- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.581
Hadi bakalım sende zayıflatamazsan beni ben asla zayıflayamıcam galibahehehe bahaneye geeelllll
gitmiyom artık burdayım incecik olana kadar başının etini yerim
Aaaa sende az geliyosun bu ara bende sana kızayım ;[iyi geceler kızlar geçmişi ancak yarın okuyabilirim. benim örtü uğramadı galiba. @umutlayasasen kız nerdesin peri, grubun sonuncusu olacağız sonra dalga geçecekler bizle iki emzikli torpilli grup sonuncusu oldu diye
Çok güzel canım afiyet olsunMenum
Sabah
Bir fincan kahve
Bi KK beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Bi domates
Bir salatalık
Bir dilim tahıllı ekmek
Öğle
Ton baligi (yağını sudan geçirdim )
5 kasık bulgur pilavı
Aksama
Bir kase etli nohut
3 litre su
Oooooooo hem 81 kilo olmuşsun tatilde hemde bisküvili puding yemişsin bacım....Evet tatil dönüşü tam toparlanamasamda dikkat ettim bugüns
Sabah öğlen bir oldu
tereyağlı yumurta
8 zeytin
peynir
2 dilim ekmek
ara
2 kuru erik
ara
yaş kayısı saymadim.
akşam 17.30da
1 kase mercimek çorbası
salata
1 catal karpuz
18 de büyük bir dilim bisküvli puding
Spor yok
şu 2 lt oldu
Sodali yesilçay kürü
nilsub @morordek @inatettimolacak
sana da günaydın canım.Herkese günaydın..
kızma fıstık kızma, pazar itibariyle tekrardan dönmüş oldum aranıza, dün dolu dolu geçti uğrayamadım, bıgün de gözümü açar açmaz buraya uğradım.Aaaa sende az geliyosun bu ara bende sana kızayım ;[
Evet canım artık ihmal etmeyelim burayıkızma fıstık kızma, pazar itibariyle tekrardan dönmüş oldum aranıza, dün dolu dolu geçti uğrayamadım, bıgün de gözümü açar açmaz buraya uğradım.
normalde bilmediğim yere gitmezdim ya oldu bir kez. o navigasyon hatasına ben bir kez düşerim bir daha da olmaz zannımca. ben şimdi kahvaltı yapıyorum ya, ama hiç zevk almıyorumEvet canım artık ihmal etmeyelim burayı
Evet butun gunun yolda geçmiş eee navigasyona uyan bir adam dereye duşmuş arabayla aklıma o geldi Allah korusun dikkat et
Oooooooo hem 81 kilo olmuşsun tatilde hemde bisküvili puding yemişsin bacım....
oğluşumun kreşe bırakayım da sporumu yapayım. eee artık sporada başlamak şart oldu.
Sorma canım acilen toparlanmamız lazımEvet ama toparliyorum işte kiz. Toparlamasam varya halim haraptı.
Yapalım canım ama satış yok tamammı ..nilsub canım benim olanın sütten kesilmesine 5 gun kaldi. Sonra Kuşhan diyetini yapmayı düşünüyorum. Gel bırakmadan beraber yapalim
aa onu ben de yaparim sizinleYapalım canım ama satış yok tamammı ..
Uyuma canım bak ben işlerimi yaptım peynirimi bile yaptım dün başladım 10gun kadar yapıcam kışlık peynirimiYeni uyandim ama hala uykum var...
Bak sanada kızıcam ama...;[aa onu ben de yaparim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?