Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende izliycek yabancı dizi arıyorum ,seninki kesin türktür :)
hhahaahahhah yabancı diziler benden sorulur şekerim sen kiminle dans ettiğini bilmiyosun
şuan kore drama izliyorum ama abd dizilerininde çoğunu izlemişimdir ayrıca hiç türk dizisi izlemem en son muhteşem yüzyılı izlemiştim

pek çok kore dizisi izlemişimdir bunlar güncel olanlar ama çok güzeller izle tavsiye ederim
hahahahaahah kimmiş türk dizisi izleyen
zaten psh hayranıyımdır
kime sorsam türk dizisi izliyo ,canıma tak ettiler bende yabancıları çok seviyorum .bi daldım mı sabahtan akşama kadar bütün sezonları izliyorum . hadi ben şunlara dalıyım sonra konuşuruz mucckkk mucckkk

kime sorsam türk dizisi izliyo ,canıma tak ettiler bende yabancıları çok seviyorum .bi daldım mı sabahtan akşama kadar bütün sezonları izliyorum . hadi ben şunlara dalıyım sonra konuşuruz mucckkk mucckkk
doctors izle yarın beğenip beğenmediği söylersin başka dizilerde tavsiye ederim :)

Kizlar niye dagildik sizce böyle?? Yok kimseler hakikaten..toparlanmak icin bi öneriniz var mi..ordekimiz rakibe listesi yapmisti takip ediyo mu herkes esini..
Bu da cozum olmazsa cuma pacamizi kurtaramazsak kaptanin yaptigi uyari sistemine mi dönsek napsak???

Böyle olunca insanından motivasyonu kalmıyor ki canım. Bence acımasız olalım kurallara uymayanları atalım. Ben de dahil buna. Uyarı kınama yapıyordunuz ya o sistem e donelim

Senin menu güzel canım. Ben daha tam toparlayamadim. Ama bu vurmaya kadar toparlama süreci olsun bana. Cuma günü bomba gibi dönüyorum. Menülerim le tabiki

ben ım grup arkadsım Ozaly ama ıkı gundur goremıyorum cogu arkadasımız yok cuma ya ıkı gun var nasıl olacsk canım
cok buyuk gecmıs olsun canım ....cok sukur cok kımseye muhtac degılsın

burdayım canım ateşim çıktı hasta oldum ya ben
baş ağrısı ateş kolum bacağım kalkmıyo resmen bütüngün yattım
gecmıs olsun tatlım

telefonum garantıye gıdecek yarın acılmıyor laptop tan gırdım bugun ıkı cocukla bıraz zor oldu telefonum hemen gelır ınsallah oyle foruma gırmek daha kolaydı yınede aktıf olmaya calısacagım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…