Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

parkbyull nilsub toplight morordek sevgili rakibem işte ilk Menüm
Yazıp uyuycam çok çok yorgunuuuum
Sabah;
Yarım simit
Peynir
Domates salatalık
Bi.çatal reçel
Ara bir incir

Öğle
Yarım çiğ köfte dürüm

Akşam
Yarım kase çorba
2 kaşıkfasulye
2 kaşık yaz türlüsü
Yarım dilim ekmek
2 incir
Köyden taze incir geldi bugün sütün azaldı incir ye incir gazıyla yedim valla;(
Pişmanlığım değilim çünkü gerçekten sütüm azalıyor ne yapsam bilemedim ((

Ben de tam yaziyodum cezayi nerde menu diye neyseee yirttin.. cigkofte durum olmamis canim..emzirdigin icin menune pek bisey diyemiyorum daha tecrubeli olanlarımız yorum yazar sana..sütün icin de ne desem.bilmiyorum gercekten.. suyunu ve sporunu da ekle canim..menuyu biraz düzenleyip spor eklersek cok guzel sonuclar alırsın

kızlar bugünkü menüm morordek inatettimolacak nilsub
kahvaltı domate salatalık sahanda sucuklu yumurta yarım simit çok az tahinli çörek tel peynir
öğle 1 dondurma
akşam domates salatalık ezme çeyrek gözleme
su 2 litre
kayınvalidedeydik kahvaltı tarzıyla geçiştirdik gözleme yemesem iyiydi ama bu sefer başka şeylere saldıracaktım

Canim hic olmamis bugunku menu spor da goremedim.. sabah hadi sucuklu yumurta çörek ve simit neee?? Bu simit isi benden cikti sanirim ama cuma gunu kendime göre yüzdem iyi gelince tek seferlik ödül gibi vermiştim onu kendime tartidan sonra.. dikkatli tuketin siz lutfen hatta ödül kategorisine alalim biz bu simit arkadasi
Sabahi katlettikten sonra dondurma gelmis ciss listesinde.
Aksma da gözleme yapistirilmisss
Aman ya rabbi olmus menü yanii..
Kilo kaybetmenn zora girer bence boyle canim..umarim duzgun bi tarzda uyarmisimdir seni.. kendi yonetiminizi saglamaniz en kalici çözüm bence..
Akşama menüyü buraya yazmak pek bisey ifade etmiyo temelde gun icinde yaninda degil kimse kimsenin agzini kapatsin yemesin diye

Son söylediklerim tum takima bi uyari niteliğindedir dikkatinize

Menulere ceza isini de bi listemiz olsun diye konustuk kendi aramizda..yani belirleyelim onceden yani spor yoksa ?? Kacamak varsa ?? Menuyu yazmadiysa katılım azsa??
Onu netlestirelim yazilacal cezalar bilginize..
Biz morordek ve nilsub la konusalim bi daha size gunahlarin bedelini soyleriz

Bu arada bugunun eksik menüsü yok ben kontrol ettim kizlar.yazdi herkes menusunu
Bi de ordekim Ozaly hala yok piyasada onu mezun ettik mi bu hafta kesinlesti mi??

Kiz N nilsun sen gündüz nobetlerini ben gece nobetlerini aliyorum anlasilan ne kadan da uyumlu bi ikiliyiz yoklugumuzda tamamlıyoruz birbirimizi
Misal ikimizin de en büyük zevki kimsecikler yokken deli gibi kendi kendimize konuşmak

Senin uykunun bitmesine ceyrek kala bende yatagima suzuleyim ufak ufak..son rüyasını goruyodur hatun simdi

Hadi kactim ben de..o cisslari gormeyeyim yarin pazar kahvaltisi diye cikmayin yoldan pazartesi kilo bildirimi alicaz ona gore

Kızzz nilsub indianlı bi kadın var bozuk aksanıyla akşam yağ yakmak istiyorsanız mutlaka yoğurt yulaf kepeği keten tohumunu karıştırıp yiyin diyorrr demekki gacııııı işi çözmüşşşher videosunu inceledim bu 3 lüyü ya sabah kahvaltısına yada bi öğüne sıkıştırmışşş bende yapayım barideee deee işte ne zaman şu keten tohumunu yesem eskiden olan evi süpürdüğümüz süpürge gibi bi tat aklıma geliyor onun tadına nerden biliyorsun derseniz rahmetli annemin babası dedemin kocaman tarlalarının her yerine ekerdi sonra onları satardı şeyyy ordan tatmış olabilirimrahmetli benden çok çekmiştir hee ayçiçeklerini kopardığım yetmiyor gibi bide öğretmene hediye diye götürürdümondan sonracıma domates toplamak için sepet verirlerdi elime topladığım her domatesi ısırır sepete ters çevirirdim boşaltmaya gelince işçiler amanın amca bu ısırıklı dediklerinde nerde o esra cadısı derdi dedemmney günlerdiii bee birdaha dedemi görecekmiyim acaba bir rüyaydı sanki uyandım sonsuza denk bitti

bazen aşırı kesiyorsunuz bir düzen oturt kendine senin hem pro hem karbo alman lazım ve 3,5 lt saf su nedenmi hava sıcak z
olmazzzzzzzzzz olamazzzzzzzzzzzzzzz saldırmayın arkadaşım daha bir akşam önce cips bisküvi yedin hıhhh al cezanı yap paşa paşa
valla tatlım o karışım çok etkili bence de ay çocukluğun güzel geçmiş anlaşılan ne mutlu

sizi gidi akşam yatmaz sabah kalkmazlar uyanın
deli gibin kendi kendime konuşturuyonuz beni işlerimi yaptın tartılıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…