Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim cakal ortim pro günü yapiyo caktirmadan caktirmadan yarin eksi görürsun o kadar ödem atici takviyeyle de ama yarindan sonra bu kadar agir pro lu ayarlama tatlim menünu olar mi?? Sen lazimsin bize kendine iyi bak seker

İyi akşamlar kızlar bende menümü paylaşayım nilsub morordek inatettimolacak toplight savurgan
Sabah:1 dl t.b.e. +2 adet yağda yumurta+yarım kk peynir+5 zeytin
Öğle:yarım kıymalı pide+1 bardak ayran (cenaze evinde olduğumdan mecbur pide yedim)
Akşam: 1 tabak salata+2 kk peynirli
Su:3lt
Spor: 3 mile leslie

yok canım ya çokda fena değil menün öğleni akşam telafi etmişsin mecburi bir durummuş ceza alırsın

haha bana pro yapıyor diyene bak hiçbirşey yememiş

Selamun hellooo hanimlaaaa
Sanırım yeni bir rakibem var ikide uyarım oh maşallah ne vakit silinir ki
Ben hemen dünkü menüm yazayım...@kollontai nilsub morordek toplight inatettimolacak daha etiketlenecek adam kaldımı

Sabah kahvaltı..
İki dilim tb ekmeği arası sandviç
Şekersiz çay
Öğlen..
Zeytinyağlı taze fasulye
Bir dilim tb ekmeği
Akşam
Izgara tavuk pirzola
Yoğurt

Bugünkü menümude yazayım yarın goremezseniz sormayın
Sabah..
İki yumurta zeytinyağında kirdim
Bir salatalık havuç içi kadar kömbe
Öğlen ..
Bir tane kuşbaşılı cantik (Bursada pidenin küçüğüne cantik diyorlar)
Akşam..karışık ızgara

Bu iki günün muhasebesi bol bol su....
Opuyoreeeee cumlenizi..

Birde ben gene uyarımı yapayım Atarlı matarlı demeyin sonra

Kocam polis benim babamlarda rütbeli
Bu aralar sabaha kadar görevde olan bir eşim dış çıkartan huysuz mu huysuz bir oğlum var..
Gurbette yalnız yaşıyorum ve kndimde son dönemden oturu yoğun mesai yapıyorum..
Anlayışımıza sığınarak her gün menüsü bildirecegimi beyan eder ellerinizden gözlerinizden öperim

Bastaki sorulardan baslayayim canim..menüleri ordeke bana nilgun ablaya etiketlesen yeter uyarilari ordek gunluk cezalari biz yazicaz..
Menuye gelicek olursak kendince bi duzenin var ama karbonhidratlarin hala azaltilmali diye dusunuyorum ben..mesela gunluk 1ogun ekmek izin cer kendine.pide olmasin mesela gibi..spor goremedim hareket etmeye firsatin var mi bilemiyorum..bunlar tabiiki hep sana fayda saglar
Musaade konusuna gelince de nasil bi yol izleyelim senin icin canim ne oneriyosun sen?? Farkindyim yogun bi hayatin var allah yardimcin olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…