- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.601
şaka bir yana aferin kız sana. bu hafta başka bir Nilgün gördümbir gün önce -1,100 bugun -400 azmı kızzzzzzzzzzzz
yeneceğim yazıyomuş ,yiyeceğim diye okudum
hep benim sayemde gaza geldi ,benimde emeğim var onda beni unutmayın ,benide övünş
şaka bir yana aferin kız sana. bu hafta başka bir Nilgün gördüm
bundan sonra böyle yok ilk başladığım zamanlardada güzel kilo verdim ama böbreklerim tutunca 2 ay ara verdim vermeseydim 60 lı rkamlarda olurdum şimdiyeş
şaka bir yana aferin kız sana. bu hafta başka bir Nilgün gördüm
seni 4. takımdan bizim takıma transfer edelim bencehep benim sayemde gaza geldi ,benimde emeğim var onda beni unutmayın ,benide övün
kendini de doyurmada bak o kadar hava bastın yanihaydin ben çocukları doyurucam
Ay alemsin canım yaaKızzz nilsub indianlı bi kadın var bozuk aksanıyla akşam yağ yakmak istiyorsanız mutlaka yoğurt yulaf kepeği keten tohumunu karıştırıp yiyindiyorrr demekki gacııııı işi çözmüşşş her videosunu inceledim bu 3 lüyü ya sabah kahvaltısına yada bi öğüne sıkıştırmışşş bende yapayım bari deee deee işte ne zaman şu keten tohumunu yesem eskiden olan evi süpürdüğümüz süpürge gibi bi tat aklıma geliyor onun tadına nerden biliyorsun derseniz rahmetli annemin babası dedemin kocaman tarlalarının her yerine ekerdi sonra onları satardı şeyyy ordan tatmış olabilirim rahmetli benden çok çekmiştir hee ayçiçeklerini kopardığım yetmiyor gibi bide öğretmene hediye diye götürürdüm ondan sonracıma domates toplamak için sepet verirlerdi elime topladığım her domatesi ısırır sepete ters çevirirdim boşaltmaya gelince işçiler amanın amca bu ısırıklı dediklerinde nerde o esra cadısı derdi dedemm ney günlerdiii bee birdaha dedemi görecekmiyim acaba bir rüyaydı sanki uyandım sonsuza denk bitti
nedenseni 4. takımdan bizim takıma transfer edelim bence
afiyet olsun canım :)bende kahvaltıyı hazırlayayım kızlar. öpüldünüz
günaydın canım, bence sen Nilgün ün beşi bir yerde çayını dene. etkiler diye düşünüyorum. ve bu hafta senden çok güzel sonuç bekliyorum. 70 de sabit kaldın ne zamandır. ben de 1 ay sabit kaldım 70 de hoppp 68 kiloya düştüm birden. Hadi bakem bi atılım yap sendeAy alemsin canım yaademekki çocukken baya afacandın.Keten tohumu bende bi ara alıp denesem iyi olacak bide biri yapıyordu burda yoğurt,zencefil ,zerdeçal filan karıştırıp.Bende yazılan her karışıma özenip yapmayanlardanım
biz sevdik seni böyle, gel gel
Yalnız karikatürden çok sana güldümyeneceğim yazıyomuş ,yiyeceğim diye okudum
ohooo ben kahvaltımı yaptım 2.kere acıktımYalnız karikatürden çok sana güldümkalk kalk kahvaltını yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?