- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.261
sağolun kaptanım size yetişiyorum ona göreiyi geceler kizlar nilgunum tebrik ederim sabahi bende merak efiyorum
@melampusefe canim kiz ankarada nerdesin merak ettim ozelden yazsana
nasıl verdin kız sırrın neeeeee,hemen istiyorumm o sırrıııışaka gibi yaaaaaaaaaa
pazartesi 77,6 plan kilom bu sabah 75,6 olarak 6 günde 2 kilo verip tarihe geçiyorum cumaya 72 leri görücem
ve yeni hedefim kurban bayramına 65 küsurlu rakamlar
yok öyle arada gelene hep gelene vericem sırrımınasıl verdin kız sırrın neeeeee,hemen istiyorumm o sırrıııı
izine çıkmıştım ama ben kendi takımıma da yazmamıştım bişeyyok öyle arada gelene hep gelene vericem sırrımı
beni boşlamıcaktın beni hafifemi aldın neizine çıkmıştım ama ben kendi takımıma da yazmamıştım bişey
neyyyy 80 kiloluk kadını ben nasıl hafife alayımbeni boşlamıcaktın beni hafifemi aldın ne
ben daha kahvaltı yapmadım aynılarını yapıp yiyim bende :)Eki Görüntüle 1861169
Sabah 05.30 kalktım işlerimi bitirdim kahvaltımı hazırladım siz daha uyuyun tembeller
hahaaa gül sen gül yarın 74 kilo olucam sonrada ben sana gülerimneyyyy 80 kiloluk kadını ben nasıl hafife alayım
sen benim menüleri takibe al canımben daha kahvaltı yapmadım aynılarını yapıp yiyim bende :)
günaydın canım naber hala kv misiniz?Günaydıııınnnn günaydıııınn çıtırcıklaaaaarrr
hahaaa gül sen gül yarın 74 kilo olucam sonrada ben sana gülerim
günaydın canım :)Günaydıııınnnn günaydıııınn çıtırcıklaaaaarrr
sendeki organik şeyleri nerden bulacam ben pöffff :/sen benim menüleri takibe al canım
öyle şekerim lor peynirini ben yaptım yumurtalar kümesten biberle salatalık bahçeden bir domates pazardan ekmek fırındansendeki organik şeyleri nerden bulacam ben pöffff :/
marketlerdeki de organik ne hava atıyonöyle şekerim lor peynirini ben yaptım yumurtalar kümesten biberle salatalık bahçeden bir domates pazardan ekmek fırındankahvaltımın %80 el yapımı
sen öyle sanmarketlerdeki de organik ne hava atıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?