- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.641
Dönüyoruz canim. Iste arada bi bakiyorum buraya da :)
O kadar kotu ne yedin şekerim ya..ben bu gün kötü şeyler yedim..... akşama da mücver yicem.....
O kadar kotu ne yedin şekerim ya..
Ay nasıl yedin ya ne kadar bari çokmu?jelibonbonbonbonnnn birde zero... akşamada spor yapamıcam güççük odamı temizlemem lazım....
Ay nasıl yedin ya ne kadar bari çokmu?
Alemsin yaaayok çok yemedim ama çok yiyesim var :)) 6 tane falan yedim ama karatay der ki bozdun leptini....
ne yedinben bu gün kötü şeyler yedim..... akşama da mücver yicem.....
ayyy ne güzel oluyor o yumurtaları toplamak :)Alemsin yaaa
Hadi bende yürüyüşe çıkıyorum tavuklarımdan yumurtalarımı toplayacağım
Hemde nasıl tatlım bazıları daha yeni yumurtlamış oluyo sıcacık oluyolar...ayyy ne güzel oluyor o yumurtaları toplamak :)
bugün dışardaydım canım ondan giremedim pek :) sen neler yaptın spor yaptın mı :)Hemde nasıl tatlım bazıları daha yeni yumurtlamış oluyo sıcacık oluyolar...
Sen neler yaptın bugün yoktun?
Biraz önce geldim yürüyüşten 40 dk yürüdüm..bugün dışardaydım canım ondan giremedim pek :) sen neler yaptın spor yaptın mı :)
bende 40 dk yürüdüm . bu ara herkes regl oluyo ben hariç :)): hap iç başlamadan kesiyor ağrıyı ,majezik felan içBiraz önce geldim yürüyüşten 40 dk yürüdüm..
Regl olucam midem ağrıyo
İçtim canım ya her ilacı içemiyorum bobreklerim rahatsız canım sadece parol kullanıyorum sorma her yerim çürük benimbende 40 dk yürüdüm . bu ara herkes regl oluyo ben hariç :)): hap iç başlamadan kesiyor ağrıyı ,majezik felan iç
aynı annem gibi :) oda bu sözü sürekli söyler :)bide organik olcan haniii sağlıkkk :)İçtim canım ya her ilacı içemiyorum bobreklerim rahatsız canım sadece parol kullanıyorum sorma her yerim çürük benim
seni hamarat seniiii... ayyyy olsa da yesem. baksana sen satmıyor musun bu peyniri?sadece kendine mi yapıyorsun yoksaEki Görüntüle 1859663
Kızlar yeşil leğendeki dun mayalayıp suzduğum peynir turuncu leğendeki şimdi mayalayıp peynir bezinde suzulmeye hazır peynir çok lezzetli oluyorlar bir yeseniz bir daha market peyniri yemezsiniz yapmak hoşuma gidiyor çocuklarıma miss gibi yediriyorum...:)
yok tambağım yokkk, suyu çok içiyorum gece bir tek cuma tartılayım net kilom görünsün. cuma gecesi su içmiyorum ve kahvaltıyı geç yapıp öyle tartılıyorum.cuma tartılıyım benSen tartildin mi bugün canım.
Ay yok canım satmıyorum çok zor kendime zor yapıyorum her sabah kahvaltıda 1kase bitiyor çok lezzetli oluyor tatlım yakında olsanız da sizlere versem:)seni hamarat seniiii... ayyyy olsa da yesem. baksana sen satmıyor musun bu peyniri?sadece kendine mi yapıyorsun yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?