Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar çocuklarımla daha kaliteli vakit geçirmek için ve kendime daha kaliteli vakit ayirmak icin nette vakit harcamamaya karar verdim. Elinde telefon olan bir anne figüranligi yapmak istemiyorum. Eşim bile söylenmeye başladı yani. Anlatsam uzun uzadi ya gider bu konu. Beni izne ayırmanizi istiyorum. Diyete devam edecem ama bu kilo verme mevzusunun hayatımın merkeziymis gibi olmadan olsun istiyorum... tek kullandığım sosyal medya burası ve instagram di. Intagram da da sadece ara ara tartı fotoğrafımi atarım o kadar. Evde farklı faaliyetler planlıyorum. Eşim çocuklar ve kendim için tabiki. Ne olur beni anlayışla karşılayın. Belki bir düzen oturttugimda ugrarim buralara. Sizleri çok seviyorum
Aklımda hep sizde kalacak biliyorum ama dayanacagim..
Dua edin bana. Öpüyorum sizleri. Arada kilomdan haberdar ederim sizleri.

Kızlar bugün bol kosturmacalı ,bol adrenalinli geçti maalesef... tarhanayı bitirdim annem fenalaştı.. İlaç zehirlenmesi alerji ilaciyla kalp ilaci etkileşime girmiş boğazda tikanma falan oldu ambulansla apar topar hastaneye ...orda da ülkemizin malum olayları nedeniyle göz altına alınanlar sağlık kontrolüne gelmişti Dr lar telaş ,kameralar kapıda, ben salya sümük ağlıyorum, babamlar hastaneyi karistirmis .. Çok şükür iyiyiz ve eve geldik... Hemen günlük menümü yazıyım morordek , nilsub

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2domates
1 dL kepek ekmeği
1 KK peynir
1 fincan şekersiz çay

Ara sade kahve

Öğlen
3 yk duble
1/2domates

Aksam yok maalesef hastanedeydim

Su 3 lt
Spor 2mile

Son düzenleme:
Canim tabi aslında telefonla ilgilenmemek guzel bir karar ama izne ayrilmayi gerektirecek bir durum degil ki... Gunde yarim saatini ayirsan, menunu yazsan da yeterli olur. Karar senin tabi ki ama diyet isi hayatinin merkezinde olmazsa maalesef kilo vermen de pek mümkün olmayacaktır.
Canim cok gecmis olsun. Takimimiza nazar mi degdi nedir herkesin bi yakinina bi seyler oluyor

Keşke yarım saatle kalabilsem canım benim. Acaba kızlar yazdımı yazılanları oku derken bayağı gidiyor zaman. girmisken takildigim yerlede oluyor. Sadece kk değil tabiki whatsapp ti falan hep elimde gibi. Gecmisi okumadan gunluk menu bildirimini ve haftalik kilo bildirimini yapsam. Sizin icin sorun olmazsa tamam....
kilo verme tabiki hayatimda olacak istedigim birsey cunki ama bu ilk sirada olmayacak demek istedim.

Aaa bak aklima ne geldi. Gayem elimde telefon ile cocuklara gorunmemem. Onlar uyudugu vakitte de katilabilirim. Aksam uyuduklarinda yarim saatte olsa size takilirim. Bana da iyi olur. Kendime bazi seylerde ceki duzen vermek istiyorum gayem bu. Yoksa sizlerden ayrilmak iatemiyorum

Çok geçmiş olsun canım yaaa...

@denhizx sizinde başınız sağolsun canim. Allah rahmet eylesin

geçmiş olsun canım Allah şifa versin..
tesekkur ederım nilsub T tatlitambak gozumden kacmıs olabılır hepınız sagolun

annene buyuk gecmıs olsun canım

günaydınlarrrr

@parkbyull toplight hoşgeldiniz kızlar, şöyle bir toplanalım artık
hoşbulduk şekerrr
canım çok geçmiş olsun

canım aldığın karar çok güzel ama ikinci kararın çocuklar uyuyunca kilo bildirimi yaparsan sorun olmaz diye düşünüyorum tabiiki çocukların daha önemli hepimiz için geçerli bir neden bu işi gücü bırakmamak lazım net hayatımızda fazla yer almamalı hayatımızın odağı olmamalı

sagol canım benım

@ d_mndc geçmiş olsun canım. Büyük korku atlarmışsiniz Allah bir daha yasatmasin

canım çok büyük geçmiş olsun

Canım o zaman günlük menü bildirip cumaları da kilo bildirirsin. İyi gidiyordun cunku, bence devam et ama son karar senin tabi ki.

Kesinlikle yeni üyelere ihtiyacımız var 3-5 kişi var msj yazmak bile istemiyorum herkesin işi var hepimizin sorumlulukları var herkeste bir umursamazlık sohbete katılanlar bile çok az bundan sonra bende sadece kilo bildirimi yapıcam olmadı morordek canım cuma günü adımı sildir canım yardımcılıktan ...

Ya canım sen yapma bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…