- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.641
Ne alcan kiz alisverisde ben her cikmaya luzumsuz ne var ne yok aliyorumben gezmelere gidiyorum Can'ım, alışveriş yapacağız. akşama görüşürüz
Kizz puding masum bebek pudingcanım akşamın güzel puding olmayaydı balık fazlada ızgara bir sorun olmazdı al cezanı yap paşa paşa
girme sende araya alemsinNe alcan kiz alisverisde ben her cikmaya luzumsuz ne var ne yok aliyorumhele birgun millet saldirmis avustralyada hatun kalmamiscasina buyuk markette bir reyon cilginca gaciii kayniyor ne oluyor orda diye bakmaya girdim kasada birsuru tayt esorfman vardi elimde o gazla almisda almisim bide bedenleri bana cocuguma uysaydi iyi olcakdi neyse giderken valize koyarim hediye gotururum yalniz eve gelince gordum torbami yirtmislar pis gacilarrr hadi torbami yirttiniz anladimda elimden ne istediniz tirnak izleri doluydu elim
masum falan anlamam bebek memek olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzKizz puding masum bebek pudingbebekler icin olan kavanoz neyse ulennnn verim cezami yaparim ben
Yaaa duramıyorum kuzu burda clearance deniliyor mesala kızıma ilk çıkdığı hafta $50 dolara aldığım pantalon 2-3 hafta sonra bi bakmışsın $15-20 dolargirme sende araya alemsin
Kadın heryerde kadın desene ....Yaaa duramıyorum kuzu burda clearance deniliyor mesala kızıma ilk çıkdığı hafta $50 dolara aldığım pantalon 2-3 hafta sonra bi bakmışsın $15-20 dolarsonra nasıl üzülüyorum bende clearance de ne bulursam alıyorum işime yarayacak bak geçen bir sürü tırnak aldım hemde $1 dolara normalde $12 yada $7 dolar tırnaklar sonra kız öğrencilerime verdim uçtular sevinçdenn
Bende eve alıyorum koliyle türk marketinden valla benim kız su niyetine içiyor baş edemiyorum fare gibiSade maden suyu içiyorum
İçsin kız sade olanları çok sağlıklı benimkilerde çok içer bende diyete başlayınca alıştım ama günde yarım lt geçilmemeliymişBende eve alıyorum koliyle türk marketinden valla benim kız su niyetine içiyor baş edemiyorum fare gibinerden nasıl alıp açtığı belli değil su içmiyor onu içiyor bütün gün markette uzak he denilmeye gidilmiyor bende alsam iyi olcak cadım okuldayken dolabın içine saklayım
Çalış çalış kalori yakarsınKizlar tum aile bahcedeyiz bugun..eve gecince yazarim ben nilguncum sana emanet buralar
yok canım ya erken uyanıyorum nedenseniye erken kalkıyon kız sen çalışıyomusun yoksa
AynenKadın heryerde kadın desene ....
ne yaptın akşama ?nereye gittiniz kızlar kimse yok neyse bende akşam yemeklerimi hazırlayayım toplaşınca gelirim
Ay benim eşim indirimdeki hiç birşeyi kaçırmaz toplar gelirAynenyalnız eşim hiçbirşey almaz geçen diyorum bak türk çikolataları düşmüş normalde çok pahalı oluyor şimdi sen diyettesin bende onu yemem çoçuğa zaten vermiyoruz senin diyet bitince alırım beraber yeriz diyor tamam dedim sonra gece lambası düşmüş bak buda çok ucuz dedim niye ucuz kesin yere düşürmüşlerdir kesikdir bu boşver yarın ben alırım başka yerden dedi ne desem almıyor hep sebebi var adamın erkikkkk olmak lazımmış demekki
Hadi ben kalkıyorum çocuklar uyurken işlerimi yapıyorum çok iyi oluyor sonra hem burayla hem çocuklarla rahat ilgileniyorum ondan erken kalkıyorum yoksa 11kadar uyurumyok canım ya erken uyanıyorum nedense
Valla bende tam emin olmadığımdan vermiyorum daha 5 yaşında gerçi vermesem ne olur o zaten içiyor açaçaklada açmasını biliyor cadııı rahat 5 küçük cam şişe içiyor birgünde bıraksam komple içerİçsin kız sade olanları çok sağlıklı benimkilerde çok içer bende diyete başlayınca alıştım ama günde yarım lt geçilmemeliymiş
''kafa mı bozma al diyosam alacaksın be adam'' deseydinAynenyalnız eşim hiçbirşey almaz geçen diyorum bak türk çikolataları düşmüş normalde çok pahalı oluyor şimdi sen diyettesin bende onu yemem çoçuğa zaten vermiyoruz senin diyet bitince alırım beraber yeriz diyor tamam dedim sonra gece lambası düşmüş bak buda çok ucuz dedim niye ucuz kesin yere düşürmüşlerdir kesikdir bu boşver yarın ben alırım başka yerden dedi ne desem almıyor hep sebebi var adamın erkikkkk olmak lazımmış demekki
Yok kız benim adamın bazen manyaklığı tutuyor bide bağırır fırlatır falan komple rezil olurum cümle aleme''kafa mı bozma al diyosam alacaksın be adam'' deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?