Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ha yok ya ben birakmam

Hayırda bir araya geldip dedikodu yapmayı planlayan siz fena olan ben nasıl oluyor bu iş
Canim sende babaannem gibi yap kizzz kadini annemin ilk evlendigi yillar turkcesi azmis annemle eltiler ver yansin yaparlar aksam olunca birbirlerine girerlermis hemen babaannemi şahit göstererek demi anne dediklerinde ben anlamiyorrr sizi hiçbir şeyyy anlamiyooor ben dermis annemde buruşuğa bak sennn demiş babaannemin acayip yas takintisi oldugunu bilen annem ordan vurmus turkce biliyormu bakalim diye test etmis birgun kadin kutttt bayili vermiş yaaa oracıkdaaaa

kızlaaar yorgunluktan oldum bı markete gıdıyım dedım yarım saat yurudum bu cok guzel hıc abur cubur almadım bu da super..bınaya gırdım elektrıkler yok ve ben 9. katta oturuyorum asansor calısmıyor elımde 3 poset bır 5 kıloluk sut(kendıme organık sut buldum nilsub cum)sut olmasa bekleyecegım ama cıkmam lazım bır kat posetlerı cıkardım ındım tekrar bebek arabasıyla kızı cıkarttım 9 kat oldu bana 18 kat bugun bayaaaa spor yaptımm

Annene çekmişsin sende uyanık hatunlar

Olsun fena olmamış desene yap bi sade kahve bol su oh miss

Annene çekmişsin sende uyanık hatunlar
Evet anacugumun kiziyim bengercekden annemle cok benziyoruz birbirimize ablamla oglan kardesim sinsiiii gizliden is cevirirler ayni babam gibi annem ben en kucugumuz hakkimiz yensede ses etmeyiz hep olumlu bakariz hayati dolu dolu yasariz kin tutmaz o olayi orda kapatir yolumuza devam ederiz benim bir kucugumun henuz benzeri yok annecigimin evindeki copu bile kar zannettip alir degisik bir cinsss ustelik cokkk kincidir cocuklukdan kalma olaylarin bile kinini tutarhepimiz ayri teldeniz isteeee deluler ailesiiii etrafimizda en cokkk oyyy toplayip sevilen sahislar annem ben en kucugumuz her yasdan arkadas komsumuz hayranlarimiz var

Ya iyi de ilk 2 gun zaten tavuk, kofte, yogurt, peynir, yumurta var pek ekstra bisi yok ki..
Ben de haftaya ctesi tatile gidecegim 2 gunlugune ondan dedim yarin diye

Doğrudur biliyosun takım olarak bizde senin azmine ve neşene hayranız

o zaman nota almıyoruz yaşasınnnnn

Ya iyi de ilk 2 gun zaten tavuk, kofte, yogurt, peynir, yumurta var pek ekstra bisi yok ki..
Ben de haftaya ctesi tatile gidecegim 2 gunlugune ondan dedim yarin diye
Ay şekerim evde kıymam yok burdada bulunmuyor çarşıda kasaptan alıcam simit olmuyor çarşıdan alıp buzluğa atıcam 2. gun öğlen için yaaa küçük yerde yaşamanın dezavantajı :)

menum toplight morordek inatettimolacak nilsub
sabah
ıkı dılım cavdar ekmegı arası yarım domates ve 1 kk kadar beyaz peynırden yapılmıs yagsız tost
1 kupa cay

ogle
bır kase sulu kofte (suyu yok)

aksam
bır kase yesıllık salatası
bır haslanmıs tavuk baget
bır kase tavuk suyuyla yapılmıs kesme corba

2 lıtre su ıctım dahada ıcecem
sporumu bılıyorsunuz merdıven maceram
akamda kayısılı form cayımı ıcecegım

Aferin erken kapatmanda güzel ama form çayı içmesene sütüne geçer menun güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…