Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar kocişimin aldığı kitapta protein diyeti var yarın ona başlıcam 1hafta bakalım ne olucak

bende 40 dk yürüdüm . bu ara herkes regl oluyo ben hariç :)): hap iç başlamadan kesiyor ağrıyı ,majezik felan iç
İçtim canım ya her ilacı içemiyorum bobreklerim rahatsız canım sadece parol kullanıyorum sorma her yerim çürük benim

seni hamarat seniiii... ayyyy olsa da yesem. baksana sen satmıyor musun bu peyniri?sadece kendine mi yapıyorsun yoksa

Sen tartildin mi bugün canım.
yok tambağım yokkk, suyu çok içiyorum gece bir tek cuma tartılayım net kilom görünsün. cuma gecesi su içmiyorum ve kahvaltıyı geç yapıp öyle tartılıyorum.cuma tartılıyım ben

seni hamarat seniiii... ayyyy olsa da yesem. baksana sen satmıyor musun bu peyniri?sadece kendine mi yapıyorsun yoksa
Ay yok canım satmıyorum çok zor kendime zor yapıyorum her sabah kahvaltıda 1kase bitiyor çok lezzetli oluyor tatlım yakında olsanız da sizlere versem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…