- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.021
Net 69 kiloyum ekle bebişim ekle heyecanlandım çoookk yerimde duramıyorumtatlım 69,0 mı net sonuç nedir listeye ekleyelim
tebrikler şekerim muhteşemsinnNet 69 kiloyum ekle bebişim ekle heyecanlandım çoookk yerimde duramıyorum
***5. Takım 475. Etap***
nilsub (74,1/76,7/-2,6/-%0,39) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
tatlitambak (78,9) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı
savurgan (70/69/1/%1,43)
denhizx (69,7/69,5/0,2/%0,29)
melampusefe (69,6/68,6/1/1,43)
parkbyull (91,5/93,1/-1,6/-%0,58) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü
inatettimolacak (78,3)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5)
tugce1325 (61,3)
5. takım ortalaması: %
btlbetul (64,6)
d_mndc (75)
morordek (59,9)
seni canı gönülden tebrik ediyor darısı başıma diyorumvere bu haftaki azmin sonucu
Hala kv deyiz canım çok bunaldım çok ;(Bende merak ettim haberde vermediler hiç.
Sen ne yaptın döndünüz mü eve?
azmin zaferi diyelimGünaydınnnn canlarımmm sonunda 69 oldummmmhafta sonu malum oruç borçlarımı ödeyeceğim oruç tutcam hafta içi full devam 62 olana kadar azimliyimm başarıcam başarıcağımmmmm 62 den sonra dukan amcanın diyetine geçip kas yaparken kalan yağlarımıda yakıcam
günaydın :)günaydınlarrrr
canım süt tozu yerine taze süt koysan daha faydalı tatlım
canım işlemi doğru yapmışsın 3 e bölmek gerekiyor
geçen yaz benim oğlumda bir süre çıplak gezdi canım sonra düzeliyor stres yapmak yok çocuk daha fazla sinir yapar boşver çok önemli değil gibi davran..:)Kızlar geçmişin yarısından fazlasını okudum.. önce meme krizi arkasından altına yaptı. Şimdi de çıplak gezecem diye ağlıyor. Cikarttim üstünü geziyor öyle. ayyy inşaallah sabırla bu emzirme isinde sonlandiracagiz
Biri daha izne ayrılmak istediğini söylemişti ben sen gibi hatırladımda tatlım ondan sordum.Kal tabi kal :)Yok canım buradayım. Yoksam yine dombili olacam. kimse yazmasam da ben kendim için yazacam. Motivasyonum düşmüştü. Kendi motivasyonumu arttiracam artik
ne zaman döneceksiniz? ceza sistemi geri döndü canımHala kv deyiz canım çok bunaldım çok ;(
Canım izne ayrılmayacaksan cidden cok sıkı tutman gerek. Bugunku kilo bildirimin nedir? Sabit mi? Gecen hafta da bildirim yapmamıstın cunku...Tatil kilolarımıza veremedim daha ya. Bugünden itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime.
Coook tebrik ederim canım, gercekten buyuk azim buyuk zafervere bu haftaki azmin sonucu
Sana da yuh!çüşşşlük bir performansla döndüm 65,8 bence de yuh ....
Kızlar listeyi asagıda paylasıyorum, ben oglene dogru gelebilirim, herkes bildirimini listeye eklesin.
Ozaly sanırım mezun olabiliyor. 61,6 ile baslamıs, hedefi 57 idi. %80 ve üzeri kilo vermis diye hesapladım ben. tatlitambak ve parkbyull bildirim yaparsa 2'ye mi 3'e mi bölünecek karar veririz yarın. tatlitambak izne ayrılacak mı o da netlesir, ben izne ayırmaktan yanayım sahsen. Herkese iyi geceler!
***5. Takım 475. Etap***
nilsub (74,1) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü
tatlitambak (78,9) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı
savurgan (70)
denhizx (69,7)
melampusefe (69,6)
parkbyull (91,5) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı
inatettimolacak (78,3)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5)
tugce1325 (61,3)
5. takım ortalaması: %
btlbetul (64,6)
d_mndc (75)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?