- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.281
tebrik ederim canım :)Ben geldiiiimmm kv dem tasıncak herşeyini toparladı takılıyorus yeme içme hak getire
Netimm geldiiiii
Tartıyı çıkarttırdımm kolideeeen sabit değilmişiiiim vermişiiiim
Onun tartısın göre tabisi
organik diye diye oğlanı aç bırakmışsın çöp gibi kalmış çocukcağızsen öyle san
hadi gözün aydın o zaman yeni ortinBen geldiiiimmm kv dem tasıncak herşeyini toparladı takılıyorus yeme içme hak getire
Netimm geldiiiii
Tartıyı çıkarttırdımm kolideeeen sabit değilmişiiiim vermişiiiim
Onun tartısın göre tabisi
2 kilo muuuu naptın seeeeen önünde saygıyla eğiliyoruuuuummmşaka gibi yaaaaaaaaaa
pazartesi 77,6 plan kilom bu sabah 75,6 olarak 6 günde 2 kilo verip tarihe geçiyorum cumaya 72 leri görücem
ve yeni hedefim kurban bayramına 65 küsurlu rakamlar
sağlıklı şekerim bizim gibi dombilimi olsun topik köşelerinde diyet mi yapsın motivasyonmu arasın ...organik diye diye oğlanı aç bırakmışsın çöp gibi kalmış çocukcağız
şımartmasaydın yaaaa2 kilo muuuu naptın seeeeen önünde saygıyla eğiliyoruuuuummm
öhöhhmmmmm sağolun efenim2 kilo muuuu naptın seeeeen önünde saygıyla eğiliyoruuuuummm
çok damardan girdinsağlıklı şekerim bizim gibi dombilimi olsun topik köşelerinde diyet mi yapsın motivasyonmu arasın ...
böylede yazınca amma acınacak halimiz varmış vallahi
Evvet canım öyleymiş şimdi okudum geçmişi sana da yenirakibenle Booool kilo vermelerhadi gözün aydın o zaman yeni ortinparkbyull
kıskanççççççççççççççççççççç........... sen kaçsın söyle bakalımşımartmasaydın yaaaa
öncelike geçmiş olsun canım sonra gözün aydın,çocukla bilgisayardan girmek çok zor oluyor onun için ben hep telden giriyorumİyi geceler hanımlar dedemin yanına hastane ye gittik uyutuluyor du uyandirmislar tedavi ye baslayacaklarmis inşallah bol şifa verir Rabbim..bu arada telefonum geldi
hepimize canım ya :)Evvet canım öyleymiş şimdi okudum geçmişi sana da yenirakibenle Booool kilo vermeler
Şeeeeyyyy fakat moral bozmak gibi olmasında senden zayıf olarak ayrılıyorum rakibinin sendeeen74.8 im şimdiiiiiöhöhhmmmmm sağolun efenim
tatlım gördün mü bu sabah kaç çıktımöncelike geçmiş olsun canım sonra gözün aydın,çocukla bilgisayardan girmek çok zor oluyor onun için ben hep telden giriyorum
hahahaha ben yarın sabah seni geçmiş olucam kime havan bacımŞeeeeyyyy fakat moral bozmak gibi olmasında senden zayıf olarak ayrılıyorum rakibinin sendeeen74.8 im şimdiiiiir
Neyseeee çalış çalış az,kaldı yetişeceksin bene
Evet canım kv deneyim taşınacak ta bekliyoruuuusssgünaydın canım naber hala kv misiniz?
öhümm böhümmm 78 civarıkıskanççççççççççççççççççççç........... sen kaçsın söyle bakalım
niye olmasın moral bozmak gibi olsun tabiiiiŞeeeeyyyy fakat moral bozmak gibi olmasında senden zayıf olarak ayrılıyorum rakibinin sendeeen74.8 im şimdiiiiir
Neyseeee çalış çalış az,kaldı yetişeceksin bene
yok anacım yok moralimi bozamaz yarın ben ona yetişmiş olucam hatunun haberi yokniye olmasın moral bozmak gibi olsun tabiiiihah şöyle önünde eğilmeler felan olmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?