- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.481
3hafta üst üste yenildiler daha ne olsun yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabıGeçen sefer ne oldu ki ?
Kızlar yemeğimi yedim yürüyüşe çıktım geldim hemen tartıldım75.8 vücudum kendi kendini öğütmeye başladı sanırsam4 .takım canım :)
Evet bu cadı bize geldi sonra 4. takıma kaçtı4 .takım canım :)
Çabuk bitir ortini kıskanmaktan çatladı bu hatunlar gelde kurtar beniKizlar ütü günü bugun isleri bitireyim gelicem aklimdasiniz
alla alla, allah allla ,allla allah ,allla alllahKızlar yemeğimi yedim yürüyüşe çıktım geldim hemen tartıldım75.8 vücudum kendi kendini öğütmeye başladı sanırsam
her öğün yumurta yemişsin ama kolesterol tavan yapmasınHatunlar menüm
morordek inatettimolacak
Sabah 2kayısı 1yk lor
Kahvaltı keten tohumlu domates salatası 2haş yumurta 1yk lor 2dtbe şekersiz çay
Ara sade turk kahvesi
Öğle sebzeli omlet 1bardak ayran 1salatalık
Ara sade turk kahvesi 2kayısı 1hurma
Akşam sebzeli omlet
Su 2lt
Ödem çayı 1lt
Spor 40 dk yürüyüş
Omletimde 2yumurta 1 domates 1biber 1kk peynir vardı tuzsuz ve yağsız yaptım:)
kaçmadım dönüş yaptım diyelimEvet bu cadı bize geldi sonra 4. takıma kaçtı
Hadi canım miss gibi protein oldu sabaha 74 beni bekliyor cuma bildirimin kaç senin :)her öğün yumurta yemişsin ama kolesterol tavan yapmasın
izinliydim bildiri yapmadım ,tartılmadım 78 civarıydı ama 78.6 felan heraldeHadi canım miss gibi protein oldu sabaha 74 beni bekliyor cuma bildirimin kaç senin :)
Cumaya hedefin kaç?izinliydim bildiri yapmadım ,tartılmadım 78 civarıydı ama 78.6 felan heralde
Hiç öyle sorunlarım yok yumurtalarım totoda tavaya ondan galiba
76.6 istiyorum nasıl :)Cumaya hedefin kaç?
Nerde dedi hemde ne fit bi görsen çatlarsın kız taş taş hatun gerçek yani şaka sanma
Aaa aslında iyi olur ama cidden bu kez de yenilirsek artık takımı kapatıp gidelim yanikızlar bakın ne diycem hani bizim kuyruk acımız vardı ya 4. takımla, bu hafta yarışsak mı onlarla, herkes çok iyi gidiyorkenmorordek
Tabi ki fitim, sor herkese
benim profilde dedi. hadiya görmek istiyoreeeeee çatlamak istiyoreeeeNerde dedi hemde ne fit bi görsen çatlarsın kız taş taş hatun gerçek yani şaka sanma
Bence güzelde sen yapıcanmı o rakamı ben en kotu ihtimal 73 kusurlu rakamlarda olmak istiyorum76.6 istiyorum nasıl :)
stepper da yapabildiğim kadar yaparsam olur diye düşünüyorumBence güzelde sen yapıcanmı o rakamı ben en kotu ihtimal 73 kusurlu rakamlarda olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?