- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.201
Ha yok ya ben birakmamCanım benim dedimya pazartesi olsun diye yada pazar yarın çarşıya inicem evde ve kuşanda lazım olan malzemeleri almam lazım burda öyle herşeyi bulamıyorum hemen :) ama bi bırakırsan beni yarı yolda dilimden kurtulamazsın bu 5. kuşana başlayışım olucak herkesle başladım yarı yolda kaldım anlaştık mı
Canim sende babaannem gibi yap kizzz kadini annemin ilk evlendigi yillar turkcesi azmis annemle eltiler ver yansin yaparlar aksam olunca birbirlerine girerlermis hemen babaannemi şahit göstererek demi anne dediklerinde ben anlamiyorrr sizi hiçbir şeyyy anlamiyooor ben dermis annemde buruşuğa bak sennn demiş babaannemin acayip yas takintisi oldugunu bilen annem ordan vurmus turkce biliyormu bakalim diye test etmis birgun kadin kutttt bayili vermiş yaaa oracıkdaaaaHayırda bir araya geldip dedikodu yapmayı planlayan siz fena olan ben nasıl oluyor bu iş
Annene çekmişsin sende uyanık hatunlarCanim sende babaannem gibi yap kizzz kadini annemin ilk evlendigi yillar turkcesi azmis annemle eltiler ver yansin yaparlar aksam olunca birbirlerine girerlermis hemen babaannemi şahit göstererek demi anne dediklerinde ben anlamiyorrr sizi hiçbir şeyyy anlamiyooor ben dermis annemde buruşuğa bak sennn demiş babaannemin acayip yas takintisi oldugunu bilen annem ordan vurmus turkce biliyormu bakalim diye test etmis birgun kadin kutttt bayili vermiş yaaa oracıkdaaaa
Olsun fena olmamış desene yap bi sade kahve bol su oh misskızlaaar yorgunluktan oldum bı markete gıdıyım dedım yarım saat yurudum bu cok guzel hıc abur cubur almadım bu da super..bınaya gırdım elektrıkler yok ve ben 9. katta oturuyorum asansor calısmıyor elımde 3 poset bır 5 kıloluk sut(kendıme organık sut buldumnilsub cum)sut olmasa bekleyecegım ama cıkmam lazım bır kat posetlerı cıkardım ındım tekrar bebek arabasıyla kızı cıkarttım 9 kat oldu bana 18 kat bugun bayaaaa spor yaptımm
Evet anacugumun kiziyim benAnnene çekmişsin sende uyanık hatunlar
Ya iyi de ilk 2 gun zaten tavuk, kofte, yogurt, peynir, yumurta var pek ekstra bisi yok ki..Canım benim dedimya pazartesi olsun diye yada pazar yarın çarşıya inicem evde ve kuşanda lazım olan malzemeleri almam lazım burda öyle herşeyi bulamıyorum hemen :) ama bi bırakırsan beni yarı yolda dilimden kurtulamazsın bu 5. kuşana başlayışım olucak herkesle başladım yarı yolda kaldım anlaştık mı
Doğrudur biliyosun takım olarak bizde senin azmine ve neşene hayranızEvet anacugumun kiziyim bengercekden annemle cok benziyoruz birbirimize ablamla oglan kardesim sinsiiii gizliden is cevirirler ayni babam gibi annem ben en kucugumuz hakkimiz yensede ses etmeyiz hep olumlu bakariz hayati dolu dolu yasariz kin tutmaz o olayi orda kapatir yolumuza devam ederiz benim bir kucugumun henuz benzeri yok annecigimin evindeki copu bile kar zannettip alir degisik bir cinsss ustelik cokkk kincidir cocuklukdan kalma olaylarin bile kinini tutar hepimiz ayri teldeniz isteeee deluler ailesiiii etrafimizda en cokkk oyyy toplayip sevilen sahislar annem ben en kucugumuz her yasdan arkadas komsumuz hayranlarimiz var
o zaman nota almıyoruz yaşasınnnnn***5. Takım 475. Etap***
nilsub (74,1/76,7/-2,6/-%0,39) 466. etapta saglık sorunları sebebiyle izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 9'a bölündü
tatlitambak (78,9/80/-1,1/-%0,46) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü, izne ayrılmak istiyor
savurgan (70/69/1/%1,43)
denhizx (69,7/69,5/0,2/%0,29)
melampusefe (69,6/68,6/1/%1,44)
parkbyull (91,5/93,1/-1,6/-%0,58) gecen hafta (473&474. etap) bildirim yapmadı, yüzdesi 3'e bölündü
inatettimolacak (78,3/77,3/1/%1,28)
Ozaly (57,8) mezun olmak istiyor
umutlayasasen (76,5) kilosu sabit
tugce1325 (61,3/60,3/1/%1,63)
5. takım ortalaması: % 0,464
btlbetul (64,6/65,8/-1,2/-%1,86)
d_mndc (75)
morordek (59,9)
Ay şekerim evde kıymam yok burdada bulunmuyor çarşıda kasaptan alıcam simit olmuyor çarşıdan alıp buzluğa atıcam 2. gun öğlen için yaaa küçük yerde yaşamanın dezavantajı :)Ya iyi de ilk 2 gun zaten tavuk, kofte, yogurt, peynir, yumurta var pek ekstra bisi yok ki..
Ben de haftaya ctesi tatile gidecegim 2 gunlugune ondan dedim yarin diye
Eline saglık kaptanım ben de listeyi eklemek icin gelmistim :) Simdi ekliyorum paylasımakızlar özaly den ses yok ben ortalamayı hesapladım morordek gelince ekler heralde
Aferin erken kapatmanda güzel ama form çayı içmesene sütüne geçer menun güzelmenumtoplight morordek inatettimolacak nilsub
sabah
ıkı dılım cavdar ekmegı arası yarım domates ve 1 kk kadar beyaz peynırden yapılmıs yagsız tost
1 kupa cay
ogle
bır kase sulu kofte (suyu yok)
aksam
bır kase yesıllık salatası
bır haslanmıs tavuk baget
bır kase tavuk suyuyla yapılmıs kesme corba
2 lıtre su ıctım dahada ıcecem
sporumu bılıyorsunuz merdıven maceram
akamda kayısılı form cayımı ıcecegım
Geçmiş olsun hafif kapat akşamı iyi olursun inşallah:)midem kötü ya, akşam yemeğimi yoğurt ve çok az salatayla geçiştirecek gibiyim
kendımı eve zor attım ınan sadece suuuuuuuOlsun fena olmamış desene yap bi sade kahve bol su oh miss
bır bardaktan bısey olmazAferin erken kapatmanda güzel ama form çayı içmesene sütüne geçer menun güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?