- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.661
Organikliğe organiğimde ...aynı annem gibi :) oda bu sözü sürekli söyler :)bide organik olcan haniii sağlıkkk :)
çok çok geçmiş olsun canım . sporunu yapıyorsun diyetini yapıyorsun gayette neşelisin daha ne olacak :)Organikliğe organiğimde ...
Trafik kazası geçirdim canım belim ve omuriliğim çatladı sonra omurlarımdan biri biraz yamuk kaynamış çok yuklenince inanılmaz ağrılarım oluyor 3sene onceydi galiba ondan beri çürüğe çıktım ..
Olsun bunada hamdolsun kendi işlerimi yapıyırum çocuklarıma bakıyorum daha ne isterim böyle çuruk çarık idare edicez
Kızlar kocişimin aldığı kitapta protein diyeti var yarın ona başlıcam 1hafta bakalım ne olucak
burdayım canım ateşim çıktı hasta oldum ya benBenim orti nerelerde yined_mndc
dimi amaçok çok geçmiş olsun canım . sporunu yapıyorsun diyetini yapıyorsun gayette neşelisin daha ne olacak :)
fotoğraf çekip atarım canım kitapta fena değil yapılabilirNasıl kiz proetin diyeti
geçmiş olsun canım iyimisin biraz daha peki şimdiburdayım canım ateşim çıktı hasta oldum ya ben
baş ağrısı ateş kolum bacağım kalkmıyo resmen bütüngün yattım
bugun gezdinde bi sevgili bulamadın mı yineçok çok geçmiş olsun canım . sporunu yapıyorsun diyetini yapıyorsun gayette neşelisin daha ne olacak :)
aramadım kiiiiiiiiiiiiiiiibugun gezdinde bi sevgili bulamadın mı yine
ay gelde sevme seni şimdi al sana bi fotosunu atayımaramadım kiiiiiiiiiiiiiiiiaklımda hep oğlun vardı hiç çıkmadı aklımdan
bumu benim damat adayıay gelde sevme seni şimdi al sana bi fotosunu atayım
hem sarışın hem yanakları kırmızı kırmızı ,maşallah ona :))nazar değer kız ,atmasaydın):
allahın izniyle bişey olmaz inşallah :)hem sarışın hem yanakları kırmızı kırmızı ,maşallah ona :))nazar değer kız ,atmasaydın):
geçmiş olsun canım iyimisin biraz daha peki şimdi
adımı sübyancıya mı çıkarcan kızallahın izniyle bişey olmaz inşallah :)
eeeee varcan mı oğluşuma
inşallah iyi olursun canım ya bende üşüdüm şimdi camı kapattım burası serinledi bu gece buz gibisorma yaa yazın ortasında ne ateşi ne sıtmalanmasıbaşım çatlıyor resmennn
aynıyım hala bir üşüyorum bir yanıyorum ilaçta almadım ılık duş yaptım ağrı kesici içtim ama yok yani aynıyım hala
oda iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?