- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.561
Kiz bi mezun olacak kivama geleyim kendi elcigazlarimla yapicam cekip atarim size o günmuhlama yapsın sabaha söyle canım istedi
Gördüm o mesajını da sabah tartildi mi onu merak ediyorum ben asill..ay o bavul boşaltma isine nasil sinir oluyorum anlatamam.. hele arada 1haftaligina filan geldigimde hic cikarmiyom bavuldan alip kullaniyorumvaliz açıyodu en son ..
Ya of sorma inan artik hicbir yere gitmek istemiyorumhadi tüh ya herkesin izni iptal olmuş zaten olsun hayırlısı canım ya...
sorma butun yazı yollarda geçirdin
Haha sorma eee takımda bir leylek var habire geziyo kızlarda ona özeniyorPek kiymetli özellikle listede olan takim arkideşlerimin dikkatine!!!!
T tatlitambak
savurgan
@denhizx
M melampusefe
parkbyull
Ozaly
umutlayasasen
Kizlar pazartesi kilo bildiriminizi yaptiniz mi yoksa ben mi gormedim ?!?!
Nerelerdesiniz yahuuu..takim olarak bitiremedik tatilleri bi türlü
Evet benim yaptığım tarifte çok serinletici oluyor sevdim bende bugün 1lt içtimHanimlar bu arada yesilcaylara baslandi mi..ya da size iyi gelen ödem atici tarifiniz neyse..
Ben aksamustu kaynayan suya 1-2tutam yesilcay,2dl limon,yarim cubuk tarcin atip 5dk kadar kaynattim..bikac dk dinlenince 1lt suyla tamamlayip attim buzluga serin serin iciyorum simdi..
savurganla nilgun abla yazdi bugun sadece yesilcayli mesajlar geri kalanlar nerde hanimlar..kisa vadede cuma günü üzülüruz ama uzun vadede bakacak olursak motivasyonumuzu kaybedip emeklerimizi çöp etmek üzereyiz lütfen artik hirslanim her2kes ritmine geri donmeye gayret etsin
Kizzz ortiiimm nerelerdesin sevmiyon mu beni artikin yoksaaa..bana niden cevap vermiyonnn T tatlitambak
Gördüm o mesajını da sabah tartildi mi onu merak ediyorum ben asill..ay o bavul boşaltma isine nasil sinir oluyorum anlatamam.. hele arada 1haftaligina filan geldigimde hic cikarmiyom bavuldan alip kullaniyorum
hehehe bahaneye geeelllllhelal ortime ay özlemişim seni ya ben anladım sen gidince bende seni özlemekten diyet yapamadım
ben yapmadım Can'ım bildirim, tartılmadım çünküPek kiymetli özellikle listede olan takim arkideşlerimin dikkatine!!!!
T tatlitambak
savurgan
@denhizx
M melampusefe
parkbyull
Ozaly
umutlayasasen
Kizlar pazartesi kilo bildiriminizi yaptiniz mi yoksa ben mi gormedim ?!?!
Nerelerdesiniz yahuuu..takim olarak bitiremedik tatilleri bi türlü
Yarin sabah tartil canim görelim en azindan durum nedir diye..cumaya kadar plan yapmamiza yardimci olurben yapmadım Can'ım bildirim, tartılmadım çünkü
Bende ıhlamur çubuk tarçın karanfil elma limon çayı mi içiyorum canimHanimlar bu arada yesilcaylara baslandi mi..ya da size iyi gelen ödem atici tarifiniz neyse..
Ben aksamustu kaynayan suya 1-2tutam yesilcay,2dl limon,yarim cubuk tarcin atip 5dk kadar kaynattim..bikac dk dinlenince 1lt suyla tamamlayip attim buzluga serin serin iciyorum simdi..
savurganla nilgun abla yazdi bugun sadece yesilcayli mesajlar geri kalanlar nerde hanimlar..kisa vadede cuma günü üzülüruz ama uzun vadede bakacak olursak motivasyonumuzu kaybedip emeklerimizi çöp etmek üzereyiz lütfen artik hirslanim her2kes ritmine geri donmeye gayret etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?