Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım hoşgeldin bende geri dönenlerdenim geçtiğimiz cuma için ceza var mı bilmiyorum geçmişi okuyamadım ama sen tam gaz devam et tatlım

senı cooook ıyı anlıyorum canım

kızz yeni ortim bu ne biçim menü böyle! bir de emziriyorsun,Canın neden yemek istemedi ki? senin biraz dikkat etmen gerekir sütün azalmasın sonra,
kuzum benım kızın 10 ayı bıttı sadece uyurken emıyor bı kac kez de mama yıyor ek gıda da var sıkıntı olmuyor yanı

biz kesin diğer grupları geçeriz, ortilerim güveniyorum size. ben de tekrardan hızlı kilo verdiren diyetim vardı ona başladım tugce1325 @savurgan cumaya bomba gibi gelelim
bende cok dıkkat edıyorum canım ınsallah gececegız

arkadaslarım dedem ı yogun bakım a almıslar aklım hep orada dıyalız hastası solunum yetmezlıgınden dolayı makınaya baglamııslar bıtkısel hayatta gıbıymıs dualarınızı eksık etmeyın

Çok geçmiş olsun canım yaaa...

@denhizx sizinde başınız sağolsun canim. Allah rahmet eylesin

sen neler yaptım bugun..
benimde canım acılı ekşi şeyler istiyor çok feci

Ben bugün sabah erkenden saat 8 gibi arkadasa gittim. Akşam 6 da geldim. Eşimde 7 de ise gitti. Öyle takılıyorum evde. Bugün çok karbonhidrat ağırlıklı beslen dim.

Canım Başın sağolsun Rabbim sabırlar versin

Selam kizlar..sabah uyandigimda yine elektrikler gidikto..bizim memlekette elektrikleri kesip kendileri üstünde çılgın deneyler yapıyolar diye düşünüyoruz artik
Misafirimiz vardi aksam da girip kacak kacak okudum ama yazamadim..
Hastalara gecmis olsun,birinin de cenazesi vardi sanirim dönüp bulmam lazim,basin sagolsun canim

Basin sagolsun canim,toplight kaptanim da yazmis cuma ugrayabilirsen iyi olur takim icin yazariz izine sonra da..net sorun olur diyosan da birimize yaz numarani mesaj atarsin bize..en en olmadi canin sagolsun hallederiz biz sıkma canını tatlim

Artik buralardaysan aktif katilim bekliyoruz canim. Gunluk menülerini yaz lutfen. Gecen cuma bildirim yapmadi dedik, o yuzden bu haftaki yuzden ikiye bolunecek.
biz kesin diğer grupları geçeriz, ortilerim güveniyorum size. ben de tekrardan hızlı kilo verdiren diyetim vardı ona başladım tugce1325 @savurgan cumaya bomba gibi gelelim
Size güveniyorum ben de
Gecmis olsun canim
görün görün d_mndc morordek
şimdi nerde mavi boncuk falan kendi ortimsin dedi şahitsiniz dedim ya talep çok....
Valla bilemiyorum artik, ozelden falan orti olalim demissindir ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…