- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.001
akşamları pek yemeyi düşünmüyorum ama son dönem sıkıntıları neredeyse herkesin iş yerine sırayet ediyor o yüzden geç gidiyorum eve orda da oğluçko rahat vermiyor..fakat bugün itibariyle ipi elime aldım ben hallidiciğim bakda görtamam olan olmuş tatilde ama akşamları yeme birşey sen bir gün sonra menü paylaşıyorsun seni sıkı takibe alıcam ona göre bundan sonra
tamam canım takipteyim seni ona göreya ben kaybolmadım ki zaten giderken size söyledim gittimilk cuma kimse bildirim yapmamış öbür cumayıda az geç bildirdim hadi bildirmedim sayalım bir kez bildirmemişim ki sonrada bana atarlı dersiniz
Evet canım arada aslında 60'lara cıkıyorum, özellikle regl dönemleri ama sonradan iniyorum gene 59'lara. Şu ara sporum hic yok, yediklerim de bazen saglıksız oluyor ama en azından az yemeye gayret ediyorum, dengeliyorum bi sekilde :)ay sevindim haha 59 rakamlardasın valla buyuk başarı canım çok oldu sen mezun olalı
Teşekkürler canım evet öyle bundan sonra dikkat edicem hep birlikte yine eskisi gibi hırslı bi şekilde kilolarımızdan kurtulmaya devam etcez :)kötü geçen bir haftaya oranla bence gayet güzel bir sonuç, bir de dikkat edebilseydin Nasıl olurdu onu düşün tatlım
İyi oldu kendi adıma ben kendime geldim umarım bütün arkadaşlar toparlanır sıkıntılarından kurtulur burası yine eskisi gibi olur :)fenamı oldu çok güzel oldu bende zayıflamak istiyorum canım burasıda salınca sinirlendim bende sizin gibi motivayon eksikliği çekiyodum ama artık kendimize geldik diğer takımlara güldürmeyelim kendimizi lütfen 4. takıma 3 kere yenildik ne ayıppppppppppppppppppppp...................
Süpermotivasyon kaybetmek yok Can'ım hep beraber kısa bir sürede vereceğiz bu kilocukları. ben bıgün çokkkk gaza geldim
Evet hiçbirimiz gitmiyoruz bi yeresanki değil canım, emin ol çokk etkileneceksin.çevrendekiler zayıflamışsın yeter diyecekler,sende onlara uyacaksın ve bir bakmışsın kilo almaya başlamışsın.göndermiyoruz hiçbir yere,anca beraber kanca beraber
Canım o zaman günlük menü bildirip cumaları da kilo bildirirsin. İyi gidiyordun cunku, bence devam et ama son karar senin tabi ki.
Vayyy sendemi gitmiyorsun :)Tatil kilolarımıza veremedim daha ya. Bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime.
Tatlım ama çok boş bırakılıyo takım üzülüyorum...
Vayyy sendemi gitmiyorsun :)
canım süt tozu yerine taze süt koysan daha faydalı tatlımmama da ıcıyor ek gıda da alıyor ablacım sutum de yetıyor problem yok sımdılık
seker kullanmıyorum ıkı senedır canım hamılesın emzırıyon at dıye cok dedıler de mıdem bulanıyor 3 u bı arada hıc ıcmıyorum ayrı ayrı ıkı cay kasıgı sut tozu 3 cay kasıgı kahve koyuyorum acımsı oluyor onu ıcıyorum canımher tavsıyenıze acıgım tatlımbenı bılgılendırın her zaman onemsenmek guzel
canım işlemi doğru yapmışsın 3 e bölmek gerekiyortoplight kaptanım simdi listeyi paylasacaktım ama aklıma bir sey takıldı. Gecen hafta etaplar birlestirildigi icin bildirim yapanların yuzdesini 2'ye bölmüstük. tatlitambak ve parkbyull bildirim yapmadılar, normalde onların yüzdelerini bu hafta 2'ye bölmemiz gerekirdi ama gecen haftaki etap birlesmesinden dolayı 3'e mi bölmeliyiz? Bi fikrin var mı bu konuda?
tatlım 69,0 mı net sonuç nedir listeye ekleyelimGünaydınnnn canlarımmm sonunda 69 oldummmmhafta sonu malum oruç borçlarımı ödeyeceğim oruç tutcam hafta içi full devam 62 olana kadar azimliyimm başarıcam başarıcağımmmmm 62 den sonra dukan amcanın diyetine geçip kas yaparken kalan yağlarımıda yakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?