Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yapıyorsun kız tarifi yaz bana evde varsa malzeme yaparim
1 lt sıcak suya biraz çubuk tarçın 3 tane lipton 5'i bir arada çay 3 çk yeşil çay 10 dk demletip süzüyorum soğuyunca içine yarım limon öyle butun gün içiyorum çok işe yaradı bende acayip meyabolizma çalıştırıyor

peki hocaya sordun u bilmeden yenince ne yapmak lazımmış?

Çubuk tarçın im yok. Malzeme alınca yapayım. Toz tarçın i da benim minik bahartalrla oynamış tarçın in içine tuz doldurmuş. Kocam sağolsun

peki hocaya sordun u bilmeden yenince ne yapmak lazımmış?
Sordum tabiki hoca benim babam zaten kızz adam yıllarını vermiş bilmeden yediğim için günahı yokmuşsonra birgün sohbete gitmiştim ordaki hocaya demiştim oda birşey olmaz bilmeden yediğin için dedi sonracığıma hoca benden dertli çıkdı biz almanyaya gittiğimizde anlamadan neler neler yedik bilmeden dedi bak ben ne kadanda masummuşum onların yanında

hımmm güzele benziyo kaça aldın bende eliptik bisiklet yerine bundan mı alsam daha az yer kaplar sanki..
Kizz ondan da mi alican..sanki aldiklarini cok kullandınn..kocisin koyacak tum o aldiklarinla birlikte seni kapiya bu gidisle cilve de yapmiyomussun adama zaten olgusuna da hayirsiz gelin buldun bize kalacan toptan nilgn abla

Kizz ondan da mi alican..sanki aldiklarini cok kullandınn..kocisin koyacak tum o aldiklarinla birlikte seni kapiya bu gidisle cilve de yapmiyomussun adama zaten olgusuna da hayirsiz gelin buldun bize kalacan toptan nilgn abla
Aman kalmasın hepten burda yatar kalkar 7/24

hangi çılgın beni kapıya koyacakmış

ABD'nin Teksas eyaletindeki Baylor Üniversitesi'nde araştırmalar yapan bilim insanları, diyet yapan insanların buna rağmen neden kilo veremediğini inceledi.

Araştırmacılar, diyet uygulayanların sık yaptığı hatalardan biri olarak yanlış stratejileri örnek gösterdi. Sevilen yiyeceklerin diyet programlarına eklenmediğini ve bunun yerine daha az çekici gıdaların eklendiğine dikkat çeken uzmanlar, bunun kilo vermeyi zorlaştırdığına dikkat çekti.

Araştırmalara katılan Asistan Profesör Meredith David, çalışmalarda kurallar yaratmak yerine, kişinin sevdiği, sağlıklı yiyecekleri diyet listesine eklemenin olumlu sonuçlar verdiğine dikkat çekti. "Damak tadı"nın diyetlerdeki önemine de vurgu yapan David, sevdiği yiyecekleri hiç tüketemeyen insanların motivasyonunu kaybettiğini ve diyetlerde başarısız olduğunu belirtti.

"DİYET YAPIYORUM AMA NEDEN KİLO VEREMİYORUM?"

542 kişi üzerinde yapılan araştırma sonucunda elde edilen bilgiler ise şöyle:

-Katılımcılara kendilerine bir yiyecek listesi hazırlanması söylendiğinde, büyük bir kısmının bazı gıdalardan kaçındığı ve kendilerini kısıtladığı görüldü. Bu, daha çok otokontrol mekanizmasının daha zayıf olduğu insanlarda görülen bir durum ve başarıya engel olarak görülüyor. Kendisini aşırı kısıtlamayan katılımcıların ise diyetlerde daha başarılı sonuçlar aldığı ortaya çıktı.

- Otokontrol mekanizması zayıf olan katılımcıların "sağlıksız gıda" denince akıllarına sevdikleri yiyecekler geldi ve bunları liste dışı bıraktılar.

-Yüksek otokontrole sahip katılımcıların ise listeye makul olmak şartıyla sevdiği yiyecekleri de aldığı görüldü.

-Yine ilk grup, "sağlıklı yiyecek" söz konusu olunca kendilerini listeye brüksel lahanası gibi sevmedikleri yiyecekleri eklemek zorunda kaldılar. Diğer grup ise, böğürtlen gibi hem lezzetli buldukları, hem de sağlıklı bir gıdayı tercih etti.

Bence çok doğru ben çileği çok seven bir insan olarak mutlaka yerim mesela diyet uygularken de yenilebilir ananas ta öyle hemde yağ yakıcı özelliği var brokoli yine de hiç sevmem yeme zorunluluğum da yok

Bence çok doğru ben çileği çok seven bir insan olarak mutlaka yerim mesela diyet uygularken de yenilebilir ananas ta öyle hemde yağ yakıcı özelliği var brokoli yine de hiç sevmem yeme zorunluluğum da yok
Bencede sevmediğin şeyleri yemek diyeti çabuk bıraktırıyor insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…