- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.601
ya ne yapayim moralim bozuktu haftasonu yasananlara; simdi biraz toparlamaya calisiyorum.Bak sanada kızıcam ama...;[
Sen nereye kayboluyorsun bakalım 2gundur yoktun yine
4 yaşında Canım, yaz kış fark etmeksizin gönderiyorum. çok seviyor kreşini ve arkadaşlarını. evde çok sıkılıyor ee beş buçuk aylık bir bebiş de olunca bende zorlanıyorum. yanı ikimiz içinde faydalı oluyor. hem çok güzel bir yaz programları var onun yerinde ben olsam seve seve giderdim mesela bıgün elma şekeri yapacaklar su savaşı da var. daha ne olsun. onun en sevdiği şeylerCanim seni oğlan kaç yaşında ki ve yu yaz döneminde ne kreşi hayirdir
Tatlıtambak 5gun sonra dedi uyarmı sanada?ya ne yapayim moralim bozuktu haftasonu yasananlara; simdi biraz toparlamaya calisiyorum.
e ne zaman basliyoruz yahu muzaffer'e? ptesi?
ya haftasonu baslamadigimiz surece bana uyar; haftasonu yalan ediyorum cunkuTatlıtambak 5gun sonra dedi uyarmı sanada?
Çok basit ve doyurucu bu listesi canım ben 1. gunun ardından 800 gr verdim:)kızlar Kuşhan doğru bir diyet mi ya, çok zorlamıyor mu? geçen tvde izledim de kuşhanın kliniğinde bir kişi ağır diyete dayanamayıp ölmüş. dikkat edin
İyi yapıyosun canım hem gitmeyi seviyosa ne güzel senin içinde iyi olur tabiki4 yaşında Canım, yaz kış fark etmeksizin gönderiyorum. çok seviyor kreşini ve arkadaşlarını. evde çok sıkılıyor ee beş buçuk aylık bir bebiş de olunca bende zorlanıyorum. yanı ikimiz içinde faydalı oluyor. hem çok güzel bir yaz programları var onun yerinde ben olsam seve seve giderdim mesela bıgün elma şekeri yapacaklar su savaşı da var. daha ne olsun. onun en sevdiği şeyler
Yapalım canım ama satış yok tamammı ..
aa onu ben de yaparim sizinle
Uyuma canım bak ben işlerimi yaptım peynirimi bile yaptım dün başladım 10gun kadar yapıcam kışlık peynirimi
Tatlıtambak 5gun sonra dedi uyarmı sanada?
ya haftasonu baslamadigimiz surece bana uyar; haftasonu yalan ediyorum cunku
4 yaşında Canım, yaz kış fark etmeksizin gönderiyorum. çok seviyor kreşini ve arkadaşlarını. evde çok sıkılıyor ee beş buçuk aylık bir bebiş de olunca bende zorlanıyorum. yanı ikimiz içinde faydalı oluyor. hem çok güzel bir yaz programları var onun yerinde ben olsam seve seve giderdim mesela bıgün elma şekeri yapacaklar su savaşı da var. daha ne olsun. onun en sevdiği şeyler
Eki Görüntüle 1859663
Kızlar yeşil leğendeki dun mayalayıp suzduğum peynir turuncu leğendeki şimdi mayalayıp peynir bezinde suzulmeye hazır peynir çok lezzetli oluyorlar bir yeseniz bir daha market peyniri yemezsiniz yapmak hoşuma gidiyor çocuklarıma miss gibi yediriyorum...:)
kızlar Kuşhan doğru bir diyet mi ya, çok zorlamıyor mu? geçen tvde izledim de kuşhanın kliniğinde bir kişi ağır diyete dayanamayıp ölmüş. dikkat edin
Tamam canım pazartesi başlayalım:)kizlar bu hafta sonu gecsin o zaman pazartesi baslayalim. Ben de rahatlarim o zamana
Evet canım 10 kilo sütten 1kilo peynir oluyor:)Ay imkanım olsa ben de yaparım. Ama çok süt lazım dimi peynir yapmak için. Kaç tane ineğiniz var canim.. kayinvalidemin 1 tane var 1 kilo peynir 10 kilo süt gidiyor diyor
Ben 70 kgdum pazartesiPek kiymetli özellikle listede olan takim arkideşlerimin dikkatine!!!!
T tatlitambak
savurgan
@denhizx
M melampusefe
@parkbyull
@Ozaly
@umutlayasasen
Kizlar pazartesi kilo bildiriminizi yaptiniz mi yoksa ben mi gormedim ?!?!
Nerelerdesiniz yahuuu..takim olarak bitiremedik tatilleri bi türlü
Naber hatun bu sabah tartıldınmı?Ben 70 kgdum pazartesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?