Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy alemsinn
kızlar yaa şu lipomagnet olayına ne diyorsunuz çevremde acaip bir furya başlamış durumda henüz deneyen yok ama denemeye hevesli bisürü kişi var sizin duyumlartınız var mı?
reklamlarını gördüm ama hiç denemedim deneyende tanımıyorum...
ama eşimin teyzesinin kızı ameliyat hemşiresi bayramda geldiler 140 kilo bir kadını ameliyat ettik diyor mideyi o kadar küçültmüşlerki 3 tane köfte sığıyormuş sadece ve 6 ay sadece sıvı beslenicekmiş ...
bende dedimki zaten 6 ay sıvı beslensem incecik olurum ne gerek var ameliyata oda dediki hep kandırmaca bu ilaçlar ağızdan giren hiç bir şey zayıflatmaz yememek düzgün beslenmek zayıflatır bencede doğru ben inanmıyorum kaptanım Allah korusun öyle şeyler insanın sağlığını bile bozar

tatlitambak
denhizx
melampusefe

parkbyull
inatettimolacak
savurgan
Ozaly

umutlayasasen
tugce1325

Son haftanin listesi yukaridaki gibi kizlar..

Deniz ve tambak ayrilmak istedigini yazdi..cuma gunu en azindan bildirim yaparak ayrilabilriseniz iyi olur kizlar..istediginiz zaman yine takimici gelebilrisiniz tabiiki

Ozaly canim cumaya kadar disini sikman lazim gidemiymussun maalesef sonra mezun ederiz seni en fazla 2haftada mezun olursun

parky ve umutlayasasen piyasada yok..gelmemeye devam ederlerse onlari da takimici listeye alalim derim ben..

Bu durumda
Yeni arkadaslar listeye girene kadar

melampusefe
inatettimolacak
savurgan
tugce1325
Bu 4lu kaldi elimizde..aktif ve menu yazan tayfa en azindan..yeni gelen arkadaslari da sonradan ekleriz listeye en azindan ortalamayi kontrol altinda tutmak kolay olur

kızlar inatettimolacak canım üye çağırma işlemi yaparken başka takımın çağırmamış olmasına dikkat et tatlım ben oraya düzeltme yaz<dım haberin olsun
Soyleyince farkettim ben de kaptanim sayfayi okurken guncellememistim sayfayi benden oncek mesaji görmeden yazmis oldum ben o mesaji yani..yoksa gorsem yazmazdim tabiiikii

Canım yarın benide al listeye morordeğede dedim yarın sabah tartılıcam yazarım izin donuşu deriz listede bu haftada böyle olsun bakalım

hımm ben doktorun vereceği ilaçlar dışında herşeye karşıyım.Bitki çayı bile içemeyen bi insanım :)
Ben bitki çayını severim ama bu tur zayıflama ilaçlarının para tuzağı olduğunu düşünüyorum
Çünkü bu tur ilaçların arkasında bunu kullanırken 2.5lt su düzenli egzersiz ve sağlıklı menu ile yapın yazıyor ben onları yapıca zaten kilo veriyorum ilaca para vermeye ne gerek var

Evet sürekli gelmeyen arkadaşlar isterlerse liste dışı sohbete katılsınlar

Bitki cayi dediniz de aklima geldi gidip yesilcayimi yapayimmm

Hatunlar ben akşam yemeğimi yedim dükkanı kapattım...
Akşam yürüyüşüne çıkıyorum.
Akşam listede olan herkes menü yazıcak mecburidir kimse çocuk değil herkesi tek tek uyarmaya gerek yok zayıflamak isteyen kurallara uyacak malesef istediğimiz hiç birşeyi çaba sarf etmeden elde edemiyoruz

Eeeyyy 5.takimin biricikleriii..

Bugünu ödem atma günü ilan ediyorum.. Yeşilçay ya da kendi tarifiniz neyse..
Saat 22.00 a kadar herkes icmis olsun bakicam tek tek..ozellikle listedekiler yapmamis olursa zipir zipir ziplatirim valla
Bugun herkes ödem atıcı tarifini yapsinnn..

Yürü be kim tutar seni
Helal hemşerime

kızlar geldim anam hava sıcak :)
hatunlar özellikle listede olanlar menüleri kesin bildirin benimle beraber 5 kişiyiz ona göre sayımız az o yüzden daha fazla dikkat etmemiz lazım

Oo süper vermissin canım hadi bakalım yarın güzel bir ortalama bekliyoruz :)
ınsallah ınsallah morordek cım

süpersin canım, bugünde sıkı tutarsan daha da ekside gelebilirsin
ınsallah tatlım da cok sukur buna da bır haftada 800 gr

haklısın ablacım

kızlar bugun bu yazıda beni etkiledi o yüzden sizinlede paylaşıcam isteyen bilgisayarına veya tel kopyalasın ve sık sık okusun ne yersen onu giyersin...
Eki Görüntüle 1860624
ben tel ekran kilidi yaptım
cok mantıklı tel ım gelınce bende yapacagım

hadı ınsallah canım

cok ıyı olur guzel bı dusunce

menum morordek toplight inatettimolacak nilsub
sabah
bır domates
bır kk kadar peynırle yapılmıs az yaglı omlet [haslanmıs yumurt dan tıksımemek ıcın arada yapmayı dusunuyorum]
2 yesıl zeytın
bır nes. fıncan kahve

ogle
2 tane kuru patlıcan dolması
2 bardak cay

ara
bır fıncan turk kahvesı
saat 5 ten sonra yemıyorum bısey bugun
2 lıtre su devamı gelecek
kayısılı form cayı ıcıp spor yapacagım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…