- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.241
Eneeeemmm sen benimi takip ediyonsavurgan arkadan okuya okuya geliyo kız gecenin bir yarısı değilmi orda yat uyu:)
Hahaaa tabi ediyom ben etmesem kim etcek dikkat li olun yakında evlerede baskın yapıcamEneeeemmm sen benimi takip ediyonoruç tutucam yaaa sahura kalktım ben bikerem hazır kalkmışken namazıda kılıcam taaaammmıı
Gece kaçamak yapmadıysan inersin dont panic
Kız ne kaçamağı ikindide saat 17.00kapadım dükkanı yaaaaaaGece kaçamak yapmadıysan inersin dont panicemme azıcık şunun uçundan bi lokmadan birşey olmaz deyip kimseler görmeden yediysen artı gelirsin diyeyim
Sağol tatlım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşaallah aminnnHahaaa tabi ediyom ben etmesem kim etcek dikkat li olun yakında evlerede baskın yapıcam
Allah kabul etsin canım
Çok Güzelmiş Canımbizim burada açık hava sinema var oğluşumun şimdi Oray'a götürüyorum kızlar
Allah Kabul Etsin tatlimEneeeemmm sen benimi takip ediyonoruç tutucam yaaa sahura kalktım ben bikerem hazır kalkmışken namazıda kılıcam taaaammmıı
Sağol canım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin aminnnÇok Güzelmiş Canım
Allah Kabul Etsin tatlim
Dedene rabbim acil şifalar versinİyi geceler hanımlar dedemin yanına hastane ye gittik uyutuluyor du uyandirmislar tedavi ye baslayacaklarmis inşallah bol şifa verir Rabbim..bu arada telefonum geldi
oooooooooooo menü güzel horon daha güzelMenuyude yazayimm
morordek nilsub
Sabah
Yarim simit
2dl salam
1haslanmis.yumurta
Domates salatalik cay
Ara
Sade turk kahvesi
Ogle aksam saat 5te
Ogun sayilmaz ama 1bardak ayran ictim dugune hazirlandik sonra
Su 3ltyi gecmistir
Spor çılgın horon ve oyun havasi allah ne verdiyse.. 3saatlik hareket rahat vardir
adamlar demesin bu manyak kim niye dolabımıza saldırdıSağol tatlım rabbim hepimizin dualarını ibadetlerini kabul etsin inşaallah aminnngel kız kuşhan kampı kur hatta tüm dolablarıda boşalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?