- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #196.941
yazmadı canım daha bari 5 kişi sıkı tutalım artık incecik olalım sonra kıskansınlar biziM melampusefe kiz yazdin mi sen menünu ben mi görmedim?? Savurgan yazmisti sanirim..nilgun ablada yazdi tugce de yazmisti..yarindan sonra listeye devam edecekler bu kadardi sanirim
canım suya sade maden suyu limon salatalık maydanoz şeftali taze nane gibi şeyler koy o şekilde iç acayip güzelde olur içebilirsin rahatca hem ödem atar hem sütünede iyi gelirama benim öyle bir tarifim yok ki Yeşilçay da içemiyorum malum emziriyorum.
yazdım Canım hatta ilk yazan bendim, süper hafif bir menüm vardı hattaM melampusefe kiz yazdin mi sen menünu ben mi görmedim?? Savurgan yazmisti sanirim..nilgun ablada yazdi tugce de yazmisti..yarindan sonra listeye devam edecekler bu kadardi sanirim
aaaaa kızzz yazdım ya hatta sen de yorum yazdın, cuma öncesi süper olmuş diye.yazmadı canım daha bari 5 kişi sıkı tutalım artık incecik olalım sonra kıskansınlar bizi
Hatirladim canim yagsiz yapmissin salatayi yagin faydalarini konustuk sonra hatırladımyazdım Canım hatta ilk yazan bendim, süper hafif bir menüm vardı hatta
ay evet tatlım kusura bakmaaaaaa kızzz yazdım ya hatta sen de yorum yazdın, cuma öncesi süper olmuş diye.
menüm burada canımbugün nedense çok iştahsızdım yemekten zevk alamadım onun için az yedimmorordek nilsub inatettimolacak bugünkü menüm
kahvaltı 2 kayısı
öğlen salata
ara kahve
akşam salata (belki 1 kaşık tavuk sote yağsız yaptım)
su 2,5 litre yi geçebilir.
tamam abla cok tesekkur ederım dınleyecgm senıcanım birde suyuna sade maden suyu katabilirsin hem çok çok sağlıklı hemde içindeki mineraller sütünede iyi gelir birde canım sütün iyi diye öğün atlama o yüzden akşam yemiceksen bile kesinlikle yoğurt ye canım
Cok sevindim canim kararina..sabah erkenden yaparsin kilo bildiriminiKızlar iyi akşamlar .Ben bugün biraz daha iyi olduğumdan düşündüm taşındım izne ayrılmaktan vazgeçtim.Evet zor bi dönem yaşıyorum ama hedeflerimden ve hayallerimden vazgeçmemem lazım dedim.Elimden geldiğince paylaşım yapıcam eğer az olursa sizde mazur görürsünüz dimi? :) Burdan hedeflediğim kiloya gelmeden uzaklaşmak istemiyorum sizlerin varlığı bana güç veriyor.Bugün kendimi topladım ve tam gaz başlayayım dedim.Yapabildiğim kadar herşeyi yapıcam.Bugünkü menümü paylaşayım
nilsub morordek toplight inatettimolacak
Sabah:2/3simit+1 kk peynir+4 zeytin+domates,salatalık+1 ince dilim karpuz
Öğlen:yarım kase çorba+1 karnıyarık+1 kase yoğurtlu semizotu+1 kase salata
Akşam:1 tabak taze fasulye+1 tabak salata+1 kase yoğurt
Su:3 lt üstü
Spor: 3 mile leslie ( uzun zamandır spor yapmıyordum bugünki yazılanlardanmı yoksa kendime gelmemdenmi nedir sporda yaptım :) )
Hatta bugün öğleden önce tarçınlı yeşilçay içtim ,şimdide kiraz saplı yeşil çay içiyoruminatettimolacak bunlar senin şerefine :) Umarım herkes toparlar kendini
Tatlım çok güzel gidiyorduk aslında @kollontai çok güzel cezalar veriyordumorordek takip ediyordu ramazan girmesiyle cezalar kalktı menülerde düzenli yazılmaz olundu birdaha takım eski ritmi tutturamadı bence acilen morordek eski cezaları geri dönmeli senlede inatettimolacak oma yardımcı olup işi sıkıya alınmalı o zaman toparlanır herkes diye düşünüyorum
Uyari kinama sistemi geri geldi ama kollontai'nin yaptigi gibi atlama ziplama cezalarina baslamadim.evet kızlar kaptan yardıcımızmorordek artık liste ve ceza uygulamalarına geri döndü duyan duymayana haber versin
Onlarin takimi da baya az çünkü o yuzden ajan falan olabilir dedigin gibibence yarışmaya katılmak isteyenlerin alanına 14. takım birini yerleştirmiş geleni kapıyorlar hemen tam casuslar
cok ıyı bı karar nılgun ablahadi yapalım vazgeçtim ben kayısıdan sadece kahve içelim bu kadar dayandım saat 9 oldu yemicem bişey
sana da ıyı geceler ablaaaherkese iyi geceler kızlar tatlı rüyalar
Yapabilirim dersen baslayabiliriz madem. Ben simdilik uyarı/kınama cezalarını tutayım, siz deCeza yazsarsak elden liste tutup takip edebilirim eve dönüp bilgisayarıma kavusana kadar canimmorordek .. bekletmeyelim daha fazla sonu iyi olmuyo bolusuruz canim isleri kendi aramizda konusuruz sen ben nilgun abla filan ziplatalim yaramaz cekirgeleri yeter bu kadar tatil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?