Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok güzel canım ama akşam bir şey yememişsin emzirmiyomuydun sen benmi yanlış hatırlıyorum en azından bir kase yoğurt yeseydin canım
bende bugunden başladım akşam 5 ten sonra birşey yemicem:)

Canim kahven sade mi yoksa 3u1arada olanlardan mi?? Krema filan var onlarda malum.. ben sade turk kahvesi tercih ediyorum genelde. Daha once bu nescafe isini cok konusmustuk seni de uyarayim dedim..menun guzel afiyet olsun sana
Nilgun ablaya katiliyorum ben de sütünü etkilememeye çalış protein agirlikli ve bol suyla destekle bünyeni.. biz sularin icine çubuk tarcin da atiyoruz kan şekerin icin iyi gelir bu da minnak bir tavsiye olarak kalsin burda

daha mıhlama yemedinmi kız bana dert oldu yarın cuma öğlen ye bari

Ben de yazayim menüyü
morordek nilsub

Sabah
2dl salam
Yarim domates
3dl koy peyniriyle 1yumurtadan menemen
1salatalık 1dl ekmek
Cay

Aksam
1kase ayran çorbası
1parca tavuk- yemegin etinden aldim biraz sadece

Su 3lt tamamlanacak
1lt kadarda yesilcay karisimi var onu da saat 10a kadar bitiricem
Spor biraz bacak hareketi yaptim..regli bitsin tam donucem

bence yarışmaya katılmak isteyenlerin alanına 14. takım birini yerleştirmiş geleni kapıyorlar hemen tam casuslar
Bence de..yani bisey dicem de yazmayayim simdi burdan sonra ozelden yazarim sana. Ben oraya mesaj yazicam direk yeni arkadaslar ariyoruz diye..baska adam alamicaz biz yoksa

Kizz o kuymaga giren un peynir ve tereyağınin haddi hesabi yok.. yimem bacim yimem.. valla düşünce suçundan veririm cezayi cisss listesinde kendileri duymayayim bi daha
ne yapalım laz damarı var işte düşünmeden duramıyorum bu hafta değil ama haftaya 75 li rakamları görürsem yiyicem cuma öğlen patlatın cezaları razıyım

ama benim öyle bir tarifim yok ki Yeşilçay da içemiyorum malum emziriyorum.

çok güzel canım ama akşam bir şey yememişsin emzirmiyomuydun sen benmi yanlış hatırlıyorum en azından bir kase yoğurt yeseydin canım
bende bugunden başladım akşam 5 ten sonra birşey yemicem:)
mama da ıcıyor ek gıda da alıyor ablacım sutum de yetıyor problem yok sımdılık

seker kullanmıyorum ıkı senedır canım hamılesın emzırıyon at dıye cok dedıler de mıdem bulanıyor 3 u bı arada hıc ıcmıyorum ayrı ayrı ıkı cay kasıgı sut tozu 3 cay kasıgı kahve koyuyorum acımsı oluyor onu ıcıyorum canımher tavsıyenıze acıgım tatlımbenı bılgılendırın her zaman onemsenmek guzel

40 dk spor yaptım leslıe yı cok merak edıyordum 1 mıle olanını yaptım 15 dk bacaklarım da fecı yanma hıssettım demekkı guzel ıse yarıyor bundan sonra sporum bu 2 3 4...ınsallah
canım birde suyuna sade maden suyu katabilirsin hem çok çok sağlıklı hemde içindeki mineraller sütünede iyi gelir birde canım sütün iyi diye öğün atlama o yüzden akşam yemiceksen bile kesinlikle yoğurt ye canım

kzlar çok acıktım ben yaaaaa
sade türk kahvesi ile 2 kuru kayısı yesem mi acep yoksa yemesem mi
Ayy dedin aklima düşürdün..kahve sade olsun o kayisiyi da 1e düşürelim ) ben de yapam kendime bi tane..aksam bizimkilere yaptim benim midem bulaniyodu istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…