Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valiz açıyodu en son ..
Gördüm o mesajını da sabah tartildi mi onu merak ediyorum ben asill..ay o bavul boşaltma isine nasil sinir oluyorum anlatamam.. hele arada 1haftaligina filan geldigimde hic cikarmiyom bavuldan alip kullaniyorum

Hanimlar bu arada yesilcaylara baslandi mi..ya da size iyi gelen ödem atici tarifiniz neyse..
Ben aksamustu kaynayan suya 1-2tutam yesilcay,2dl limon,yarim cubuk tarcin atip 5dk kadar kaynattim..bikac dk dinlenince 1lt suyla tamamlayip attim buzluga serin serin iciyorum simdi..
savurganla nilgun abla yazdi bugun sadece yesilcayli mesajlar geri kalanlar nerde hanimlar..kisa vadede cuma günü üzülüruz ama uzun vadede bakacak olursak motivasyonumuzu kaybedip emeklerimizi çöp etmek üzereyiz lütfen artik hirslanim her2kes ritmine geri donmeye gayret etsin

Evet benim yaptığım tarifte çok serinletici oluyor sevdim bende bugün 1lt içtim

Kizzz ortiiimm nerelerdesin sevmiyon mu beni artikin yoksaaa..bana niden cevap vermiyonnn T tatlitambak

Kız sevmez olur muyum. Seviyorum tabi ki canım. Dün geldik daha daha yeni Valiz leri acabildim. Çok yorgunum yeni kendime geldim.ben de 81.3 kiloyum canım. Sabah tartildim.

slm kızlar, dün gece arkadaş kahvaltıya çağırdı sabah iki çocuğu hazırla evden çık eve gel derken buraya uğrayamadım. ( kahvaltıda çok kaçamak yapmadım yarım simit yedim domates salatalık biraz peynir yumurta ) Nasıl oldu da evet dedim şaşırdım kendime. neyse iş başa düştü deyip çıktım yola, bilmediğim yere giderken çok gerilirim normalde, bu sefer benim üstümde bir rahatlık. ya ne olacak yol tarifi var nasılsa dedim. sonra ne mi oldu tabiki navigasyon beni şaşırttı teee nerelere gittim 10 dklik yol oldu mu bana iki saatlik yol ki arabada Bebek de var. Allahtan uyku vaktiydi. tam vazgeçtim eve dönüyorum son kez deneyeyim dedim veee buldum evi. anaaa dedim ne kadar yakınmış. oradan çık alışverişe git sonra eve gel akşam arkadaşa çocuk görmeye git ne derken geç geldim eve. sizler döktürmüşsünüz, maşallah grubumuz tekrardan canlanmış.

Gördüm o mesajını da sabah tartildi mi onu merak ediyorum ben asill..ay o bavul boşaltma isine nasil sinir oluyorum anlatamam.. hele arada 1haftaligina filan geldigimde hic cikarmiyom bavuldan alip kullaniyorum

Deli oldum valiz işine minik çocuklar olunca düşün sen ama ben gelmeden önce herseyi yıkayıp getiririm. Kirli gelmez benle pek. Ama ütü coookkk. Kocam da hergün geceye gidiyor. Adamcagiz yorgun yardımda edemez

Evet tatil dönüşü tam toparlanamasamda dikkat ettim bugüns
Sabah öğlen bir oldu
tereyağlı yumurta
8 zeytin
peynir
2 dilim ekmek

ara
2 kuru erik

ara
yaş kayısı saymadim.

akşam 17.30da
1 kase mercimek çorbası
salata
1 catal karpuz

18 de büyük bir dilim bisküvli puding

Spor yok
şu 2 lt oldu
Sodali yesilçay kürü
nilsub morordek inatettimolacak

Bende ıhlamur çubuk tarçın karanfil elma limon çayı mi içiyorum canim

Menum
Sabah
Bir fincan kahve
Bi KK beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Bi domates
Bir salatalık
Bir dilim tahıllı ekmek

Öğle
Ton baligi (yağını sudan geçirdim )
5 kasık bulgur pilavı

Aksama
Bir kase etli nohut

3 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…