Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insanin yaptığı daha lezzetli ve kıymetli oluyor canım. O kadar zor şeyleri hallettikten sonra bulasiklari da halledersin sen.
Afiyetle yiyin insaallah

Slm kızlarrrburda yine akşam oldu benim mutfak kapandımenümü yazayım morordek nilsub inatettimolacak
Sabah
1 avuç kiraz
1 avuç ananas
3 yemek kaşığı yoğurt
Tabikiii smoothie
Öğle
Meat pie pastry (etli milföy)vardı ben sadece etini yedim milföy hamurunu yemedim bol salatayla
Akşam
2 şeftali
1 mandalina
2 yemek kaşığı yoğurt yine
Smoothie yaptım
Elmalı tarçınlı öddm atıcı çay yaptım 1 litre
2 litrede su içtim
3 tanede çiğ badem yedim
45 dk yürüdüm

Naber hatun bu sabah tartıldınmı?
Slm kankim maşaallahın var peynirler falan afiyet bal şeker olsunbu sabah ben ne varsa çıkardım üzerimden heyecanla tartıya koştum sen tartı low battery yazıyorokul çıkışı markete uğrayıp aldım ama tartılmadım içmişim o kadar suyu çıkardım dana kadar cuma tartılcam süpriz olsun

Yapıcam yapıcam bende senin smotielerinden

Haahhhaa çok alemsin canım ya benim mutfak işim bitti ohh miss oldu ama belim ağrıdı sabahtan beri ayaktayım...
Cuma sürprizi patlatıcam diyosun hadi bakalım

Haahhhaa çok alemsin canım ya benim mutfak işim bitti ohh miss oldu ama belim ağrıdı sabahtan beri ayaktayım...
Cuma sürprizi patlatıcam diyosun hadi bakalım
Yukkkk beeee in çık arası niye böyle oldu anlamıyorum bakalım kaç çıkıcam

Çok güzel canım afiyet olsun
tesekkur ederım ablam

Uyuma canım bak ben işlerimi yaptım peynirimi bile yaptım dün başladım 10gun kadar yapıcam kışlık peynirimi
kolay gelsın becerıklı hatunnn

ya ne yapayim moralim bozuktu haftasonu yasananlara; simdi biraz toparlamaya calisiyorum.
e ne zaman basliyoruz yahu muzaffer'e? ptesi?
benı de alın aranıza arastırdım ben doyarım o dıyetle canlar

ellerıne saglıkkk

oda kollarına spor olsun tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…