Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ahahaha yeni ortiyiz oyle mi..olar bana sekerim senle de kapisalim bakalim nilgun herkese bi el degiyo kiz senin eski ortilerin gelip taslamasin beni sonra
orti isteyen gelsin canım ne yapayım orti beklemekten zayıflayamıyorum anacım
valla onu bunu bilmem ona göre abla sözü dinle yeni ortim sensin son ve net kararım

orti isteyen gelsin canım ne yapayım orti beklemekten zayıflayamıyorum anacım
valla onu bunu bilmem ona göre abla sözü dinle yeni ortim sensin son ve net kararım
Hem abla deyince kızıyo hem abla sozu dinle diyo betus görmesin tamam ne diyelim emir buyuk yerden duydunuz kizlar artik benim basim bagli sen de benden baskasina orti demicen ama tutturma benim keci damarimi cok pis kiskancimdir been yakarimm ona göre..deliye bulasmanin da bi bedeli olmali degil mi

tamam tek ortimsin

İki deli bir araya gelmemeliydi

çok sevindim canım iyi bir karar vermişsin kendin için insan ne olursa olsun kendisiyle ilgilenmeyi bırakmamalı

aferin çekirge birde bana abla demeyin ya kendimi çok yaşlı hissediyorum

geçen haftaki kilo 69,6
bu haftaki kilo 68,6
fark 1
yüzde 1,43
supersın canım

sende supersınnn tatlım

günaydınlarrrr

canım süt tozu yerine taze süt koysan daha faydalı tatlım

canım işlemi doğru yapmışsın 3 e bölmek gerekiyor
bundan sonra oyle yapacagım kaptanım

sade türk kahvesine tarçın atıyorlarmış yeni moda nasıl oluyor acaba deneyen varmı çok faydası var diyorlar
Ayy ben cok severim..kokulu kahveleri seviyisan bayilirsin hatta..ben bi ara diyette. Once nutellali da yapiyodum..findik tozuyla da cok güzel oluyo ayy canim cekti

***5. Takım 475. Etap***

nilsub (74,1/76,7/-2,6/-%0,39) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
tatlitambak (78,9/80/-1,1/-%0,46) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü, izne ayrılmak istiyor

savurgan (70/69/1/%1,43)
denhizx (69,7/69,5/0,2/%0,29)
melampusefe (69,6/68,6/1/%1,44)

parkbyull (91,5/93,1/-1,6/-%0,58) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü
inatettimolacak (78,3/77,3/1/%1,28)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5) kilosu sabit
tugce1325 (61,3/60,3/1/%1,63)

5. takım ortalaması: %

btlbetul (64,6/65,8/-1,2/-%1,86)
d_mndc (75)
morordek (59,9)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…