Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aferin güzel tehdit

Kocamı yok kendi bilir dönmezse
Aynen kendi kaybeder hiccc umrumda olmaz kendiside cok iyi bilir bir kere koparsa ipler bir daha bir araya gelmeyiz ben cok inatciyimdir

ben olsam hiç tenezzül etmezdim mesaj atmaya giderdim annemin evine , beni döndürsün döndüre biliyosa
Onuda yapardimda kuzu annemler ogrenirse babamla annem eve almaz sonra islerrr buyurde buyurrr hele kayinvalide ortaliga girdimi tozu dumana katar birdaha iki dunya bir araya gelse biz birlesemeyiz kvdem cok uydurmasyonlar yapar yalan yalnis esim demesede o demis gibi anlatirher zaman kendi isimi kendim cozerim benkoca benim nikah benim misaliii

Aa ne kadar şaşırdım oysa ki cok düzenli kilo veriyordun ne oldu acaba?
Oooo 65 gorunce aman bosver ye gitsin takiliyordur bende 62 dustummu aman yeter deyip 78.400 firladim3 sefer iki yil icinde 62 dustum daha oncesi zayiftim zaten neyse aman 62 oldum super oldum deyip aynalara bakip tasss taşşşş deyip gaza getirdim kendimi 78.400 lerde krizler gecirdimbetusde aman 65 oldum fazla kilom yok nasil olsa diye umursamiyor

yerden terliği al ve kendi doğru at yorma beni....

Daha terlik atmaya üseniyor, bi de kilo vericem diyor
62'den 78'e nasıl fırladın? İnsan kilo almaya basladıgını fark edince durdurur kendini.. Bak simdi de vermeye basladın az kaldı o kilolara, sonra sakın gene alayım deme haa

Kiz bacim dedim yaa olu gibi yatmisim cogu gunlerimi bile hatirlamiyorum çok serum yedim ot gibi yasadim bu 2 yil icinde agir depresyon gecirdim rabbim bir daha yasatmasin insaallahcok kotu gunlerimdi hastaneyede vermislerde vermisler serum ilac igne mama bu ne is arkadas eve bi geldim okuze donmusumbide bizim komsu teyzenin kizida aynisini yasamis o simdi bizim gibi degil tipatip aynisini yasamis benim yasadigimin onun iki bebesi var hic ilgisi bile yok cocuklarina anneanneleri bakiyor hem cocuklara hem kizina oda çıtıpıtıyken simdi rahat 180-200 kilo var bide beynin yarisi yok ben cok cooookkk iyi atlatmisim sukurler olsun

neden depresyona girdin canım ,çokta neşeli duruyosun hiç depresyona uygun bi tipin yok gibi

26 yaşındayım 50 den 80 e fırladım ,hep depresyon hapından oluyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…