- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.581
dün çok saçma sapan yediğimi biliyorum da bir günlük oldu artık, sabah ki değil de akşamki menüm mecburi idi. neyse efendim dün pazarıma gittim dolu dolu yeşilliklerimi aldım veeee bol salatalı bir hafta -1 kilolu bir cuma bildirimi beni bekler artıkbazen aşırı kesiyorsunuz bir düzen oturt kendine senin hem pro hem karbo alman lazım ve 3,5 lt saf su nedenmi hava sıcak z
olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzz saldırmayın arkadaşım daha bir akşam önce cips bisküvi yedin hıhhh al cezanı yap paşa paşa
valla tatlım o karışım çok etkili bence de ay çocukluğun güzel geçmiş anlaşılan ne mutlu
nazarımıza mı geldi ödemi mi kalmadı artık bilemembenim nazarıma geldi kızcağızzz
ya da bayağı kilo verdi bizi cumaya şok etmeye çalışıyornazarımıza mı geldi ödemi mi kalmadı artık bilemem
yok yokkk olsa ne hava basardı bizeya da bayağı kilo verdi bizi cumaya şok etmeye çalışıyor
önce seni sonra kendimi sonra gruptaki herkesi vuracamhadi dayanamıcam yazayım bari
evet evet son dakika 75,2 -400 geldim bu sabah kızlar
amannn yazma kız yazardan rezil olursun bak hedefini tutturamamış diye dilimize dolanırsınhakkımda baya baya atıp tutmtşsunuz çokda güzel bir rakam gördüm ama yarın toplam yazıcam çatlayında patlayın
çocuklar uyandı birazdan gelirim
ha ha ha geçen pazartesiden beri -3,400 çatlayında patlayınyok yokkk olsa ne hava basardı bize
kıskançamannn yazma kız yazardan rezil olursun bak hedefini tutturamamış diye dilimize dolanırsın
toplama bakıncahadi dayanamıcam yazayım bari
evet evet son dakika 75,2 -400 geldim bu sabah kızlar
gidiyimde bi tartılıyım ,çok tırsıyorummmkıskançyarın sizin bildirimleride görcezzzzzzzzzzzzzzz benimki 74 olur kesin herkes kendine baksın
kim susmuş ,kim susturmuş,nereye susturuyomuşne oldu herkes sus pus oldu
bir gün önce -1,100 bugun -400 azmı kızzzzzzzzzzzztoplama bakıncaama dünkü havana bakınca da
gitte tartıl bakemkim susmuş ,kim susturmuş,nereye susturuyomuş
ben de gidip tartılmak istiyorum ama benim bıdık yanımda tüm engelleri geçip yataktan inmek daha doğrusu düşmek istiyor. kalkınca tartılayım. dün o kadar kötü bir menüm olmuş olsa da ben yine de vermişimdir. yaşasınnn emzirmekgidiyimde bi tartılıyım ,çok tırsıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?