı kararsız kaldım ben eliptik bisiklet istiyordumsenin kızınada çok geçmiş olsun canım . stepper çok güzel bişey bugün bende başlıycam ona . bayağı kalori yaktırıyor
Anladım canım Rabbim tüm polis lerimizin ve askerlerimizin yardımcısı olsunGündem de ki olaylardan dolayı canım. Polis izinleri iptal ve izindekiler göreve çağrıldı
sağol canım seninkinede iyi olurlar inşallah üzülmeTeşekkür ederim canım o iyileşsin de tek
geçmiş olsun yavruna abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?