Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırdır ya bu ara sende bi tembellik var kalk çabuk silkelen şu havanın güzelliğine bak ohhh misss sağlıklıyız zayıflıcaz daha ne olsun

Bugün bende biraz tembellik yaptım geç kalktım kahvaltımı hazırlayıp peynirimi mayalayıp bilgisayarın başına geçerim...
Telden zor oluyor cevap yazmak ..
bende tam tersı telefon cok basıt gelıyor canım telefonumu cok ozledım

afıyet olsun ellerıne saglık bende bugun sabah vısne recelı yaptım esım recel sever zaten yesın dıye ugrasıyorum 190 boyu var evlendıgımızde 67 kıloydu 5 sene bıtecek 77 oldu daha da alsın dıye ugrasıyorum

kahvaltımı yaptım komsuya gıdcegım oturmamız var kızı yenı uyuttum azıcık ıs yapıyım hadı ben kactım

günaydın kızlar başbakanlık tebliği ile tatili kesip işbaşı yaptık artık bende aranızdyım geçmişte 600-700 mesaj var okuyamadım önemli birşey var mı

Selamlaar. Bugun ben de işbaşı yaptım artık mecburen.

haşa ne haddine ben ve jelibonlarım varken size kalmaz o kilolar siz rahat olun....
Jelibon ne hem yaa? Cocuk musun sen?
Günaydın canım :)
Bencede yeni arkadaşlar iyi olur o zaman takım kalabalık olur kurallara uymayanlarıda diskalifiye olur iyi düşünmüşsün davet et canım yeni kişileri
Tamam canım, denk geldigimde davet ederim :)
günaydın kızlar başbakanlık tebliği ile tatili kesip işbaşı yaptık artık bende aranızdyım geçmişte 600-700 mesaj var okuyamadım önemli birşey var mı
Kaptanım ben de aynı durumdayım, bugun isbası yaptım. Bi aksilik yok simdilik, idare ediyoruz :)
Eki Görüntüle 1860142
ay çok güldüm kızlar tam evli çocuklu kadınlar için yapılmış

Cok dogruymus valla

günaydın kaptanım hiç bir aksilik yok şükür takımda izni iptal olanlarda geri döndü si nasılsınız:)
iyidir canım yaa ne yapalım izin iptal işbaşı yaptık tabii kg lar da almış başını gitmiş bakalım ne olacak bu sabah itibari ile dikkatli beslenmeye başladım

canım sen şehir dışındamıydın ankarada mı bemnim dün 8-9 saat otobüs yolculuğu mahvetti akşam 8 gibi geldik ancak 1 makina çamaşır yıkayabildim geri kalanı bu akşama tatilin tüm huzuru cum geceki kalkışmadan sonra mahvoldu ama en azından çocuklara tatil yaptırdık iyi oldu

Evet canım biz de pazartesi gidip salı döndük, bugün isbası yaptım. Boşu boşuna yolda gecen 2 gün oldu yani...

Arkadaşlar merhaba
Ben uğrayamıyorum haftasonu malum olaylar ve etkileri yüzünden.Dünde Amcam vefat etti cenaze törenimiz vardı ve bir süre devam edicek durumlar var.Bu ara gruba katılım sağlamam pek mümkün görünmüyor.Sizleri sıkıntıya sokmamak adına beni izne ayırmanızı rica edeceğim. morordek nilsub inatettimolacak kollontai cuma bildirim yapmam gerekirmi? izinli sayılamazsamda diskalifiye edersiniz artık

Canım başın sagolsun cok üzüldüm Allah sizlere sabırlar versin.

İzinli yazarız seni, cuma bildirim yapmana gerek yok.

canım başınız sağolsun 2 ayın dolmuşmuydu bir bakalım eğer 2 ay dolmamışsa izin hakkı maalesef olmuyor ördeğim izinli yazarız demiş ama

canım başınız sağolsun 2 ayın dolmuşmuydu bir bakalım eğer 2 ay dolmamışsa izin hakkı maalesef olmuyor ördeğim izinli yazarız demiş ama
Ayy haklısın ya ben onu unutmusum, acemilik iste

Baslangıc tarihi 12 Nisan, listeye giris tarihi de 29 Nisan (463. etap) görünüyor kaptanım. 2 ayı dolmus yani sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…