- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.701
geldi canım ama dizi seyrediyorum bi taraftan bugunde çok yoruldum biraz kendime vakit ayırmak istedim çocuklarıda uyuttumsenin uyku vaktin gelmedi ,sabah erken kalkıyosun :) betüşle pek takılmıyoruz artık ,beni tınlamıyo pek
bende izliycek yabancı dizi arıyorum ,seninki kesin türktür :)geldi canım ama dizi seyrediyorum bi taraftan bugunde çok yoruldum biraz kendime vakit ayırmak istedim çocuklarıda uyuttum
hhahaahahhah yabancı diziler benden sorulur şekerim sen kiminle dans ettiğini bilmiyosunbende izliycek yabancı dizi arıyorum ,seninki kesin türktür :)
kore bende severim ismini söylesenehhahaahahhah yabancı diziler benden sorulur şekerim sen kiminle dans ettiğini bilmiyosun
şuan kore drama izliyorum ama abd dizilerininde çoğunu izlemişimdir ayrıca hiç türk dizisi izlemem en son muhteşem yüzyılı izlemiştim
Beautiful Mind birde park she hye'nin doctors var oda süper güncel şuan onları izliyorum koreantürktekore bende severim ismini söylesene
bende dalıyım hemen :)Beautiful Mind birde park she hye'nin doctors var oda süper güncel şuan onları izliyorum koreantürkte
pek çok kore dizisi izlemişimdir bunlar güncel olanlar ama çok güzeller izle tavsiye ederimbende dalıyım hemen :)
kime sorsam türk dizisi izliyo ,canıma tak ettilerpek çok kore dizisi izlemişimdir bunlar güncel olanlar ama çok güzeller izle tavsiye ederim
hahahahaahah kimmiş türk dizisi izleyen
zaten psh hayranıyımdır
doctors izle yarın beğenip beğenmediği söylersin başka dizilerde tavsiye ederim :)kime sorsam türk dizisi izliyo ,canıma tak ettilerbende yabancıları çok seviyorum .bi daldım mı sabahtan akşama kadar bütün sezonları izliyorum . hadi ben şunlara dalıyım sonra konuşuruz mucckkk mucckkk
Yeni basladi ya bikac gun okur canimaGeçmedimi daha canım ya kaç gün sürüyor
Kizlar niye dagildik sizce böyle?? Yok kimseler hakikaten..toparlanmak icin bi öneriniz var mi..ordekimiz rakibe listesi yapmisti takip ediyo mu herkes esini..
Bu da cozum olmazsa cuma pacamizi kurtaramazsak kaptanin yaptigi uyari sistemine mi dönsek napsak???
Yazayim ben de menuyu
morordek nilsub T tatlitambak
Sabah
2dl salam 1yumurta
Domates
5zeytin
Cay
Ara
2hurma
Aksam
1kepce fasulye yemegi
2-3lokma cavdar ekmeği
Su 2,5lt kadar
1ltlik yeşilçay karisimimi iciyorum simdi serin serin
Spor yok regli hali
ben ım grup arkadsımKizlar niye dagildik sizce böyle?? Yok kimseler hakikaten..toparlanmak icin bi öneriniz var mi..ordekimiz rakibe listesi yapmisti takip ediyo mu herkes esini..
Bu da cozum olmazsa cuma pacamizi kurtaramazsak kaptanin yaptigi uyari sistemine mi dönsek napsak???
cok buyuk gecmıs olsun canım ....cok sukur cok kımseye muhtac degılsınOrganikliğe organiğimde ...
Trafik kazası geçirdim canım belim ve omuriliğim çatladı sonra omurlarımdan biri biraz yamuk kaynamış çok yuklenince inanılmaz ağrılarım oluyor 3sene onceydi galiba ondan beri Olsun bunada hamdolsun kendi işlerimi yapıyırum çocuklarıma bakıyorum daha ne isterim böyle çuruk çarık idare edicez
gecmıs olsun tatlımburdayım canım ateşim çıktı hasta oldum ya ben
baş ağrısı ateş kolum bacağım kalkmıyo resmen bütüngün yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?