- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.301
hahahaha ben yarın sabah seni geçmiş olucam kime havan bacım
2 gündür her sabah -1 oluyorum bacım dün sabahki bildirim kilom 76,6 bu sabah 75,6 çatlayınBeni bak beniiiii ne yemiyon ne içmiyon de bakiiiiimmm çabuuuuuk
helal olsun oradaki eğitim sistemime, Türkiye'de sınıflar zaten kalabalık bu olayla daha da dolmuş olacak bazı yerlerde sınıf mevcutları 40 45 kişiyi bulut artık. maalesef güzel ülkemin eğitim sistemi hiççç iyi değil.Ortağım @denhizx nerelerdesin ayolll senle hep ortak oluyoz birlikde mezun olcaz inşaallahkız sonracıma kaynım olsaydı keşkeee here elti olurduk rakip olurduk daha fazla başarı elde ederdik abovvvvv avrupada fırtınalar estirirdikkkk ne kadanda güzel olurdu ayyy bugün yarın oruçluyum aslına bakarsanızda kaçamak yapmıyorum hafta içidemi tutsam o zamanda metabolizmam çalışmıyor su aygırı gibi içtiğim su bile midemde duruyor kiloda sabit çıkıy neyse borçlarımı hafta sonu verip hafta içi full çalışayım ben
koz gözümü açar açmaz kilonu merak edip tele girdim o ne sonuç öyle! maşallah. desene Nilgün sahalara geri döndü
gidip spor yapıyım olmıycak böyle2 gündür her sabah -1 oluyorum bacım dün sabahki bildirim kilom 76,6 bu sabah 75,6 çatlayın
sağol canım benimkoz gözümü açar açmaz kilonu merak edip tele girdim o ne sonuç öyle! maşallah. desene Nilgün sahalara geri döndü
ödem mödem ben tartıdaki rakama bakarım ki regl de olucam bu günlerde çatlaaaaaaaaaaaa
takımın üzerinden şu ölü toprağını attık ya çok şükür hepimiz döndük sahalar ona göre herkes istediği kıyafeti giymek için 2 kat çabalıcakkoz gözümü açar açmaz kilonu merak edip tele girdim o ne sonuç öyle! maşallah. desene Nilgün sahalara geri döndü
Kız bırak sevinsin accık koşsa takla am atsa bana yetişemiycekşımartmasaydın yaaaa
kız yarın sabah tartılıp yazıyosun bende yazıcam baklım sonuç neKız bırak sevinsin accık koşsa takla am atsa bana yetişemiycek
sen niye izne ayrılmıştın canım ya.....gidip spor yapıyım olmıycak böyle
hahahahah ters takla bile atar bu sana yetişcem diyeKız bırak sevinsin accık koşsa takla am atsa bana yetişemiycek
anam insan bu kadar da kıskanç mı olur hahaha tabi yemedi dimi
Canım cepa nın yakınlarında oturuyorum. bu arada kahveyi de Kayseri'den aldım Can'ım. Ankara'da nerede satılıyor hiç bilmiyorumiyi geceler kizlar nilgunum tebrik ederim sabahi bende merak efiyorum
M melampusefe canim kiz ankarada nerdesin merak ettim ozelden yazsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?