- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.761
şu an buradayım ama cuma olabilirmiyim bilmiyorum.Cuma günü duruma bakayım ona göre siz listeyi düzenlersiniz olurmu canım.Hepinize teşekkür ederimcanım şimdi baktım da izin hakkın doğmuş 463. etapta listeye girmişsin o yüzden sorun yokmuş ama naçizane tavsiyem eğer kg vermişsen cuma sabahı bildirim yapabilirsen takım ortalaması için iyi olur değilse sorun değil
canım kolay gelsinşu an buradayım ama cuma olabilirmiyim bilmiyorum.Cuma günü duruma bakayım ona göre siz listeyi düzenlersiniz olurmu canım.Hepinize teşekkür ederim
ellerine sağlık çok severim bende yapıcam :)Oldum canım hatta kosturuyorum şuan ..tarhana yapmıştım onu kurutuyorum
Eki Görüntüle 1860151
sorma in cin top oynuyor takımdaKızlarr nerelerdesiniz bakiimmmm??
başının sağolsun canım Allah sabır versin...Arkadaşlar merhaba
Ben uğrayamıyorum haftasonu malum olaylar ve etkileri yüzünden.Dünde Amcam vefat etti cenaze törenimiz vardı ve bir süre devam edicek durumlar var.Bu ara gruba katılım sağlamam pek mümkün görünmüyor.Sizleri sıkıntıya sokmamak adına beni izne ayırmanızı rica edeceğim.morordek nilsub inatettimolacak kollontai cuma bildirim yapmam gerekirmi? izinli sayılamazsamda diskalifiye edersiniz artık
cok anlamlı kendımıze hıc vakıt yok
elınıe saglık canımOldum canım hatta kosturuyorum şuan ..tarhana yapmıştım onu kurutuyorum
Eki Görüntüle 1860151
basın sagolsun canım allah rahmet eylesınArkadaşlar merhaba
Ben uğrayamıyorum haftasonu malum olaylar ve etkileri yüzünden.Dünde Amcam vefat etti cenaze törenimiz vardı ve bir süre devam edicek durumlar var.Bu ara gruba katılım sağlamam pek mümkün görünmüyor.Sizleri sıkıntıya sokmamak adına beni izne ayırmanızı rica edeceğim.morordek nilsub inatettimolacak kollontai cuma bildirim yapmam gerekirmi? izinli sayılamazsamda diskalifiye edersiniz artık
menünde sporunda her zamanki güzel canımSlm kızlar bugün çok yorgunum erken yatıcam yatmadan menümü yazayım dedim@morordek inatettimolacak nilsub
Sabah
Süt içtim
Öğle
1 lavaş ekmeği
Çöp şiş 3 tane
Bol bol roka yedim
Akşam
1 kase ezogelin çorbası içtim
1 litre ödem atıcı çay
2 litre su
45 dk yarı koşu yarı tempolu yürüyüş25 dk squat yaptım
evde durmuyorum ki Can'ım nereden çıkardın üzerimde tembellik olduğunu. bugüne has bir şeydi kız benim bu bebiş var ya hani geceleri uyumuyor yanı bende uyumuyorum. o da halsiz bırakıyor bazen.halsiz kaldığım günlerden biri bugünde. öğlen bende yatıp uyudum onunlaHayırdır ya bu ara sende bi tembellik var kalk çabuk silkelen şu havanın güzelliğine bak ohhh misss sağlıklıyız zayıflıcaz daha ne olsun
ay dikkat et bacım anneler yemeğe oturdumu bebişler hemen uyanırmış :)evde durmuyorum ki Can'ım nereden çıkardın üzerimde tembellik olduğunu. bugüne has bir şeydi kız benim bu bebiş var ya hani geceleri uyumuyor yanı bende uyumuyorum. o da halsiz bırakıyor bazen.halsiz kaldığım günlerden biri bugünde. öğlen bende yatıp uyudum onunlakendime geldim. uyanınca ben kalktım yataktan onun etrafına yastık koydum, o uyuyor ben içeride yemek yiyorum. uyanmış yanına gideyim dedim bir baktım yerde vıyaklıyor, kuzu meğerse yataktan düşmüş, neyseki cani acımamış bir şey de olmamış. şimdi yanımda dönüp duruyor
hadi bakalım hoş geldin bizde nerde bu hatun demeye başlamıştıkhanımlar merhaba basşbakanlık genelgesi gereğince sabah yola çıktım öğleden sonra yaşadığım şehre girip görevime başladım inanılmaz yorgunum herkes çok zayıflamışsın diyor ama ben daha tartılamadım..
geçtiğimiz cuma sabit olduğumu yazmıştım ya da öyle sanmışım nete giremedim..son dönemdeki problemlerden ötürü de açıkcası internetten bihaber hale geldim..eğer devamsak bu cuma bildirim yaparım tabiki...
bildirim yapmadığım önceki cuma zaten kimse bildirim yapmamış..geçtiğimiz cuma içinde ceza ya da uyarım var mjı bilmiyorum..bana yardımcı olursanız sevinirim
nilsub morordek kollontai ebrusonmez toplight
bu arada bu sürede hiç ekmek yemedim hatta bıkılacak derecede her gün neredeyse ızgara yedik bazı sebeplerden ötürü hep dışarda olunca ...
bakalım zayıfladın diyorlar bu cuma ne çıkacağım.
dün ben de dün akşam kendime vakit ayırayım dedim akşam yemeğindeki çatı içememiştim oğluşu parka çıkarmıştım, çocukları uyuttumneyse bende kendime vakit ayırayım dedim balkonda esiyordu çayı ısıttım dizimi açtım çayımı içmeye başladım hoppppp küçük uyandı neyse geri uyuttum çayı ısıttım içmeye başladım tekrar aynısı. dedim eşime ben keyifle çay içeceğim sen bak, yok susmuyor bir türlü gittim aldım oynattım uyuttum ama keyfimizde içine edildi yanı. o çay kaç kez ısıtıldı bilmiyorum yanıgeldi canım ama dizi seyrediyorum bi taraftan bugunde çok yoruldum biraz kendime vakit ayırmak istedim çocuklarıda uyuttum
kızz yeni ortim bu ne biçim menü böyle! bir de emziriyorsun,Canın neden yemek istemedi ki? senin biraz dikkat etmen gerekir sütün azalmasın sonra,bugun ku menuminatettimolacak morordek
sabah
sosıslı yumurta 4 catal kadar
1 fıncan kahve
ogle
bır salatalık
bır domates
ara
bır avuc sarı leblebı
bır avuc beyaz leblebı
aksam yok canım bugun hıc bısey yemek ıstemedı
su 4 lıtre ye yakın
hoşgördün tatlım valla benim tatil zehir gibi geçti zaten tam bitmeden de izin iptaliyle döndüm bir yerde iyide oldu aslında memleketimi çok özlemiştim ama burnumdan da geldi..sanırım artık bayram tatillerinde anamın evi babamın ocağı demeyeceğim bende denize falan gideceğim.hadi bakalım hoş geldin bizde nerde bu hatun demeye başlamıştık
ay sorma benimkilerde küçükken öyleydi şimdi biraz rahatım çok şükür kızım 7 yaşında oğlum 4 susamadıkça hasta olmadıkça çişe gütmedikçe akşam yatarlar sabah kalkarlar deliksiz buyuyunce rahatladım.. inşallah bugunlerinde tez zamanda geçerde sende ısıtmadan çayını taze iken içebilirsin:)dün ben de dün akşam kendime vakit ayırayım dedim akşam yemeğindeki çatı içememiştim oğluşu parka çıkarmıştım, çocukları uyuttumneyse bende kendime vakit ayırayım dedim balkonda esiyordu çayı ısıttım dizimi açtım çayımı içmeye başladım hoppppp küçük uyandı neyse geri uyuttum çayı ısıttım içmeye başladım tekrar aynısı. dedim eşime ben keyifle çay içeceğim sen bak, yok susmuyor bir türlü gittim aldım oynattım uyuttum ama keyfimizde içine edildi yanı. o çay kaç kez ısıtıldı bilmiyorum yanı
biz kesin diğer grupları geçeriz, ortilerim güveniyorum size. ben de tekrardan hızlı kilo verdiren diyetim vardı ona başladımSelam hanimlar anca girebildim ben de.. ya resmen dun onca yol gittik, bugun de döndük. Saka gibi...
Sen varken kilo almak bana mi duser şekerimgecen gun kahvaltidan sonra tartildim 60.6 ciktim. Ac karnina da maksimum 60 falan gelirim heralde..
Gecmis olsun canim
Ben dunden beridir liste tutmaya basladim aslinda. Yarin tekrar bi duyuru yapacagim, cidden takimda aktif olmayanlara uyari/kinama verelim yani... yeni kisiler de cagirsak mi acaba?nilsub sen ne dersin?
Evet canim farkindayim. Diger arkadaşlardan da grup arkadasi gelmeyenler var.savurgan M melampusefe ve sen bu haftalik grup olun. Ben tekrar katilima gore duzenlerim cuma gunu takimlari
benim büyük de 4 yaşında ama hala uykusu kötü. bizle yattığı sürece iyi ama kendi yatağındayken kaç kez kalkıyor sayamıyorum yanı.ay sorma benimkilerde küçükken öyleydi şimdi biraz rahatım çok şükür kızım 7 yaşında oğlum 4 susamadıkça hasta olmadıkça çişe gütmedikçe akşam yatarlar sabah kalkarlar deliksiz buyuyunce rahatladım.. inşallah bugunlerinde tez zamanda geçerde sende ısıtmadan çayını taze iken içebilirsin:)
söylemem kız rakibimizsin sen bizimnasıl bir diyet o bencede senin ortin ile tozu dumana katmanız lazım:)
aaaaaaaaaaaaaaaaasöylemem kız rakibimizsin sen bizim
bak üstte yazdım fıstık. rakibinden ama gizli örtimsinaaaaaaaaaaaaaaaaa
nerde kaldı destek yoldaşlık zalim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?