Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben gezmelere gidiyorum Can'ım, alışveriş yapacağız. akşama görüşürüz
Ne alcan kiz alisverisde ben her cikmaya luzumsuz ne var ne yok aliyorum hele birgun millet saldirmis avustralyada hatun kalmamiscasina buyuk markette bir reyon cilginca gaciii kayniyor ne oluyor orda diye bakmaya girdim kasada birsuru tayt esorfman vardi elimde o gazla almisda almisim bide bedenleri bana cocuguma uysaydi iyi olcakdi neyse giderken valize koyarim hediye gotururum yalniz eve gelince gordum torbami yirtmislar pis gacilarrr hadi torbami yirttiniz anladimda elimden ne istediniz tirnak izleri doluydu elim

girme sende araya alemsin

girme sende araya alemsin
Yaaa duramıyorum kuzu burda clearance deniliyor mesala kızıma ilk çıkdığı hafta $50 dolara aldığım pantalon 2-3 hafta sonra bi bakmışsın $15-20 dolarsonra nasıl üzülüyorum bende clearance de ne bulursam alıyorum işime yarayacak bak geçen bir sürü tırnak aldım hemde $1 dolara normalde $12 yada $7 dolar tırnaklar sonra kız öğrencilerime verdim uçtular sevinçdenn

Kadın heryerde kadın desene ....

Sade maden suyu içiyorum
Bende eve alıyorum koliyle türk marketinden valla benim kız su niyetine içiyor baş edemiyorum fare gibi nerden nasıl alıp açtığı belli değil su içmiyor onu içiyor bütün gün markette uzak he denilmeye gidilmiyorbende alsam iyi olcak cadım okuldayken dolabın içine saklayım

İçsin kız sade olanları çok sağlıklı benimkilerde çok içer bende diyete başlayınca alıştım ama günde yarım lt geçilmemeliymiş

Kadın heryerde kadın desene ....
Aynen yalnız eşim hiçbirşey almaz geçen diyorum bak türk çikolataları düşmüş normalde çok pahalı oluyor şimdi sen diyettesin bende onu yemem çoçuğa zaten vermiyoruz senin diyet bitince alırım beraber yeriz diyor tamam dedim sonra gece lambası düşmüş bak buda çok ucuz dedim niye ucuz kesin yere düşürmüşlerdir kesikdir bu boşver yarın ben alırım başka yerden dedi ne desem almıyor hep sebebi var adamın erkikkkk olmak lazımmış demekki

Ay benim eşim indirimdeki hiç birşeyi kaçırmaz toplar gelir

İçsin kız sade olanları çok sağlıklı benimkilerde çok içer bende diyete başlayınca alıştım ama günde yarım lt geçilmemeliymiş
Valla bende tam emin olmadığımdan vermiyorum daha 5 yaşında gerçi vermesem ne olur o zaten içiyor açaçaklada açmasını biliyor cadııı rahat 5 küçük cam şişe içiyor birgünde bıraksam komple içer toplam 24 tane şişe bir koliii

''kafa mı bozma al diyosam alacaksın be adam'' deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…