Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok haklisin bana da zor geliyor; bas agrisi yapiyor is performansim da 0'a dusuyor
evet birde ben üşüyorum bir kere herşeyi kestim ne kadar hasta oldum anlatamam çarpıntı halsizlik bağırsak sancıları sinir baş ağrısı yüzüm bile kireç gibiydi sonra bıraktım

aman aman kuşhanın diyeti kendine kalsın ben almiim.....

Ayy kizlar okuya okuya geleyim dedim bildirim yapamadım daha kilo veren herkeslere cookk cokk tebrikler yuzdeler harika takimda dolaşan bu kara bulutlara ragmen.. aferim bize
Eksi gelenlerin yüzdesi güzel ama artı gelenlerin yüzdeleri de güzel...
Umudum sen ve tugce1325 insallah sizin yüzdeler de güzeldir de en azından nota almayız belki..

çok çok tebrik ederim
anammmmm bana yaklaşmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz helalllllllllllllllllllllllllllllll
kuymak yemicem dediğin kadar var

***5. Takım 475. Etap***

nilsub (74,1/76,7/-2,6/-%0,39) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
tatlitambak (78,9/80/-1,1/-%0,46) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü, izne ayrılmak istiyor

savurgan (70/69/1/%1,43)
denhizx (69,7/69,5/0,2/%0,29)
melampusefe (69,6/68,6/1/%1,44)

parkbyull (91,5/93,1/-1,6/-%0,58) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü
inatettimolacak (78,3/77,3/1/%1,28)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5) kilosu sabit
tugce1325 (61,3)

5. takım ortalaması: %

btlbetul (64,6/65,8/-1,2/-%1,86)
d_mndc (75)
morordek (59,9)

evet birde ben üşüyorum bir kere herşeyi kestim ne kadar hasta oldum anlatamam çarpıntı halsizlik bağırsak sancıları sinir baş ağrısı yüzüm bile kireç gibiydi sonra bıraktım
Evet, kushan'a yarin da baslayabiliriz hem cumaya bitmis olur?

aman aman kuşhanın diyeti kendine kalsın ben almiim.....
Bu kushan degil, hollywood bu.
Sen de yapsana kushan kolay ya simit var hem de

çok çok tebrik ederim
anammmmm bana yaklaşmıssın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz helalllllllllllllllllllllllllllllll
kuymak yemicem dediğin kadar var
Ay evet sabah onu düşündüm..dedim teee nerelerden basladim belkim bu sabah nilguncugumu yakalamisimdir didim ama hatun da guzel bi atak yapmis kapismalar sonraya kalsin artik regli bitsin tamamen spora da ağırlık vereyim o zaman görün siz

evet seni yeni ortim ilan ediyorum benden başkasına orti dediğin an vururum ona göre
bana senin gibi dişli bir rakip lazım beni feci gaza getiricek anlaştıkmı ?

Evet, kushan'a yarin da baslayabiliriz hem cumaya bitmis olur?

Bu kushan degil, hollywood bu.
Sen de yapsana kushan kolay ya simit var hem de

gene bulmuşun avrupai bir şey ... zenginlik işte efenim yöksek sosyete :))

yoooo simit yemeeeem karataya ihanet etmeeem... (jelibonlar ihanet sayılmaz dimi)

evet seni yeni ortim ilan ediyorum benden başkasına orti dediğin an vururum ona göre
bana senin gibi dişli bir rakip lazım beni feci gaza getiricek anlaştıkmı ?
Ahahaha yeni ortiyiz oyle mi..olar bana sekerim senle de kapisalim bakalim nilgun herkese bi el degiyo kiz senin eski ortilerin gelip taslamasin beni sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…