- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #197.681
Aferin güzel tehditYukkkk kızzz o kadanda delüüü değilyok ısrar etmeme kızar hayır demişse evet dedirtmeye uğraşmam onu çileden çıkartır bak mesela birgün türkiyede kuzenin düğününe gittik buda hadi eve gidelim yeter bu kadar dedi bende biraz daha duralım az sonra bitcek dedim masadayız hee bende oynayanlara doğru yüzüm dönük kafayı bi çevirdim adam yok gittim bakdım hiçbirde yok kuzenim vardı sigara içiyordu dışarda ooo enişte çokdan gitti dedi bende mesaj attım şimdi geri dönüp beni almazsam bir daha kapımıza gelme diye bi gözüm kapıda bekliyorum bakdım paşa paşa gülerek geliyor bende güya çakdırmıyom niye geldinkiii yemedimi kızzz sabaha kadar alay ettim durdum bende az değilimdir yaneee
Kocamı yok kendi bilir dönmezseayyy çok şükür geri dönmüş :):)
ben olsam hiç tenezzül etmezdim mesaj atmaya giderdim annemin evine , beni döndürsün döndüre biliyosaKocamı yok kendi bilir dönmezse
Şu konuşmaları okuyunca anladım ki ya benim kocam melek ya ben o kadar fenayım ki adam kıpardayamıyorben olsam hiç tenezzül etmezdim mesaj atmaya giderdim annemin evine , beni döndürsün döndüre biliyosa
biz meleğiz onlar fena asılŞu konuşmaları okuyunca anladım ki ya benim kocam melek ya ben o kadar fenayım ki adam kıpardayamıyorvar bu işte bir iş
Ohoo o kadar geriden gelinir mine sorceniz çalıştığım yerden olsun....
Ohoo o kadar geriden gelinir mi
Aa ne kadar şaşırdım oysa ki cok düzenli kilo veriyordun ne oldu acaba?benim rejim ayarlarım bozuldu valla düzelemiyorum gene başladım bakalım bu kaçıncı bilmem gayrı.....
Aynen kendi kaybeder hiccc umrumda olmaz kendiside cok iyi bilir bir kere koparsa ipler bir daha bir araya gelmeyiz ben cok inatciyimdirKocamı yok kendi bilir dönmezse
Onuda yapardimda kuzu annemler ogrenirse babamla annem eve almaz sonra islerrr buyurde buyurrrben olsam hiç tenezzül etmezdim mesaj atmaya giderdim annemin evine , beni döndürsün döndüre biliyosa
Aa ne kadar şaşırdım oysa ki cok düzenli kilo veriyordun ne oldu acaba?
Oooo 65 gorunce aman bosver ye gitsin takiliyordur bende 62 dustummu aman yeter deyip 78.400 firladimAa ne kadar şaşırdım oysa ki cok düzenli kilo veriyordun ne oldu acaba?
yerden terliği al ve kendi doğru at yorma beni....
62'den 78'e nasıl fırladın?Oooo 65 gorunce aman bosver ye gitsin takiliyordur bende 62 dustummu aman yeter deyip 78.400 firladim3 sefer iki yil icinde 62 dustum daha oncesi zayiftim zaten neyse aman 62 oldum super oldum deyip aynalara bakip tasss taşşşş deyip gaza getirdim kendimi 78.400 lerde krizler gecirdim betusde aman 65 oldum fazla kilom yok nasil olsa diye umursamiyor
yerden terliği al ve kendi doğru at yorma beni....
Kiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedim
Daha terlik atmaya üseniyor, bi de kilo vericem diyor
62'den 78'e nasıl fırladın?İnsan kilo almaya basladıgını fark edince durdurur kendini.. Bak simdi de vermeye basladın az kaldı o kilolara, sonra sakın gene alayım deme haa
neden depresyona girdin canım ,çokta neşeli duruyosun hiç depresyona uygun bi tipin yok gibiKiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedimot gibi yasadim bu 2 yil icinde agir depresyon gecirdim rabbim bir daha yasatmasin insaallah cok kotu gunlerimdi hastaneyede vermislerde vermisler serum ilac igne mama bu ne is arkadas eve bi geldim okuze donmusum bide bizim komsu teyzenin kizida aynisini yasamis o simdi bizim gibi degil tipatip aynisini yasamis benim yasadigimin onun iki bebesi var hic ilgisi bile yok cocuklarina anneanneleri bakiyor hem cocuklara hem kizina oda çıtıpıtıyken simdi rahat 180-200 kilo var bide beynin yarisi yok ben cok cooookkk iyi atlatmisim sukurler olsun
26 yaşındayım 50 den 80 e fırladım ,hep depresyon hapından oluyor :)
Daha terlik atmaya üseniyor, bi de kilo vericem diyor
62'den 78'e nasıl fırladın?İnsan kilo almaya basladıgını fark edince durdurur kendini.. Bak simdi de vermeye basladın az kaldı o kilolara, sonra sakın gene alayım deme haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?